Prowo lepsze niż bortwick
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Dj bobo
Ta zwrotka Bedoesa i ten screen z rozmowy
Szczyt kurwa wszystkiego, mógł sobie chlop darowac. Pewnie mysli, ze ta jego ex jednak wroci po takim niesamowitym wystepie. Juz niedlugo zyletka bedzie mlody borek sobie kable ciachal w teledysku do kolejnej charytatywnej akcji 
- przedszkolanek
Też bym nie chciał być z kimś w związku, z którym można rozmawiać tylko o gangu.
To tłumaczenie.
Ja pierdole, ale chujowy ten bedopies.
Ja pierdole, ale chujowy ten bedopies.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
mordo przecież to jest screen z rozmowy z Solarem, ogarnijBRN pisze: ↑02 maja 2020, 21:41 Ta zwrotka Bedoesa i ten screen z rozmowySzczyt kurwa wszystkiego, mógł sobie chlop darowac. Pewnie mysli, ze ta jego ex jednak wroci po takim niesamowitym wystepie. Juz niedlugo zyletka bedzie mlody borek sobie kable ciachal w teledysku do kolejnej charytatywnej akcji
![]()
Bedoes, Norbi się za ciebie wstydzi. Żenujący max jest ten Bedoes, z tej ekipy propsy tylko dla Solara za względne ogarnięcie i zrobienie biznesu z handlu taką gównianą muzyką.
Ale chujnia, ale props za posłanie tego dalej. Czekam na drzewko od Norbiego.
Swoją drogą to teraz ciekawe kiedy 2115 gang wrzuci swoje 16tki, skoro bedoes mial nagrane wczesniej a oni byli przy nagrywaniu
To juz powinni miec. Chyba, ze tez poczekaja kilka dni
Poczekaja na bialasa zeby kozika z ekipy nie dostac
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Nie obchodzi mnie z jakiej rozmowy jest ten screen, czułem się zażenowany czytając takie rzeczy. To jest akcja charytatywna żeby w tych gorszych czasach dać trochę zabawy ludziom a mlody borek zapierdolil niesamowicie w tych okolicznosciach. Ludzie potracili prace a chlopaczyna robi tragedie, ze go dupeczka zostawila, gdzie za 3 miesiace wypierdoli niesamowoty lovesong z blacha, ze nadchodzi lato 2.deska pisze: ↑02 maja 2020, 21:43mordo przecież to jest screen z rozmowy z Solarem, ogarnijBRN pisze: ↑02 maja 2020, 21:41 Ta zwrotka Bedoesa i ten screen z rozmowySzczyt kurwa wszystkiego, mógł sobie chlop darowac. Pewnie mysli, ze ta jego ex jednak wroci po takim niesamowitym wystepie. Juz niedlugo zyletka bedzie mlody borek sobie kable ciachal w teledysku do kolejnej charytatywnej akcji
![]()
![]()
Jak sobie tylko pomyślę że ten pajac będzie miał kawałek z Sentim i będzie tak pedalsko modulował głosem to mnie ciarki przechodzą.
"sorry solar ale chuj w ten challange" czy ja dobrze słyszalem? XD
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Nie, tam było "Solar zajebisty czelencz, pozdro drzeworyt"
- Rozpierdalator
Jeszcze beka bo nawet się nie zaczęło a ten już się tłumaczy i chwali że wpłacił hajs
rozbawiło mnie to
- zemsta1kadluba
16 od Rosalie. https://www.facebook.com/90419122299594 ... 5783/?vh=e
Nominacje:
Paulina Przybysz
Iamddb.
Miły Atz
Otsochodzi
- Rozpierdalator
Gdyby nie to, że pojawiło się tam słowo CZELENDŻ, to pomyślałbym, że to jakiś odrzut z płyty.
GARDZĘ.
GARDZĘ.
Zabrakło oczywiście dopowiedzenia na końcu:
Kocham cię, pamiętaj o tym, proszę, smoki, przytul mnie, jestem taki samotny, smoki, kiedyś częściej się śmiałem, smoki, przepraszam