Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
fifi

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: fifi »

a myślałem ze nagonka jest tylko na Thiago Cionka (joł)

@edyta: bo w quizie o Serie A go nie było, jeżeli dobrze pamiętam
ale oczywiście ta sprawa ma głębsze podłoże pozdro
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

tak, chodzi o to ze kiedys w starciu o pilke przypadkiem trafil łokciem Andrzejka Niedzielanka, ten się rozpłakał i na weszlo powstalo 1000 artykułów o Cionku, w których mu życzono najgorszego.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

Jest potencjał dziś? Bo ten Marciniak chyba niezbyt lubiany jest w Polsce bo niby faworyzuje którąś tam bandę kopaczy ze starego obozu.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Wg mnie Marciniak bardzo na +. Pewny siebie, gada z sensem, nawet mi trochę zaimponował. Szacuneczek.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Strasznie wygadany, często długo mu schodziło zanim doszedł do konkretów, ale ogółem props. No i potwierdził, że w Barcelonie największe płaczki, także też props :D
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
pardon

Post autor: pardon »

ej ziomki, dlaczego w kanale sportowym nie goszcza zelazny, stec albo wilkowicz? klauzule czy po prostu im nie po drodze?

rzygam poniedzialkowymi goscmi z klucza weszlo/tvp. jak nie olkiewicz to kotleszka, jak nie podolinski to zewklakow i wojtek kowalczyk. kwestia czasu jak czwartym do brydza bedzie sebek mila, mowie wam.

mati borek i piotr zelazny przy jednym stoliku :oops:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

nie wiem kto to zelazny, ale taki stec od lat pisze sneak dissy na stanowskiego i borka, ze reklamowanie buków jest niemoralne, wiec domyslam sie ze towarzystwo go nie toleruje.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

Kotleszka akurat na propsie, oczywiście o ile nawija o egzotycznych ligach. No stano też często napierdala ostre dissy w swoich felietonach na Steca także odpada. Borek po okresie prosperity przez wyciągnięcie afery tajskiej ostro w dół, poziom jego luzu znacznie opadł, poza tym to głupie tłumaczenie dlaczego nie może pojawić się w hejt parku XD
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

A po co wam Stec, Żelazny czy Wilkowicz? Coś w nich interesującego?
Co do eksperta Mili to się dziwię, że jeszcze go tam nie ma, ale może to dobrze, typ jest tragiczny i robienie z niego eksperta w TVP to jakaś smutna postengelowska rzeczywistość; analogicznie zaczęly się już próby promowania Radosława Majewskiego, który może i jest sympatyczny, ale tak samo się nie nadaje, intelekt go wyraźnie ogranicza i póki co to średnio mu idzie składne wypowiedzenie kilku zdań.

ogólnie w temacie piłki to aktualnie Ćwiąkała, ludzie i rzeczy z eleven > gówno > reszta, może z jakimiś małymi wyjątkami, ale chcecie czegoś ciekawego to tam, a nie kurwa wojtek kowalczyk i mietczyński w roli ekspertów albo gość specjalny zibi boniek xD
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Co lepsze, ten drugi twierdzi, że ten pierwszy jest najlepszym ekspertem w Polsce, jak tylko zarzuci mu ktoś temat, który lubi xD

Wielkie 5 dla niego

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

pardon

svnchez pisze: 01 maja 2020, 10:42 A po co wam Stec, Żelazny czy Wilkowicz? Coś w nich interesującego?
Co do eksperta Mili to się dziwię, że jeszcze go tam nie ma, ale może to dobrze, typ jest tragiczny i robienie z niego eksperta w TVP to jakaś smutna postengelowska rzeczywistość; analogicznie zaczęly się już próby promowania Radosława Majewskiego, który może i jest sympatyczny, ale tak samo się nie nadaje, intelekt go wyraźnie ogranicza i póki co to średnio mu idzie składne wypowiedzenie kilku zdań.

ogólnie w temacie piłki to aktualnie Ćwiąkała, ludzie i rzeczy z eleven > gówno > reszta, może z jakimiś małymi wyjątkami, ale chcecie czegoś ciekawego to tam, a nie kurwa wojtek kowalczyk i mietczyński w roli ekspertów albo gość specjalny zibi boniek xD
pytasz co moze zaoferowac zelazny albo wilkowicz, by potem stawiac tomka ciekawostka-cwiakale przed wszystkimi :oops:

cwiakale prawdopdoobnie nigdy nie bedzie stac by opowiadac o futbolu w szerszym kontekscie.
Awatar użytkownika
svnchez

pardon pisze: 01 maja 2020, 12:09 pytasz co moze zaoferowac piotr zelazny, nomen omen jeden z najwiekszych erudytow wsrod dziennikarzy sportowych, by potem stawiac tomka cwiakale przed wszystkimi
Pytałem poważnie, bo Żelaznego kojarzę jedynie z projektu kopalnia, takich sobie tekstów w PN, potem jakiejś idiotycznej przepychanki na twitterze gdzie nie miał racji i się zbłaźnił i w sumie z niczego więcej, dlatego nie zapadł mi w pamięci nigdy niczym szczególnym.

A Tomka stawiam w pierwszym rzędzie w kontekście programów o piłce. Moim zdaniem jego kanał to zdecydowanie czołówka, zwłaszcza że gada głównie o hiszpańskiej, którą ogarnia bardzo dobrze plus niekiedy robi dodatkowy research.
e: no właśnie, ja nie szukam speców od piłki globalnej, którzy znają się na wszystkim, tylko wolę kilku gości od paru konkretnych lig, w których siedzą
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
pardon

ej tez lubie tomka cwiakale, tak po ludzku, choc blizej mi do postrzegania go jako utalentowanego, z fajnym zyciorysem i przebyta droga, pismaka/researchera, nizli czlowieka ktorego moglbym sluchac godzinami chocby opowiadal biedzie o w fawellach, a pileczka stanowila tylko tlo.

to chyba nie te poklady charyzmy.
Awatar użytkownika
svnchez

W pełni zgoda, dlatego wymieniłem go w topie typowo piłkarskiego contentu, bo tak naprawdę na ten moment nie ma żadnego programu/kanału, który będzie traktował piłkę w tle. Super potrafił robić to Rabij, ale poszedł w wydawanie komiksów :dunno:
pardon

to prawda, rabij jedna z najtezszych glow, obojetnie czy z piorem w reku, czy o 2 w nocy komentujac copa america.
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

:D :D :D
Awatar użytkownika
zimsky

Post autor: zimsky »

Borek zniszczony psychicznie w miesiąc
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Ma najwiecej wpłacone, więc poda adres do wysyłki nagrody, a wtedy odwiedzi go wkurwiony Borek
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Nie oglądałem, było jeszcze coś ciekawego, telefony do Mateusza czy coś?
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
ODPOWIEDZ