Już sama odpowiedź wideo robi szum większy niż Białas który nawet story nie wrzucił żadnego.
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Nie wierze, ale wstyd...Norbi będzie szybszy niż przyjaciele Solara?
Już sama odpowiedź wideo robi szum większy niż Białas który nawet story nie wrzucił żadnego.
Norbi klasa, ukłony.
Jebać tych lamusów z SB, nigdy ich nie lubiłem. Norbi i klocuch to jest teraz hiphop i chuj mnie już obchodzi czy plujący grubas i przygłup, idol nastolatków nagra coś w sumie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
-
frontkick
Klocuch
Norbi
Bedoes śmieć, jak chca to rozgrywac marketingowo no to tylko tak jak Taco to zrobił bo inaczej niesmak w chuj, zreszta już teraz jest niesmak w chuj a zakladam ze beda chcieli jakos nieporadnie nakrecac to oczekiwanie dalej
Norbi
Bedoes śmieć, jak chca to rozgrywac marketingowo no to tylko tak jak Taco to zrobił bo inaczej niesmak w chuj, zreszta już teraz jest niesmak w chuj a zakladam ze beda chcieli jakos nieporadnie nakrecac to oczekiwanie dalej
haha ale kto się spodziewał że rapowe hot16 przejmie youtuber i emerytowany grajek estradowy, to jest naprawdę kompromitacja po całej linii dla SB.
A solar i tak powie że to jego zasługa xd
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Nie śledziłem newsów przez jeden dzień, teraz nadrabiam i mózg rozjebany - podoba mi się chyba bardziej niż by to miało wyglądać jak 6 lat temu
podbijam post wyżej, super lejbel jak gość który gra po festynach kapusty potrafi nagrać szybciej szesnastkę
-
MalinowyJogurt
Do Solara to się nie ma o co przypierdolić, on zrobił dobrze, wpłacił dobry hajs, rozpoczął całą akcję, nominował osoby, które miały zrobić szum. Jebać to się powinno jedynie białasa i jego przydupasa bedoesa
ale to nie jest challenge kto szybciej wrzuci zwrotkę, apeluję o spokój, bo taki Bedoes zapierdoli na koniec, a rozjebie cały czelencz (tutaj z dystansem)
Oczywiście, że tak, Solar propsik jak to czytasz, a jak nie czytasz to tez propsik
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
panowie z SB mogliby teraz nagrać życiówkę a i tak przez pierdoloną, wieczną kalkulację i przeliczanie każdego ruchu na marketing nie przebiją anona z youtube'a oraz gościa który nagrał jedną płytę 23 lata temu i tak sobie na niej jedzie
żyjemy w pięknym świecie
żyjemy w pięknym świecie
Ale to jest challenge w którym masz 72h na wrzucenie zwrotki a nie kiedy chcesz, jak ktoś nie kuma to niech wypierdala XD jak na razie szybciej wrzucił gość który udaje dziecko i kręci filmiki o grach i za chwile wyprzedzi ich prowadzący koło fortuny
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
aktualnie to się rozjebał na solara, reminder że ma się 72h na wrzutę, idź bądź shillem borka gdzie indziej
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
ALe już sama zajawka Norbiego się liczy nawet jakby nie nagrał tej szesnastki, mamy reakcje i bez spiny podejście..a wielcy raperzy graja jakiś uj wie kogo, nawet nie potrafią nagrać jakiegoś story w stylu "sorry ziomki, daliśmy dupy ale działami"..czy coś w tym stylu. Bedi to już olać, ale Białasa to był kiedyś najbardziej aktywny raper w grze, co chwile jakieś luźne kawałki wrzucał, kręcił bekę był spoko ziomkiem. A teraz wszystko na co go stać to "wszyscy czekamy".
-
MalinowyJogurt
To też nie jest challenge na zwrotkę, która ma ci rozpierdolić system, to challange na luźne 16 wersów nagrane w 72 godziny, po których nominuje się inne osoby i wpłaca hajs. Właśnie takie tryhardowanie na siłe to jest coś co zabija spontaniczność tej akcji.
Ja bym propsował nawet jakby tam wszedł Kazior i nagrał, że rzuca koksu tony a w przerwie od tego składa kartony. I wpłacił choćby te symboliczne 5 zł.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 12:29 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 2 razy.
- ebismolarek
Haha troche współczuję daveyo bo jego ulubiony raper bedoes wyszedł na frajera i parowe choć nie pierwszy raz, no i trzeba go bronić tera
Taco
Klocuch
Norbi
Jedyna mafia na propsie to ta za mniej niz 50zl na steamie
W ogole Mata zjebal bo przewinal fajnie ale te zjebane wersy to
Typ to Balotelli plhh: potencjal i umiejetnosci sa, ale glowa odleciala jak samolot z gta w filmikach klocucha
Klocuch
Norbi
Jedyna mafia na propsie to ta za mniej niz 50zl na steamie
W ogole Mata zjebal bo przewinal fajnie ale te zjebane wersy to
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Nie zdziwi mnie jak Norbi nagra szybciej swoją szesnachę na rapowym bicie niż reszta SB Maffiji, i w dodatku zrobi to lepiej.
kurwa bedoes ty idioto miales szanse nominowac sebka i zjebales to... ale i tak w dobra strone to poszlo z klocuchem i norbim xD