Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Polakowi to zawsze źle
- ebismolarek
Wpłać więcej
- KapitanRozpierdol
zajebista zwrotka i ogromne wsparcie dla zbiórki - tak się tworzy smyku renoma

kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
ale Quebo zagrał w reklamie a Taco nie
- przedszkolanek
haha, wystarczyło że typ wpłacił śmieszne 100k (co to dla niego) a już pół slizgawki weszło w tryb filipie szcześniaku siądź mi na morde
fajnie że akcja wystartowała, choćby dla takich widoków
fajnie że akcja wystartowała, choćby dla takich widoków
przewiduje ze do konca maja zbiora ten milion
finalna kwota bedzie o wiele, wiele wieksza
finalna kwota bedzie o wiele, wiele wieksza
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
w końcu coś fajnego od Taco ta zwrota, props
filipie szcześniaku siądź mi na morde, zajebista zwroteczka
skurwysyn chyba wszystkie najgorętsze tematy ładnie wplątał w zwrotkę, co by się nie stało dla internetu czelendż wygrał już Taco
ps. jebać karol baskin
ps. jebać karol baskin
Za nominację klocucha należy się 
Bo takie ruchy powinny być propsowane niezależnie od ich wykonawcy i jestem przekonany, że gdyby wpłatę na 100k pokazał, nie wiem, Massey z Edasem albo Dixoni, to reakcja forum byłaby taka sama. Oczywiście podbijam zdanie, że te pieniądze fajnie naświetlają sytuację w zarobkach polskich raperów - jeszcze niedawno kupna pojedynczych zegarków czy egzotycznych aut były ewenementem i rewolucją, teraz prywatna wytwórnia mówi scenie "sprawdzam" jednodniowym streamem z LoLa.przedszkolanek pisze: ↑01 maja 2020, 17:44 haha, wystarczyło że typ wpłacił śmieszne 100k (co to dla niego) a już pół slizgawki weszło w tryb filipie szcześniaku siądź mi na morde
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Czemu maruda? Przecież napisałem, że propsuję wpłatę, ale nie będę słał typowi bowdownów.
Uważam natomiast, że w ostatnich 5 latach w polskim rapie pojawiło się tyle kasy, że można by ją też spożytkować z plusami dla samej muzyki. Tymczasem niemiecka czy francuska scena nas wyprzedza o lata świetlne jeśli chodzi o klipy, a ogarnięty producent wykonawczy to jest cały czas coś wyjątkowego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Taco co odjebał 
Wersy przejebane, super nawinięte
Zajebiste nominacje, czekanko na Klocucha, Lanka i Krzysztofa. Szacun za kwotę.
Jak 100 tysięcy nie robi wrażenia to hehe
Zresztą jebac ten hajs, każdy wpłaci tyle ile chce, liczy się wsparcie, a nie, że raper to musi wydać cały swój hajs z banku, bo przeca i tak zarabia w sekundę.
Ale co do inwestowania pieniędzy w muzykę to 100% prawda, zdecydowanie jakość wszystkiego powinna być wyższa, ale może się jeszcze doczekamy.
Wersy przejebane, super nawinięte
Zajebiste nominacje, czekanko na Klocucha, Lanka i Krzysztofa. Szacun za kwotę.
Jak 100 tysięcy nie robi wrażenia to hehe
Zresztą jebac ten hajs, każdy wpłaci tyle ile chce, liczy się wsparcie, a nie, że raper to musi wydać cały swój hajs z banku, bo przeca i tak zarabia w sekundę.
Ale co do inwestowania pieniędzy w muzykę to 100% prawda, zdecydowanie jakość wszystkiego powinna być wyższa, ale może się jeszcze doczekamy.
Jak ktos sie zastanawia, czemu ta edycja hot16 idzie wolniej niz pierwsza, to niech wezmie pod uwage, ze w przeciwienstwie do pierwszej obecna wiaze sie z wylozeniem hajsu, ktory ciezko jest wypozyczyc jak fure czy chate do klipu 
-
ksiazenieporzadek
Za wers o wiadomo kim który wiadomo co zrobił i wiadomo czego nie poniósł to props
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk