Deys / Grimmy - Spopielacz (2020)
- the badman
- Artysta
Re: Deys / Grimmy - Spopielacz (2020)
Przestałem słuchać Filipka za bronienie kartkiego i przestaję Deysa. Jebać was lamusy, za dużo jest dowodów że ta ciota lała laski (nawet jak Wiktoria to borderka to było ich więcej)
Zresztą dajcie dowody że tak nie było.
Zresztą dajcie dowody że tak nie było.
nie żebym kiedykolwiek bronił kartkiego, ale to przecież idiotyczny argument
- the badman
- Artysta
W sensie gdyby Kartky był całkowicie niewinny to pewnie umiał by się z tego wybronić a nie nagrywał zaraz nową płytę. Zresztą, może łykam jakieś prowo i Kartky jest niewinny ale jestem w stu procentach za dziewczynami.
W skali makro gdyby wyszło że Quebo lał Roksi to wątpie że bez wyjaśnień ten by nagrał płytę a wspierali by go wersami Taco i Białas. A tu się wszystko rozchodzi bo kościach, typ ma poważne oskarżenia od lat a rap gra milczy a wręcz wspiera.
W skali makro gdyby wyszło że Quebo lał Roksi to wątpie że bez wyjaśnień ten by nagrał płytę a wspierali by go wersami Taco i Białas. A tu się wszystko rozchodzi bo kościach, typ ma poważne oskarżenia od lat a rap gra milczy a wręcz wspiera.
the badman mnie zgwalcil, prosze go zbanowac
a jesli tak nie bylo to to udowodnij a nie piszesz nowe posty jak gdyby nigdy nic
a jesli tak nie bylo to to udowodnij a nie piszesz nowe posty jak gdyby nigdy nic
- the badman
- Artysta
Kasia Grzesiek, Wiktoria i jeszcze inne to wszystko wymyśliły? Astek bez powodu miał z Kartkym spinę? No nie wiem. Generalnie to jestem daleki od wiary w rzeczy typu "Cristiano Ronaldo mnie zgwałcił". Ale w tej sytuacji za długo było coś w kuluarach że Kartky ma problemy z kontrolą emocji do kobiet. Jestem tylko w szoku że tak szybko wszystko ucichło, zresztą na tym forum też.
Kurwa dziwnym trafem o Kartkim od lat latają plotki, że bije kobiety, że wyjebał kogoś na hajs w Bytomiu i się tam nie pokazuje, że jest po prostu chujowym typem człowieka, a o innych raperach jakoś takich rzeczy nie ma. Jeśli jest serio winny tego co mu się zarzuca, to żałuję tylko, że nie starczyło odwagi takiej Kasi Grzesiek, żeby powiedzieć jak było i typ byłby skończony, a nie kurwa zyskał na całej tej akcji.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no ogólnie już na starym ślizgu raz na jakiś czas wpadało info, że Kartky bije kobiety, co jakiś czas jacyś ludzie też w różnych miejscach coś takiego przebąkiwali, przecież nawet przed tą aferą Kartky w jakiejś piosence się odniósł, że hee zapytasz mnie czemu bije kobiety, a co ja mam się tłumaczyć co w łóżku robię hhee? tak jakby to "bicie" dotyczyło tylko seksu, a nie innych sytuacji. no ale wtedy były to tylko jakieś pogłoski, sprawa z Wiktorią jednak pokazała, że faktycznie coś jest na rzeczy- przedstawione "materiały" wyraźnie pokazują go jako człowieka, który jest skłonny do takich rzeczy. Czy ona też, czy nie to inna sprawa. Chodzi o to, że jest osobą publiczną, na którą zostały ujawnione duże i konkretne "dowody" co do jego nieodpowiedniego zachowania, więc jako taka osoba powinien je conajmniej zdementować. Przecież mógłby napisać "nigdy nie uderzyłem kobiety", ale nigdy tego nie zrobił. Wypowiadał się i mówił "raniliśmy siebie nawzajem", albo "NO ALE CO ONA MI ROBIŁA!!!", co tylko udowadnia i potwierdza, że prawdopodobnie wszystko co o nim powiedziano jest prawdą
- the badman
- Artysta
Brawo chłopaki, są ludzie którzy są jednak po mojej stronie. Zatem wracając do mojego pierwszego komentarza Deys i Filipek którzy swego ziombla bronią, szacun bo za swoimi murem. Ale jeśli mają jakikolwiek dowód że Kartky nadużywał przemocy wobec kobiet to chuj im w dupę i są współwinni. Zresztą Filipek go bronił że to Ona była agresywna, on się bronił, WTF. Jebać takie sytuacji, też byłem z borderkami, potrafiły mnie atakować, chcieć skakać przy mnie z okna, wyzywać mnie od najgorszych, wybiegać z domu o pólnocy na mróz i nigdy przenigdy nie miałem ochoty jej walnąć.
A tak swoją drogą jest gdzieś o tym więcej potwierdzone, albo jakieś informacje, że Astek miał tą spinę z Kartkym? Bo chciałem ogarnąć jakiś czsa temu już z ciekawości, ale nigdzie nie mogłem znaleźćthe badman pisze: ↑02 maja 2020, 19:42 Kasia Grzesiek, Wiktoria i jeszcze inne to wszystko wymyśliły? Astek bez powodu miał z Kartkym spinę? No nie wiem. Generalnie to jestem daleki od wiary w rzeczy typu "Cristiano Ronaldo mnie zgwałcił". Ale w tej sytuacji za długo było coś w kuluarach że Kartky ma problemy z kontrolą emocji do kobiet. Jestem tylko w szoku że tak szybko wszystko ucichło, zresztą na tym forum też.
- afterlight
kazdy tak gadal to pewnie nie wzielo sie znikad ale troche huja wnosi ta dyskusja do tematu grimy spopielacz
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Ciekawe czy laik jakoś się odniesie.
To wygląda trochę jak pucowanie berla całej mainstrimowej scenie #ruchy ruchy #perspektywicznie
To wygląda trochę jak pucowanie berla całej mainstrimowej scenie #ruchy ruchy #perspektywicznie
#free2rzyn
Dorośniesz kiedyś?the badman pisze: ↑02 maja 2020, 19:56 Brawo chłopaki, są ludzie którzy są jednak po mojej stronie. Zatem wracając do mojego pierwszego komentarza Deys i Filipek którzy swego ziombla bronią, szacun bo za swoimi murem. Ale jeśli mają jakikolwiek dowód że Kartky nadużywał przemocy wobec kobiet to chuj im w dupę i są współwinni. Zresztą Filipek go bronił że to Ona była agresywna, on się bronił, WTF. Jebać takie sytuacji, też byłem z borderkami, potrafiły mnie atakować, chcieć skakać przy mnie z okna, wyzywać mnie od najgorszych, wybiegać z domu o pólnocy na mróz i nigdy przenigdy nie miałem ochoty jej walnąć.
- przedszkolanek
ale chujowa rzecz :/
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 17:54 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
- afterlight
nie wiem czy na to wpadles ale to nie musi byc zawsze powod takich akcji, co jezeli chcesz po prostu kogos publicznie spropsowac? rozumiem ze wedlug twojego toku myslenia to niemozliwe bo zawsze mozna podpiac to pod celowe propsy dla ruchow marketingowych:) jakby zawsze nie znajac czyjejs intencji brac za pewnik jakas najgorsza z mozliwych motywacji tej osoby to kazdy bylby demonem wiec wspolczuje jesli stosujesz takie podejscie
muszę kupić sobie buty do biegania
Ta płyta to w ogóle porażka jest, Deys zalicza życiowy regres. Elo.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Wiadomo już jak ta proca z preorderu wygląda?
- Bryx Fenrir
Bardzo fajna płytka. Dużo dobrego materiału, w którym Deys nie boi się wyrażać własnego zdania jakie by nie było kontrowersyjne. Ogólnie Spopielacz i Kitty Reda raczej najlepsza, reszta nie była aż tak zajebista, ale i tak jest to płyta, do której sobie wrócę, spoko się tego słuchało.
tak wygląda: