Białas zawiodłeś mnie w tej chwili.
O Borysie nawet nie wspominam, bo on zrobił to większością swoich numerów po pierwszej solówce.
Taco przyjemna 16tka, no i props za nominacje i 100 kafli.
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
sb maffija się ośmiesza równie często, co korwin XD
a Solar jak Wipler, który musi tłumaczyć kolegów już od akcji z dejsem i innymi blejkami, a i tak zostanie zapamiętany co najwyżej jako jakieś pałowanie wiplera.
Taco kozacko wjechał, to jest mejnstrim, jaki toleruję.
Mata najgorzej.
jestem mega zawiedziony. Taco najbardziej podejrzewany o zlanie akcji wbija z zajebistą zwrotką na czas, a Ci podejrzewani o błyskawiczną odpowiedź na zajawce mają totalnie wyłożoną lachę. props dla Maty za tę głupkowatą zwrotkę, wers o nietoperzu śmieszny, prawie tak jak zachowanie reszty maffiji zabiji. mogli już chociaż oszczędzić sobie tych postów na ig.
Z drugiej strony muszę chyba posypać głowę popiołem, bo kilka stron temu pisałem, że jestem przekonany o doszlifowaniu marketingowo całej akcji do perfekcji, już dawno naszykowanych zwrotkach i ogólnie sztuczności tej edycji. Tymczasem PÓKI CO Bedoes wyłożył soczystą, zajawkową lachę i pokazuje, że jak nie chce nagrywać, to nie nagra i chuj, niech tam się label pali.
Ogólnie przed rozpoczęciem akcji szedłbym w ciemno, że pierwsze trzy rzuty nominacji nagrają eleganckie i tylko czekające na znak Solara zwrotki.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ja się nie zdziwię jak będzie coś w stylu tego co pisałem wcześniej- że to całe olanie jest na niby a zaraz bedoes z solarem wyskoczą że haha jednak nagrałem a co myśleliście że nie
Stąd też moje podkreślenie PÓKI CO, z racji, że pamiętam wcześniejsze rewolucyjne pomysły Solara (niby nie żyję ale jednak żyję hoho haha) wcale nie zareagowałbym jakimiś bowdownami "wow co za akcja ale zaskoczenie", tylko raczej ziewnął po chuj tak kombinować.
Może brzmi to w kurwę paradoksalnie, ale naprawdę dużo bardziej podobałoby mi się, gdyby wersja "zaspany dzisiaj jestem, pierdole to" okazała się prawdziwa i nie wyskakiwali nagle z żadnym HAHA ALE WAS NABRALIŚMY, ALE AKCJA.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
też by mnie to bardziej rozjebało bo to byłby prawdziwy spontan i zaskoczenie dla mnie, ale raczej się nastawiam na opcję opisaną wyżej, na którą też nie zareaguję bowdownem tylko zażenowaniem.
ale ja jestem tylko jakimś tam nickiem na forumku a tysiącom fanbojów sb maffija to będzie akcja jak zwalenie konia cipą i jarać się będą.
Nie da rady wyjść już z tego obronną ręką. Każdy myślący człowiek zauważy, że odjebali. Nie wiem, ta cała akcja zakrawa o jakąś kpinę, zamiast przeprowadzić tę akcję normalnie i naturalnie to są tu odstawiane jakieś szopki, jakby zaraz duet BB miał wjechać cały na biało i wypełnić cel* (choć wiadomo, że nie tylko o to tutaj chodzi). Kurwa zażenowany tym jestem, te insta pierdy tylko to dobiły.
Czy ja wiem, czy wizerunek taki dopracowany. Na streamach ostatnio zrobił z siebie tylko idiotę, a ten pozwijany papier to podejrzewam bardziej followup do tego bitego kuca aniżeli wirusa. Chłop od tygodnia nie pokazał się w niczym innym niż w tej bluzie z kapturem założonym, więc z higieną nie wiem czy to ma wiele wspólnego.
Chciałem tylko napisać, że pięknie SBM odjebało i olało nominacje od swojego szefa XDD a te memy to wiadomo żałość tak jak pisali koledzy wyżej. Taco ładna zwrotka i ładny gest, mata nic ciekawego. Zobaczymy co dalej. Póki co ta druga edycja zero polotu i już nolnejmy więcej nagrywają