Hot 16 Challenge #2 (2020)

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jolo

Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)

Post autor: Jolo »

Nie wierze, ale wstyd...Norbi będzie szybszy niż przyjaciele Solara? :rotfl:

Już sama odpowiedź wideo robi szum większy niż Białas który nawet story nie wrzucił żadnego.
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

Norbi klasa, ukłony.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Jebać tych lamusów z SB, nigdy ich nie lubiłem. Norbi i klocuch to jest teraz hiphop i chuj mnie już obchodzi czy plujący grubas i przygłup, idol nastolatków nagra coś w sumie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
frontkick

Post autor: frontkick »

Klocuch :bowdown:
Norbi :bowdown:

Bedoes śmieć, jak chca to rozgrywac marketingowo no to tylko tak jak Taco to zrobił bo inaczej niesmak w chuj, zreszta już teraz jest niesmak w chuj a zakladam ze beda chcieli jakos nieporadnie nakrecac to oczekiwanie dalej
Awatar użytkownika
Jolo

haha ale kto się spodziewał że rapowe hot16 przejmie youtuber i emerytowany grajek estradowy, to jest naprawdę kompromitacja po całej linii dla SB.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

A solar i tak powie że to jego zasługa xd

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
v909

Post autor: v909 »

Nie śledziłem newsów przez jeden dzień, teraz nadrabiam i mózg rozjebany - podoba mi się chyba bardziej niż by to miało wyglądać jak 6 lat temu
Awatar użytkownika
e2prom

Post autor: e2prom »

podbijam post wyżej, super lejbel jak gość który gra po festynach kapusty potrafi nagrać szybciej szesnastkę
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

DeDoK pisze: 02 maja 2020, 12:19 A solar i tak powie że to jego zasługa xd

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Do Solara to się nie ma o co przypierdolić, on zrobił dobrze, wpłacił dobry hajs, rozpoczął całą akcję, nominował osoby, które miały zrobić szum. Jebać to się powinno jedynie białasa i jego przydupasa bedoesa
daveyo

Post autor: daveyo »

ale to nie jest challenge kto szybciej wrzuci zwrotkę, apeluję o spokój, bo taki Bedoes zapierdoli na koniec, a rozjebie cały czelencz (tutaj z dystansem)
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Oczywiście, że tak, Solar propsik jak to czytasz, a jak nie czytasz to tez propsik
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

panowie z SB mogliby teraz nagrać życiówkę a i tak przez pierdoloną, wieczną kalkulację i przeliczanie każdego ruchu na marketing nie przebiją anona z youtube'a oraz gościa który nagrał jedną płytę 23 lata temu i tak sobie na niej jedzie

żyjemy w pięknym świecie :bowdown:
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
terra

Post autor: terra »

daveyo pisze: 02 maja 2020, 12:23 ale to nie jest challenge kto szybciej wrzuci zwrotkę, apeluję o spokój, bo taki Bedoes zapierdoli na koniec, a rozjebie cały czelencz (tutaj z dystansem)
Ale to jest challenge w którym masz 72h na wrzucenie zwrotki a nie kiedy chcesz, jak ktoś nie kuma to niech wypierdala XD jak na razie szybciej wrzucił gość który udaje dziecko i kręci filmiki o grach i za chwile wyprzedzi ich prowadzący koło fortuny
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

daveyo pisze: 02 maja 2020, 12:23 ale to nie jest challenge kto szybciej wrzuci zwrotkę, apeluję o spokój, bo taki Bedoes zapierdoli na koniec, a rozjebie cały czelencz (tutaj z dystansem)
aktualnie to się rozjebał na solara, reminder że ma się 72h na wrzutę, idź bądź shillem borka gdzie indziej
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Awatar użytkownika
Jolo

ALe już sama zajawka Norbiego się liczy nawet jakby nie nagrał tej szesnastki, mamy reakcje i bez spiny podejście..a wielcy raperzy graja jakiś uj wie kogo, nawet nie potrafią nagrać jakiegoś story w stylu "sorry ziomki, daliśmy dupy ale działami"..czy coś w tym stylu. Bedi to już olać, ale Białasa to był kiedyś najbardziej aktywny raper w grze, co chwile jakieś luźne kawałki wrzucał, kręcił bekę był spoko ziomkiem. A teraz wszystko na co go stać to "wszyscy czekamy".
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

To też nie jest challenge na zwrotkę, która ma ci rozpierdolić system, to challange na luźne 16 wersów nagrane w 72 godziny, po których nominuje się inne osoby i wpłaca hajs. Właśnie takie tryhardowanie na siłe to jest coś co zabija spontaniczność tej akcji.

Ja bym propsował nawet jakby tam wszedł Kazior i nagrał, że rzuca koksu tony a w przerwie od tego składa kartony. I wpłacił choćby te symboliczne 5 zł.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 12:29 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Haha troche współczuję daveyo bo jego ulubiony raper bedoes wyszedł na frajera i parowe choć nie pierwszy raz, no i trzeba go bronić tera
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Taco :bowdown:
Klocuch :bowdown:
Norbi :bowdown:

Jedyna mafia na propsie to ta za mniej niz 50zl na steamie :joint:
W ogole Mata zjebal bo przewinal fajnie ale te zjebane wersy to Obrazek Typ to Balotelli plhh: potencjal i umiejetnosci sa, ale glowa odleciala jak samolot z gta w filmikach klocucha
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

Nie zdziwi mnie jak Norbi nagra szybciej swoją szesnachę na rapowym bicie niż reszta SB Maffiji, i w dodatku zrobi to lepiej.
2ps__

Post autor: 2ps__ »

kurwa bedoes ty idioto miales szanse nominowac sebka i zjebales to... ale i tak w dobra strone to poszlo z klocuchem i norbim xD
ODPOWIEDZ