Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Przecież to ma być zajawkowa zwrotka z elementami akcji charytatywnej, a nie konkurs piękności
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ale zrozum że ja mam prawo wyrazić że mam beke z ludzi którzy piszą, że raper który ma platynowe płyty na koncie skompromitował się bo nie nagrałzwrotki w 72 godzinyKrynew pisze: ↑02 maja 2020, 13:44 Ale zrozum, że podstawową zasadą tej akcji jest nagranie 16 wersów w 72h. Więc ludzie mają prawo wyrazić swoje niezadowolenie jeśli ktoś nie wywiązuje się z podstawowego punktu, zwłaszcza że taki Bedoes od 2 dni spamuje na insta między innymi tym hot16
Co do Białasa to nie zdziwię się jak on jakoś połączy to z niedoszłą premiera H8M5, która miała wyjść 8 maja, ale nietoperz z Wuhan pokrzyżował te plany.
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Oczywiście ze t ojest konkurs na szybkość, 72h to 72h czy ile tam było na napisanie, skoro on nie umie napisać dobrej zwrotki w wiecej niz 3 bo raczej na pewno wiedzieli o tej akcji od 2/3 tygodni, tym bardziej, że nie robią nic innego oprózz siedzienia na dupie to beka straszna. Nic nikomu się nie należy, zasady akcji są jasne i jak swojemu ziomkowi ktory tą akcje organizuje nie umieją rzucić kurwa pomocy to jeszcze większa beka.
Ale siejesz spierdolone prowo i jak nie rozumiesz o co ludzie się do nich przyjebali to jesteś głupi albo bardzo głupi bo nikt kto ma 3 neurony w mózgu nie napisał DAJ MUZYKIE BO MI SIĘ NALEŻY prowokatorze.
Ale siejesz spierdolone prowo i jak nie rozumiesz o co ludzie się do nich przyjebali to jesteś głupi albo bardzo głupi bo nikt kto ma 3 neurony w mózgu nie napisał DAJ MUZYKIE BO MI SIĘ NALEŻY prowokatorze.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
max jutro bedoes wysle swoja zwrotke
[mention]DJ_BOBO[/mention] jak czytam ten wysryw co napisałeś, to czuję się jakbym czytał płacze bałagana na instastory kiedy ludzie zadają mu po raz 50 te same pytania, a on dalej na nie odpowiada. Jaca to ty?
super że klocuch tak szybko zareagował, niestety gwiazdy rapu nie znaleźli czasu na pomoc dla polskiej służby zdrowia
super że klocuch tak szybko zareagował, niestety gwiazdy rapu nie znaleźli czasu na pomoc dla polskiej służby zdrowia
Oczywiście, że nie chodzi o to kto szybciej, ale trzeba zmieścić się w czasie. I nie chodzi tu o żaden szacunek do słuchacza, ale przykro i żałośnie to wygląda, jak wielki przyjaciel Solara, freestylowiec, typek, który jest znany z fastfood rapu i na stowe wiedzial o akcji szybkiej od reszty, nie wrzuca nic i wystawia swojego ziomeczka oraz siebie i całą SOLAR BIAŁAS MAFIA na szyderę
cztery żubry i dwie kurwy
Kurwa to jest konkurs na szybkosc. Raperzy maja wejsc do studia raz dwa i nagrac zwrotke bez ciec, by pokazac ze potrafia ot tak wejsc i rozjebac. Tak to bylo wyjasniane w 2014 i nic sie nie zmienilo. Jak bede chcial posluchac zwrotek pisanych rok to se wlacze h8m5 jak juz wyjdzie
e: i wyorzedzili, jebac tapatalk
e: i wyorzedzili, jebac tapatalk
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Mata jakie gówno obesrane
bezbek
Klocuch
Klocuch
wiadomo wariatry że Klocuch>Białas bo Klocuch byl szybszy 
okażmy niezadowolenie z nieeleganckiego zachowania kolegów poprzez cofnięcie subskrybcjii ich kanału na youtube, wtedy zmiękną im rury
klocuch>białas bo się zmieścił w limicie czasu i nie sra jakiś zjebanych rzeczy na instagramie czemu nie nagrał.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Na pewno jest też bardziej inteligentny, zabawny i ma lepsze pancze, w dodatku rozumie idee akcji
cztery żubry i dwie kurwy
Ale ty kurwa jesteś tępy, to aż niemożliwe że potrafisz oddychać
No ale czego oczekiwać po gościu co ma nick dj bobo i kaz bałagane na awatarze
-
ksxn
72 godziny to 72 godziny, jest to CHALLENGE, wiec to na tym polega przeciez. jezeli T O P O W I raperzy jak bialas i bedoes nie umieja w 3 dni napisac i nagrac zwrotki, to automatycznie leci mi w glowie refren Mielzkiego z Lavoramy. niezly polski rapik, gdzie Klocuch dla beki rozpierdala napisana 16stka na wyjebce takich kretynow jak bialas i bedoes (jakby co to specjalnie z malych)
ja już czytałem opinie mówiące że białas nie nagrywając zwrotki w 72h to jest strzał w stope całej wytwórni. Już widze jak ludzie przestają chodzić na jego koncerty, kupować jego płyty i słuchać jego muzyki
teraz w SBM jestes to sie zaczyna bronienie na forum
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
- KapitanRozpierdol
No dobra, ale w kontekscie ostatnich powiedzmy 20 godzin, to nikomu już te zwrotki nie będą potrzebne.

Teraz to oni już pewnie nawet stracili motywację żeby to wrzucić, bo nie dość że się spóźnili to jeszcze Klocuch(!) pozamiatał wersami. I serio, musieliby coś mega dobrego zapodać by zostało im to zapomniane, a ich hot16 zapamiętane. Przykład Maty, też po czasie wrzucił, ale ja już nie pamiętam o czym nawijał, coś tam było o nietoperzu i ze jara..więc jeśli przygotowali taki wyryw toi niech lepiej po prostu wpłacą kwit i tyle. Ogólnie Solar powinien dodać nową zasadę, że jak nie zdążysz w 72h to za kare wpłacasz karne np. 10k.