Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Czekam na #nominacje naszego #elbogdane HEHE
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
zaprosilem Norbiego do mnie do studia, jesli uda sie razem nagrac to w nastepnej fali nominuje 2rzyna, Bryxa i dmg96
szykujcie pancze chlopaki
szykujcie pancze chlopaki
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Norbi raper z krwii i kości i Elobo hip hop to nie gowno tak jak Verba czy Norbi
- przedszkolanek
przeca to jest jego stan naturalny, nic nie musi robić
wszystkie najlepiej, z dzisiejszej perspektywy całościowo nic ciekawego
Klocuch
na Norbiego mi się już bowndowny skończyły
Klocuch poskładał. Niech zyjaaaaa paczkomaty
Najgorsze w zachowaniu Borysa i Białasa jest to, że oni nie mieli 72 godzin na napisanie i zarapowanie 16 wersów, tylko znacznie więcej, bo o nowej edycji wyzwania to nie wiedzą od zwrotki Solara, tylko od live'a Maty i mam nadzieję, że nie myśleli, że ich akcja pominie. Jeszcze doskonale kumam sytuację, że byliby w trasie, zmęczeni / na kacu itp. ale jest koronawirus, tras nie ma i pewnie siedzą w chacie / studiu z nudów, a jak mają jakieś problemy prywatne to nie mogą napisać po prostu "elo, nie wyrobię się ze zwrotką, sorry" ?
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Młody Białas przekalkulował że nie da mu to keszu na nowy gucci belt ani nie zwiększy zasięgów więc wyjebane jajca
albo po prostu jest z synem na spacerze i nie ma czasu na nagrywanie
cztery żubry i dwie kurwy
No co Ty, raperzy są bardzo zapracowani nawet w tym okresie... ciekawe w ile uwinie się taki Quebo, któremu ewidentnie się nudzi układając te jebane lego.
Ale w tym wszystkim najbardziej przykre jest to ze to my słuchacze czujemy większą zajawkę na to niż sami raperzy...
W ogóle to jest dla mnie nie do pojęcia, że SB strzeliło se w kolana na wlasnej akcji. FB instagramy i inne sociale wyśmiewają i cisną ich teraz za brak zwrotek.
Kocham, pozdrawiam
Nie no, nie chce mi się wierzyć że Białas i Bedoes by olali ziomka w taki sposób. Myślę, że pod koniec czelendżu wjadą z jakimś hehe #cold16challenge a cała ta zamula z ich strony zostanie wyjaśniona w taki sposób, że tak właśnie działa covid, z 5 zarażonych (nominowanych) przeniosło się na 2 i to wystarczyło, żeby ruszyła lawina i ofiarą padło (wzięło udział) tyle i tyle raperów pozdro wariaty kolejna świetna akcja Solara.
Czy za wysoki lot?
Czy za wysoki lot?
klocuch niesamowity props
Ostatnio zmieniony 23 lut 2021, 21:01 przez ikko, łącznie zmieniany 1 raz.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
nie piszcie takich rzeczy jak to cold16 bo jeszcze faktycznie podłapią XD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
[mention]niuhniuh[/mention] Za wysoki. Gówno to już wtedy będzie kogokolwiek obchodziło, czy oni coś nagrają, jak Taco i Norbi puszczą to dalej. Bowdowny będzie słał tylko [mention]daveyo[/mention]
- benzoabuser
- Zbanowany
może nie wiedzieli kogo nominować 
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Dla mnie mogą już nie odpowiadać, skompromitowali się...to jest challenge i ma jasne zasady, nie widzę powodu by dla nich robić specjalne wyjątki.
Ps. a najlepsze jest to że Norbi to ziomek Brzozowskiego i na bank go o tym poinformuje, więc pewnie Rafał też odpowie. Osoby niezwiązane z rapem bardziej zaangażowane niż ludzie którzy z tego żyją.
Ps. a najlepsze jest to że Norbi to ziomek Brzozowskiego i na bank go o tym poinformuje, więc pewnie Rafał też odpowie. Osoby niezwiązane z rapem bardziej zaangażowane niż ludzie którzy z tego żyją.
Czekam na Norbiego i Łone
Ostatnio zmieniony 22 lut 2024, 15:10 przez Sialala, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie na Norbiego mam wyjebane, ale jakby ktoś nominował Stachurskiego to bym się ucieszył bardzo
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
na stronie z oficjalnym drzewkiem zniknęły wszystkie grafiki - czyżby szykował się update po Bedim synie Białasa i Nowym Biggie?
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG