Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Ale co ten debil robi? Pozazdrościł Klocuchowi? Jeszcze jakby ktoś go nominował... A typ se robi swoje drzewko....ok fajnie że promuje zbiórkę ale kurde podpina się pod to tak z dupy.
chujowe to strasznie 
ferguson to mógłby sie bardziej postarać, i chociaż ten syf posprzątać napisać dobre wersy bo ewidentnie ma swoje pięć minut. I powinien dziękować algorytmom youtube za to. mysle ze jest blisko podpisania z sb
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Ile lat ma Ferguson? Na Hot16 wygląda na względnie małolata, ale na Autentyku już jakby prawie 40 
- Farezowsky
taki wyglad gonciarza:

Spoiler

Miałbym prośbę: jeśli ktokolwiek ma czas, to wrzucajcie tutaj aktualizacje rozpiski w takiej samej formie powiedzmy po każdym ważniejszym uczestniku i dorzucajcie najlepiej @ na mnie, będę edytował temat, jeśli akurat autora nie będzie pod ręką. Te dotychczasowe linki dodane
Osoby pokroju Gonciarza albo Z Dupy średnio radzą sobie z czekaniem na swoją kolejkę (albo w ogóle zaproszenie), ten drugi ma już na koncie mnóstwo takich bezbekowych remixów/parodii, jak tylko przy czymś pojawi się potencjał na viral.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
niech ktoś nominuje undadasea, bo dawno od nich nic nie było. obiecuje, ze sie dobrze sprawią w takiej konwencji
świadomość swojej ignorancji
- zemsta1kadluba
kurwa gonciarza zawsze forsowała taka lesba u mnie na studiach co wyglądała dokładnie jak on i widzę teraz idealnie czemu to robiła ale cringe
mołpy są kozackie
W ramach zabawy właśnie zrobiłem takie proste drzewko, ale uprzedzam, że wszystko wpierdalam na sztywno w listę htmla, żadnej responsywności ani bajerów, także pewnie da się to zrobić sto razy lepiej.
Jeśli chcecie to mogę podrzucić ten kod, choćby na jakiś czas zanim ogarnie się coś lepszego
Jeśli chcecie to mogę podrzucić ten kod, choćby na jakiś czas zanim ogarnie się coś lepszego
Spoiler

-
GangiMuffin
Co do Malika, to w 2019 roku według google ramadan trwał od 5 maja do 3 czerwca. Jednak nie przeszkodziło mu to w zagraniu dwóch koncertów w tym czasie
Spoiler

co sie czepiasz, zajawke na muslimstwo ma od dwoch tygodni dopiero
to idzie w tak przypałową stronę, że nawet Tede będzie się wahał nad dołączeniem, a co dopiero tego typu ekipy co chyba jakoś tam starają się być outside
-
nigdyniebralemkoksu
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
no ale klocuch wrzucił 6h temu swoją zwrotę, a tymczasem na stronce bida więc no
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Kurwa chciałbym odzobaczyć to coś zwane Gonciarz, pierwszy kontakt miałem z tym osobnikiem teraz 
- ebismolarek
Przemek chujowa zwrota, a Gonciarz do pieca
ciekawe czy Tet nagra, ostatnio chyba odbił trochę od robienia muzyki.
co do gonciarza, jak zobaczyłem, że to on to od razu wyłączyłem i taki odruch polecam
co do gonciarza, jak zobaczyłem, że to on to od razu wyłączyłem i taki odruch polecam
- Bryx Fenrir
Mata trochę słaby bit, natomiast jeśli chodzi o całość to naprawdę fajna zwrotka, bo nie piszczał przynajmniej
Klocuch wiadomo bekowa zwrotka, bez większego poziomu jeśli chodzi o skillsy, ale ośmieszył trochę raperów
Norbi w sumie jak na człowieka z daleka od rapu to fajnie
Przemek Ferguson na razie w ogóle najlepsza zwrotka, zajebiście to jest nawinięte i piękny bit
ten Gonciarz to żenada totalna
Klocuch wiadomo bekowa zwrotka, bez większego poziomu jeśli chodzi o skillsy, ale ośmieszył trochę raperów
Norbi w sumie jak na człowieka z daleka od rapu to fajnie
Przemek Ferguson na razie w ogóle najlepsza zwrotka, zajebiście to jest nawinięte i piękny bit
ten Gonciarz to żenada totalna
- Farezowsky
Spoiler