nie zaglądam nikomu do kieszeni, ale jednak wydaje mi się to trochę dziwne
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
ta, będą zbierać pieniądze na rodzinę bonusa jak na jakichś rumunów, a przecież typ jednak puścił trochę tych płyt i szmat, w których chodziło full gimbusów
i oczywiście zapewne wszyscy się domyslamy, że problem leży w zbyt słabych dowodach a nie niewinności bonusa
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
- Serdecznosci
Gratulacje dla wszystkich co wieszali psy na raperach bo się spóźnili I KURWA NIECH SPIERDALAJOM 72H MJELI CO TO ZA ZABAWA PSUJOM WSZYSTKO
Przez takich "odbiorców" jak wy muszą się tłumaczyć albo pisać "oświadczenia", a później wy płaczecie, że się tłumaczą X kurwa D. Dajcie sobie trochę luzu chłopaki co wy. Białas zajebiście nawinął, plus przypomina o akcji i robi jakiś ciekawszy ruch niż tylko wrzucenie na instastory #muremzabonusem. Kupcie płytę jak wyjdzie i pomóżcie rodzinie Oliwiera jeden z drugim, a nie piszesz, że wybaczasz tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.
Bedi type zwrotka od czasu jego drugiej płyty, zapętlił się trochę, a szkoda. Wierze, że ma coś ciekawszego do powiedzenia, a nie tylko w takich pojedynczych strzałach jak w 1998. Tak czy siak, każda hot16 od znanego rapera to popchnięcie akcji dalej co daje więcej hajsu, pomocy i miłości.
Przez takich "odbiorców" jak wy muszą się tłumaczyć albo pisać "oświadczenia", a później wy płaczecie, że się tłumaczą X kurwa D. Dajcie sobie trochę luzu chłopaki co wy. Białas zajebiście nawinął, plus przypomina o akcji i robi jakiś ciekawszy ruch niż tylko wrzucenie na instastory #muremzabonusem. Kupcie płytę jak wyjdzie i pomóżcie rodzinie Oliwiera jeden z drugim, a nie piszesz, że wybaczasz tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.
Bedi type zwrotka od czasu jego drugiej płyty, zapętlił się trochę, a szkoda. Wierze, że ma coś ciekawszego do powiedzenia, a nie tylko w takich pojedynczych strzałach jak w 1998. Tak czy siak, każda hot16 od znanego rapera to popchnięcie akcji dalej co daje więcej hajsu, pomocy i miłości.
Białas propsy za akcję ale i tak podtrzymuję zdanie z kilku stron wcześniej: imo to powinna być szesnastka na luzaku i nagrana na zajawie. Sama akcja mogłaby wyjść wcześniej/później i właściwie niczego by to nie zmieniło.
Pozdro.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Pozdro.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Przy wyroku zdaje się że zarządzili też, że Bonus ma oddać pół bańki do skarbu państwasvnchez pisze: ↑02 maja 2020, 23:10 ta, będą zbierać pieniądze na rodzinę bonusa jak na jakichś rumunów, a przecież typ jednak puścił trochę tych płyt i szmat, w których chodziło full gimbusów
Spoiler
i oczywiście zapewne wszyscy się domyslamy, że problem leży w zbyt słabych dowodach a nie niewinności bonusa
Kocham, pozdrawiam
szkoda, że zbiórka jest bezpośrednio podpięta pod ogólną zbiórkę siepomaga na pomoc służbie ochrony zdrowia, bo mogliby po osięgnieciu danej kwoty zmienić cel zbiórki na Bonusa i rodzinę i dac tę bańkę Bonusowi
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 23:14 przez LWD, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale w sumie trochę zabrane że oboje się spóźnili i żadnemu nie udało się zrobić tego dlaczego się spóźnili 
Serdecznosci pisze: ↑02 maja 2020, 23:12 Gratulacje dla wszystkich co wieszali psy na raperach bo się spóźnili I KURWA NIECH SPIERDALAJOM 72H MJELI CO TO ZA ZABAWA PSUJOM WSZYSTKO
Wypad psychofanie, mamy im dziękować na kolanach, że raczyli nagrać? To spontaniczna akcja i tego należy oczekiwać od raperów.
Dzięki za napisanie "odbiorców", co - jak rozumiem - implikuje, że nie jesteśmy prawdziwymi odbiorcami PL rapu? Propsiki, dawno nie dostałem takiego komplementu.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 23:15 przez Lehu, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie forma w której wolne wersy puścił Vito Bambino dużo fajniejsza niż jakieś mininumery teledyskowe, gdzie Białas nie może się zdecydować czy chce pomagać lekarzom w czasie covidu, czy Bonusowi czy może po prostu jebać system.
Eldo się prosi sam o nominację na FB i w sumie bardziej czekam niż na te wszystkie gęgi mimo ze jest dla mnie ciekawostką, koniczynojadem, nie raperem już. Ale przynajmniej pewnie nagra normalna zwrotkę na akcje a nie popłacze się/będzie stał z ekipą z fuckami na video. 
Zrobił 3 w 1. Wplacil hajs na zrzutkę, pomoże Bonusowi wydając płytę gdzie będą jebać system.
Kocham, pozdrawiam
ja pierdole musza sie tlumaczyc bo maja 72h na nagranie numeru i sie spoznili i ja nie wiem moga rzucic zwrotke zycia ale to nie zmieni faktu, ze troche lipa sie spoznic szczegolnie ze ziomek nominowal. ja rozumiem wspanialomyslne tlumaczenia ale tu nie chodzi o zrobienie jakiegos kurwa show tylko wpierdalasz sie do studia, odpalasz kamerke, nawijasz szesnastke i wplacasz szmal
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
[mention]Serdecznosci[/mention] kurwa chłopie co ty pierdolisz? Problemem to są odbiorcy co propsują każdy wysryw swoich idoli. Wiedzieli, że będą nominowani na bank zanim akcja wystartowała, więc mógł Solar nie robić "limitu" czasowego, tylko powiedzieć, że tym razem bawimy się inaczej. Można też było wstawić na głupie Instastory - spóźnię się, ale będziecie zadowoleni. Tymczasem akcja wyglądała jak wyglądała i bardzo dobrze, że ludziom się w końcu coś nie podobało. Chwalmy za dobre zachowanie, krytykujmy za chujowe.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Moltisanti
Białas niezły koń trojański, jakby ktoś zadał pytanie jak zasabotować zbiórkę i zjebac PR to dokładnie takie coś bym zrobił 
- Serdecznosci
Uderz w stół, a nożyce...
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 23:25 przez Serdecznosci, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm in the Poland where people got kings
But water is clean like you drink out the sink
prawilnie przypominam, ale moze to przepchnie jakos fajnie
But water is clean like you drink out the sink
prawilnie przypominam, ale moze to przepchnie jakos fajnie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Wstań z kolan, bo zrobisz sobie odciski [mention]Serdecznosci[/mention]
[mention]Serdecznosci[/mention] , nieźle. Niech każdy liże dupsko swoim raperkom nawet jak odpierdolą. Potem wchodzi taki użytkownik na grupę na fejsie danego rapera i siedzi w tej bańce.
Nie no fajnie że Białas chce pomóc Bonusowi, ale wrzucanie tego do Hot16Challange mi się nie podoba, to własnie było zajebiste w tym napisaniu bez kalkulowania, a tutaj takie meh mimo spoko idei
Zdecydowanie wole se puśić dalej Klocucha, który zrobił se z zajawki z fajnymi wersami mimo ze wiadomo ze Bizi ma wieksze skilsy
Zdecydowanie wole se puśić dalej Klocucha, który zrobił se z zajawki z fajnymi wersami mimo ze wiadomo ze Bizi ma wieksze skilsy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
z drugiej strony przy okazji hot16 akcja pomocy bonusowi bedzie miala imo najwiekszy rozglosPiters pisze: ↑02 maja 2020, 23:37 Nie no fajnie że Białas chce pomóc Bonusowi, ale wrzucanie tego do Hot16Challange mi się nie podoba, to własnie było zajebiste w tym napisaniu bez kalkulowania, a tutaj takie meh mimo spoko idei