Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Ja mam tylko nadzieję że to nie będzie jakieś wspólny kawałek... wg mnie naprawdę słaba akcja że tak z tym zwlekają, już lepiej było się umówić tak ze każdy innego dnia, żeby słuchacze mieli frajdę bo teraz wszystkie 4 wrzucą i trzeba będzie znów czekać 72h na odpowiedzi xD Mam nadzieję ze później to już będę inni robić z zajawki a nie wg jakiegoś planu..
Wspólny numer zabiłby te akcje moim zdaniem. Imo wrzuca jednoczesnie wszystkie szesnastki. 72h mija dziś przed północą zatem...
Kocham, pozdrawiam
jak wyjdzie wspólny numer to odchodzę z hiphopu
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
ładnie kurwa
niech jeszcze położy dobrą szesnastkę
Popieram zdanie innych, że prawdopodobnie poniosło ich trochę z myślą marketingową. Podejrzewam ich o wypuszczenie wszystkiego naraz pod koniec czasu i liczenie na jakieś mega liczby bo wszyscy siedzą w domach z kutasem w ręku czekając na zwrotki.
Obdzwaniają zagraniczniaków, który wersy położy
incel solar - 16k
chad taco - 100k
chad taco - 100k
Spoiler
Czekam teraz na super chada quebonafide wpłacającego 1kk
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

bardzo dobrze tu niektórzy rozkminiaja o zagranicy czy wspólnym numerze a ja myśle ze jeszcze dobrym pomysłem byłoby nominowanie pozarapowych artystów (np nominacja dla Dody, Wieniawy itp) i tak wszyscy siedzą w domu a taka akcja charytatywna to naprawdę dobry PR
dodatkowo Solar bardzo poważnie podchodzi do planów zrobienia z SB majorsa co pokazuje np zakontraktowanie Kacperczyk zespołu i rzucił o tym linijkę wiec może może
oczywiście to czysta spekulacja z mojej strony
dodatkowo Solar bardzo poważnie podchodzi do planów zrobienia z SB majorsa co pokazuje np zakontraktowanie Kacperczyk zespołu i rzucił o tym linijkę wiec może może
oczywiście to czysta spekulacja z mojej strony
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
No ja myślę, że od Taco pewniaczek nominacja będzie dla Podsiadło
fajna donacja, ale TACO TACO CO Z TĄ ZWROTKĄ
fajna donacja, ale TACO TACO CO Z TĄ ZWROTKĄ
Mega prospy za 100k, bo to nie jest jakaś umowa z jakąś firmą(jak w przypadku Quebo) tylko wyłożył ze swoich...100 pieprzone k
Tylko trochę będzie słabo jak wpłaci ale nic nie nawinie :p
Tylko trochę będzie słabo jak wpłaci ale nic nie nawinie :p
-
MalinowyJogurt
A nominacje dla artystów spoza rapu to super pomysł.
Wspólny kawałek będzie pomysłem zjebanym, bo nie licząc Taco to oni mają w wytwórni milion kawałków ze sobą, które brzmią tak samo.
Jak nie będzie jakiejś bomby to będę czuł się zawiedzony, bo wtedy będzie to oznaczało, że przespali moment, gdzie każdy mógł wrzucać wersy dzień po dniu i szybciej by tak akcja wystrzeliła.
Wspólny kawałek będzie pomysłem zjebanym, bo nie licząc Taco to oni mają w wytwórni milion kawałków ze sobą, które brzmią tak samo.
Jak nie będzie jakiejś bomby to będę czuł się zawiedzony, bo wtedy będzie to oznaczało, że przespali moment, gdzie każdy mógł wrzucać wersy dzień po dniu i szybciej by tak akcja wystrzeliła.
a i jeszcze moj post się należy
TACO ZUCHU
zapraszam do sprawdzenia
-
peterkurten
ale pomyślcie sobie jakimi kwotami musi dysponować taki Taco że wrzuca 100k, i jak tu się nie wozić że ma się hajs? Od teraz Taco i Quebo(za akcję z allegro) wg mnie mają przyzwolenie nawijać ile wlezie o tym ile to nie mają hajsu itp. bo to naprawdę ma pokrycie w rzeczywistości.
klocucha nominował XDDDD
na ślizgawce cisnę beczkę
no ładnie wjechała ta zwrotka, nie powiem, chociaż nominacje poza Klocuchem to takie sobie bym powiedział, liczyłem na większe ksywki trochę, zwłaszcza na Podsiadło