Hot 16 Challenge #2 (2020)

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)

Post autor: DJ_BOBO »

i usuwasz konto na instagramie
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

ale ty wiesz [mention]Jolo[/mention], że to nie jest obowiązek się w to bawić?
inna sprawa, że dziwne to jest, że nie dogadali się wcześniej
chyba, że Solar stwierdził, że taka kontrowersja też zrobi dobrą reklamę albo szykują coś specjalnego
Obrazek
DwaRazy

Post autor: DwaRazy »

dzial plhh w formie, prosze sie napierdalac o tych grajkow
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
kasby

Post autor: kasby »

pewnie specjalnie opoznili, zebyscie mogli tu najebac 20 stron o opoznieniu
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Nie, oni są poprostu chujowymi raperami, bo dobzi się nie spozniają
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

jak co to krążą fejkowe hot16 bediego i biziego na fejkowym kanale sbm xD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
moxxi

Post autor: moxxi »

dobrze że dałeś link mordeczko
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

mi to sie wydaje, a nawet jestem pewny, ze to czy oni potrafia czy nie potrafia napisac zwrotki w trzy dni nie ma tu zadnego znaczenia. nie wierze, ze taki bialas nie ma pliku pancze.txt, z ktorego moglby sobie wyjac 16 losowych wersow.
dla mnie to byla taka spontaniczna zabawa dla frajdy i nawet jesli zaraz wrzuca cos, co mi zamknie morde, to dalej bede uwazal ze akurat w tej akcji troche nie o to chodzi i najzwyczajniej nie bylo takiej potrzeby
Awatar użytkownika
FMH

Post autor: FMH »

DJ_BOBO pisze:Nie, oni są poprostu chujowymi raperami, bo dobzi się nie spozniają
jest taka zabawa jak chowany i główną jej zasadą jest to, że kiedy ludzie szukają kryjówek to osoba szukająca musi mieć zakryte oczy i nie podglądać. nadal da się w to bawić nie zachowując jej, ale nie ma to większego sensu, rozumiesz?
kocham pozdrawiam

#COYG
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

moxxi pisze: 02 maja 2020, 14:08 dobrze że dałeś link mordeczko
proszę:
FEJK
białas: https://www.youtube.com/watch?v=huO1OxDNXHw
bedoes: https://www.youtube.com/watch?v=E5sMo3FD9VQ
kanał: https://www.youtube.com/channel/UCgX83e ... vDnFMZty4Q
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

FMH pisze: 02 maja 2020, 14:09
DJ_BOBO pisze:Nie, oni są poprostu chujowymi raperami, bo dobzi się nie spozniają
jest taka zabawa jak chowany i główną jej zasadą jest to, że kiedy ludzie szukają kryjówek to osoba szukająca musi mieć zakryte oczy i nie podglądać. nadal da się w to bawić nie zachowując jej, ale nie ma to większego sensu, rozumiesz?
jest taka akcja jak hot16challenge, którą wymyślił Solar i jej główną zasadą jest to, że ludzie rzucają zwrotki w 72godziny. Fajnie że da sie nagrać w mniej czasu, ale jeżeli zejdzie ci się dłużej to Solar sie do ciebie nie pruje, świat się nie wali, a dobra zwrotka dalej jest dobrą zwrotką, rozumiesz ?
Awatar użytkownika
FMH

Post autor: FMH »

no i spoko, to po co w takim razie jest zasada 72h? właśnie dlatego masz tam słowo "challenge", bo jak widać napisane 16 linijek dla profesjonalnych raperów to nie lada wyzwanie.
kocham pozdrawiam

#COYG
Awatar użytkownika
KomunistomPodPrad

Post autor: KomunistomPodPrad »

.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:25 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
ksxn

Post autor: ksxn »

to wtedy nienominowani raperzy (i nie tylko) mogą też wziąć udział w tym challenge'u, no bo co, Solar się do ciebie nie spruje, świąt się nie zawali, a dobra zwrotka dalej będzie dobrą zwrotką, oj tak tak debilu
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

ale przecież tu też nie chodzi o to, że ktokolwiek inny by się spóźnił, tylko o to, że są to dwaj czołowi reprezentanci SBM, którzy ciągle nawijają o SBM RODZINA!!!!, a tutaj ich dobry ziomek co im wszystko ogarnia, zaczyna zajarany jakąś akcję i na początek wrzuca Taco Hemingwaya jako taki "dodatek" i oprócz tego trzech najbliższych współpracowników, żeby mu pomogli to rozpędzić, po czym jeden wrzuca coś chwilę po końcu danego czasu, a dwóch całkowicie to obsrywa.

i oczywiście wiadomo, że tak nie jest, a te posty na instagramach to kolejna super akcja promocyjna genialnego Solara, tylko że motyw "hehe moje ziomy pomogłem wam a wy mnie olaliście :/" już była w jego wykonaniu i była mega chujowa, a teraz mamy drugi raz to samo tylko na zasadzie wesołego solara, który mówi "uhuhu pewnie myślicie, że mnie olali a tak naprawdę wrzucą to, ale po czasie!!! :D"

i po co robić coś takiego? wiadomo, że zarówno bedoes jak i białas pewnie już mają gotowe filmiki, tylko robią z tego jakieś nie wiadomo co, a w kontekście akcji taką jak ma być hot16challenge to jest dość żenujące i zabijające całą formułę bo ta nitka taco->klocuch->norbi już jest lepszą promocją niż cokolwiek co te błazny zrobią
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Nie bawimy się już z nimi, oszukujom :(
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Żaden z was nie pomyslal o tym że to moze byc zaplanowana akcja? Czy wy jesteście tymi łbami co płakali że quebo nagrał chujową płyte i śmieje sięz depresji ? :rotfl:
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

ale jesteś zjebany
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

nie tak ostro
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

DJ_BOBO pisze: 02 maja 2020, 13:46
Krynew pisze: 02 maja 2020, 13:44 Ale zrozum, że podstawową zasadą tej akcji jest nagranie 16 wersów w 72h. Więc ludzie mają prawo wyrazić swoje niezadowolenie jeśli ktoś nie wywiązuje się z podstawowego punktu, zwłaszcza że taki Bedoes od 2 dni spamuje na insta między innymi tym hot16

Co do Białasa to nie zdziwię się jak on jakoś połączy to z niedoszłą premiera H8M5, która miała wyjść 8 maja, ale nietoperz z Wuhan pokrzyżował te plany.
ale zrozum że ja mam prawo wyrazić że mam beke z ludzi którzy piszą, że raper który ma platynowe płyty na koncie skompromitował się bo nie nagrałzwrotki w 72 godziny :rotfl:
No bo jak masz platyne na koncie to ci wszystko wolno, co nie Jaca?

Tak skompromitował się, bo uważa siebie za króla rapu, jak wleci jakaś zaczepka to w 5 minut diss napisze ze złości, a jak mu się nudzi to wrzuci milion chujowych collabo z bedoesem white solarem i całą sb. Więc jak widać da się. Nikt nie mówi, że białas jest chujowy tylko dlatego bo nie nagrał wersów, tylko, że to kompromitacja, że olewa zasady jakie ustalił jego przyjaciel oraz szef całej wytwórni.

I łbie przeczytaj posty poprzednie, wielu z nas tu pomyślało, że to można być zaplanowana akcja, ale czy to znaczy, że MUSI być dobra? Nie. Są jakieś zasady i cała zajebistość tej akcji polegała na tym, że się ich trzyma i rzuca luźne 16 wersów w 72h.

Nawet jak oni by teraz całą SBM wpłacili 200 koła i nagrali wspólny mixtape to nie będzie znaczyło, że zrobili coś zajebistego, bo ludzie nie czekają na ich płytę tylko na luźne wersy, które mogą być rozpierdolem
ODPOWIEDZ