Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Chyba zaraz Lanek wjeżdża.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
My tu pierdolimy, a największe czekanko u mnie jest na Łonę i jego domino:
Łona -->Eis i Smarki -> VNM -> Jimson (jak Tede Rycha) . Tak będzie
Łona -->Eis i Smarki -> VNM -> Jimson (jak Tede Rycha) . Tak będzie
No to czekanko na "człowienia orkiestrę", ale chyba bardziej na jego nominacje i w którą stronę pchnie całą akcję.
Lanek najebany i pomylił 3 z 2 
E: Nominuje Braci Golców, wierzę mocno.
E: Kękę, Szpaku, Janek-Rapowanie, Dj Johny
E: Nominuje Braci Golców, wierzę mocno.
E: Kękę, Szpaku, Janek-Rapowanie, Dj Johny
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Lanek >>>>>> Bedi 
Lanecki poleciał lepiej od maty i borysa
Dobre nominacje poza Panem od bombelka.
Dobre nominacje poza Panem od bombelka.
Dalej brakuje mi tego stania przed mikrofonem i nawijania
I w ogóle za poważne to jakieś, brak mi tego luzu tych nagrywek z tamtej serii, na razie lepiej pod tym względem linia z Taco
btw. SB na insta
btw. SB na insta
Spoiler
sbm_label
Na pewno wszystkim należy się kilka słów wyjaśnienia. Rozumiemy, że część fanów i słuchaczy może czuć się zawiedziona. Dwoje z naszych artystów nie dotrzymało umownych 72 godzin. Naturalnie oboje swoje szesnastki mieli gotowe na kilkanaście godzin przed "upływem terminu". W obydwu przypadkach celem chłopaków było wykorzystanie szansy jaką stwarza #hot16challenge2 tak mocno jak tylko byli w stanie.
Od początku celem drugiej edycji #hot16challenge2 jest zbiórka charytatywna oraz wydźwięk międzynarodowy.
Bedoes, zgodnie z ustaleniami, pierwotnie miał wrzucić swoją zwrotkę na ogromny międzynarodowy kanał, tłumacząc po angielsku na czym polega akcja. Ponad dwie doby negocjowaliśmy warunki. Mimo podkreślania charytatywnego aspektu, po drugiej stronie jednak nie było dobrej woli, na końcu okazało się, że publikacja miałaby kosztować 7 tys. dolarów. Zgodnie stwierdziliśmy, że w takim układzie akcja mija się z celem - mamy zbierać pieniądze, a nie je wydawać. Czas mijał nieubłaganie, wierzyliśmy jednak, że warto zaryzykować. Niestety nie udało nam się dojść do porozumienia.
Białas poza wsparciem zbiórki charytatywnej postanowił pomóc oskarżonemu jedynie na podstawie pomówienia Bonusowi. Jak zapewne się domyślacie, kontakt z kimś kto przebywa w zakładzie karnym nie należy do najłatwiejszych.
Przykre, jak wielu osobomi lekko przychodzi szydzenie, wieszczenie końca, a w skrajnych przypadkach ubliżanie.
Chcieliśmy umilić Wam czas spędzany w kwarantannie i zrobić dla świata coś fajnego, przepraszamy jeśli Was zawiedliśmy.
Wielkie dzięki dla tych którzy nas wsparli i nie zwątpili. To wymagało odwagi, szacunek.
PS. 4 dni po starcie akcji udało się zebrać już ponad 265000 https://www.siepomaga.pl/hot16challenge
Na pewno wszystkim należy się kilka słów wyjaśnienia. Rozumiemy, że część fanów i słuchaczy może czuć się zawiedziona. Dwoje z naszych artystów nie dotrzymało umownych 72 godzin. Naturalnie oboje swoje szesnastki mieli gotowe na kilkanaście godzin przed "upływem terminu". W obydwu przypadkach celem chłopaków było wykorzystanie szansy jaką stwarza #hot16challenge2 tak mocno jak tylko byli w stanie.
Od początku celem drugiej edycji #hot16challenge2 jest zbiórka charytatywna oraz wydźwięk międzynarodowy.
Bedoes, zgodnie z ustaleniami, pierwotnie miał wrzucić swoją zwrotkę na ogromny międzynarodowy kanał, tłumacząc po angielsku na czym polega akcja. Ponad dwie doby negocjowaliśmy warunki. Mimo podkreślania charytatywnego aspektu, po drugiej stronie jednak nie było dobrej woli, na końcu okazało się, że publikacja miałaby kosztować 7 tys. dolarów. Zgodnie stwierdziliśmy, że w takim układzie akcja mija się z celem - mamy zbierać pieniądze, a nie je wydawać. Czas mijał nieubłaganie, wierzyliśmy jednak, że warto zaryzykować. Niestety nie udało nam się dojść do porozumienia.
Białas poza wsparciem zbiórki charytatywnej postanowił pomóc oskarżonemu jedynie na podstawie pomówienia Bonusowi. Jak zapewne się domyślacie, kontakt z kimś kto przebywa w zakładzie karnym nie należy do najłatwiejszych.
Przykre, jak wielu osobomi lekko przychodzi szydzenie, wieszczenie końca, a w skrajnych przypadkach ubliżanie.
Chcieliśmy umilić Wam czas spędzany w kwarantannie i zrobić dla świata coś fajnego, przepraszamy jeśli Was zawiedliśmy.
Wielkie dzięki dla tych którzy nas wsparli i nie zwątpili. To wymagało odwagi, szacunek.
PS. 4 dni po starcie akcji udało się zebrać już ponad 265000 https://www.siepomaga.pl/hot16challenge
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Na chwile obecną:
1.Bedi
2.Bizi
3.Taco
4.Solar
5.Lanek
1.Bedi
2.Bizi
3.Taco
4.Solar
5.Lanek
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- oKulTywowany
Fajno taki Oskarowy stajl pijanego wunsza , i chooj że 5 razy poprawiane i miksowane
This page is no longer available.
Całkowicie mam wyjebane w to wydarzenie, ale chyba was to musi mocno grzać skoro tyle postów najebane.
-
FÜRDIEGANG
no mnie grzeje, lanek nie siada ale props za nominacje dla dj johnnyego
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
A spierdalajcie z tymi teledyskami 
No właśnie chyba wolałem wpierdolenie się do studia z buta i nagranie wkurwionej szesnastki, a nie robienie cudawianków. No ale liczy się cel tegorocznej akcji jednak, więc zamykam ryj i czekam na kolejne filmiki.
Poza tym to tłumaczenie, że chcieli tak dobrze, ale wiadomo, że to takie proste nie jest w tak krótkim czasie
e: Już widzę chodzącego tym tropem Kękiego po górach zamiast wlecieć jak tutaj:
Spoiler
Ostatnio zmieniony 03 maja 2020, 1:45 przez Opieronie, łącznie zmieniany 1 raz.
który to, przyznawać się
Proponuję do 1 postu dodać czas potrzebny na nagranie zwrotki(na 39 stronie jest), aby było jasne że pl hh ssie pałke.
Spoiler

-
FÜRDIEGANG
jebac skoro pozdrowil sajko xD spierdolona grupka z racji modów
ex-AlmostDivine
białas ma farta że jego słaba zwrotka została przykryta przez akcję dla bonusa
- zemsta1kadluba
To jest w ogóle domena polskiego rapu, wszyscy pospinani żeby zrobić coś niesamowitego, kombinują, ćwiczą a potem wychodzi gówno, gdzie można było zrobić bez kombinowania, ale po prostu dobrze i by było lepiej
W sumie to nie wiem co ja pierdole, jest 2:30 ide spać
W sumie to nie wiem co ja pierdole, jest 2:30 ide spać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia