przeciez rapuje o tym, ze sie wyprowadzil i to rapuje w taki sposob, ze latwo wywnioskowac, ze nie chcial tego robic
VNM - Hope For The Best (2020)
Re: VNM - Hope For The Best (29.05.2020) [Zapowiedź]
najlepszy z singlii
trochę mam bekę jak można nie odkładać pieniędzy zarabiając niemało?
no ja rozumiem że każdy ma swoje spojrzenie na temat hajsu ale dla mnie nie odkładanie czegokolwiek jest kretynizmem
dobrze że się rozstał z rudą, na bank jej śmierdziało z gęby
trochę mam bekę jak można nie odkładać pieniędzy zarabiając niemało?
no ja rozumiem że każdy ma swoje spojrzenie na temat hajsu ale dla mnie nie odkładanie czegokolwiek jest kretynizmem
dobrze że się rozstał z rudą, na bank jej śmierdziało z gęby
Wychodzi na to, że obecnie nawet Smarki kreci lepsze liczby od vnma. Nic dziwnego, że Tomek sobie przypomniał o dawnym koledze i dopiero teraz wywleka anegdotę o zdjęciach z melanzu u Skiboja, próbując się wybić na fejmie Brudnych Serc. Przez ostatnia dekadę, jako gwiazdor mainstreamu jakoś się nie pucowal do ziomków z podziemia.
zdjęcie sprzed 7 dni, chyba jeszcze w tym jego mieszkaniu za 4 k na miesiąc
A jeszcze nie tak dawno pytałem z czego on żyje skoro nie gra koncertów i mało płyt sprzedaje xD No i życie niestety go zweryfikowało, i tak jak wtedy ktoś mi odpowiedział ze żyje z Kają i pewnie go utrzymuje to by się teraz zgadzało.. Ale przykro się na takie coś patrzy, typ co mówi że miesiąc jest słaby jak 10k mu wpada ino na miesiąc i że w rok zarobił ponad 200k, teraz nawija że nie ma hajsu i nawet gdzie się podziać..
Ale sam numer chyba najlepszy singiel.
Ale sam numer chyba najlepszy singiel.
no jednak inne mieszkanie, zawsze cos kojarzyłem, że ma jakiś tandetny aneks kuchenny, ale jak zauważyłem na tym zdjęciu https://www.picuki.com/media/1712560181319115978 przynajmniej nie ma tandentnych paneli
Dokładnie i przy okazji nagrać Nigdy więcej 2 dla podbicia wyświetleń.
- przedszkolanek
i zmienić tytuł na hołp for de best, żeby było po bożemu
- KillerCroc
Kurwa ale ciary przez emocje w głosie ale serio smutne, w chuj smutne, ja byłem kiedyś sajko tego ziomka i wszystko co wydawał było dla mnie z miejsca petardą aż nagle czar prysł i kurde gadałem z kumplem ze 2 lata temu że V kurde serio słabo przędzie no i wyszło że serio słabe przędzie. Życie jest kurwą no i weryfikuje każdego z czasem, szkoda faceta bo pamiętał jak grał tyle koncertów że nawet u mnie na wypizdowie zawitał co było niewiarygodne. Dawaj V nakurwiaj więcej takich rzeczy, nagraj jakieś smuty o dupach to się wyświetlenia podbiją i wypierdol ziomka od marketingu bo te liczby które są pod klipami to w większości zasługa słabych zasięgów i beznadziejnej promocji.
BTW on nie skończył z alko wcześniej? Bo tak kojarzę że jeszcze przy poprzedniej płycie coś mówił że już nie pije a tutaj otwarta butla na klipie, źle to z reguły wróży
BTW on nie skończył z alko wcześniej? Bo tak kojarzę że jeszcze przy poprzedniej płycie coś mówił że już nie pije a tutaj otwarta butla na klipie, źle to z reguły wróży
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Było chyba, że skończył i jak coś to jakieś winko przez weekend.
świetny utwór, jestem bardzo zaskoczonyczikulinka pisze:Ostatnio przed spaniem tak sobie myślałam troche. I doszłam do wniosku, że jeśli miałabym taką moc, taką kurewską, że mogłabym zrobić co chcę, z kim chce, to chyba spierdoliłabym VNMowi życie(no offence). Zrobiłabym mu cos takiego, żeby pozniej znowu mógł nienawidzić ludzi i o tym nawijać. Albo przekupiłabym jakąś dupe, żeby go wychuj... o właśnie. Troche egoistyczne, ale kto by nie chciał wkurwionego/smutnego VNMa? Na bank każdy. Na miejscu jego kumpli to pojebałabym go na jakiś czas, a jak nagrałby płyte, to powiedziałabym że to dla jego dobra było. Albo żeby z pracy go wyjebali. Tak na chwile.
W wywiadzie mówił, że pije alkohol dalej, ale tłumaczył to tak, że nie służy mu już do tego, do czego służył wcześniej.KillerCroc pisze: ↑03 maja 2020, 21:51 BTW on nie skończył z alko wcześniej? Bo tak kojarzę że jeszcze przy poprzedniej płycie coś mówił że już nie pije a tutaj otwarta butla na klipie, źle to z reguły wróży
No w sumie szkoda że tak to się u niego potoczyło, też byłem sajko VNM'a do czasów Klaud N9jn, obecnie ostatnie dokonania nie siadały mi praktycznie ale zawsze sprawdzałem co dłubie nowego. A single z nowej płyty muszę na spokojnie sobie sprawdzić.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
no ten singiel (dobry zresztą) brzmi jakby miało się tak stać/stało się, a płyta wychodzi 27 maja, no ciekawe jak to się skończy

sugerujesz że po ogłoszeniu tracklisty V jednak na nowo nagra płytę? raczej nie wydaje mi się to prawdopodobne
-
frontkick
Ale smutna sprawa, tyle dobrego że może jakieś wnioski wyciagnie bo trudno się trochę nie zdziwić jak gość nawija że dychę to w słabych miesiącach zarabia i nagle po paru tyg zostaje z niczym
Imo V mógł sb odpuścić ten swój label, z takim podejściem do hajsu to chyba lepiej dla niego było jak Prosto mu ogarniało wszystko a on po prostu nawijał i grał koncerty
Numer bardzo ładny, chujowo że się znowu okazuje że dużo łatwiej jest nagrać ładna muzykę jak masz słabo w życiu
Imo V mógł sb odpuścić ten swój label, z takim podejściem do hajsu to chyba lepiej dla niego było jak Prosto mu ogarniało wszystko a on po prostu nawijał i grał koncerty
Numer bardzo ładny, chujowo że się znowu okazuje że dużo łatwiej jest nagrać ładna muzykę jak masz słabo w życiu
- KillerCroc
Nie wydaje mi się że V miał inne wyjście niż iść na swoje patrząc jak Prosto odpuliło wydawanie rapu.
Swoją drogą nie dziwi was to że on nie jest zapraszany na żadne gościnki? Przecież facet kiedyś za dwa piwa trzaskał każdemu zwrotkę a nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatni raz słyszałem VNMa gościnnie u kogoś
Swoją drogą nie dziwi was to że on nie jest zapraszany na żadne gościnki? Przecież facet kiedyś za dwa piwa trzaskał każdemu zwrotkę a nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatni raz słyszałem VNMa gościnnie u kogoś
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...