Malik Montana

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kuldziuki

Re: Malik Montana

Post autor: kuldziuki »

to nie pierdolony zbieg okoliczności
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

newonce się mści za to że Malik nie przyjął propozycji pracy tam, bo za mały pitos mu proponowali, cała filozofia
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

newonce ogólnie ssie chuja
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

ale komus zylka w dupie pekla, kurz opadl pare dni temi
edit: o kurwa faktycznie, świeżak wrzucił dzisiaj i mnie zmyliło, nie zwróciłem uwagi :oops:
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2020, 20:21 przez Jaayu, łącznie zmieniany 1 raz.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Przecież ten artykuł jest sprzed 4 dni, on był pisany, gdy afera był bieżąca.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Na podstawie własnych obserwacji stwierdza, że w 2020 roku równouprawnienie kobiet jest stuprocentowe – jakby nie zauważył horroru przemocy domowej i molestowania seksualnego, nierówności płacowych czy niskiej partycypacji kobiet w polityce.

Boże, co za kretynizm.
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

gods bidness pisze: 27 kwie 2020, 22:00 niskiej partycypacji kobiet w polityce.
No tak, bo mało Polakom w polityce Kopaczy, Szydłów, Kidaw czy Godków :lol:
Co do reszty to wiadomo, że stek bzdur.
Newonce nie czytam, chyba że coś mi fb zaproponuje typu ranking raperów itp. to jak czytam te głupoty i wybory to mnie w krzyżu rwie.
Przypominam, że ci ludzie mają w dziale sportowym Przemysława IP Rudzkiego, co ich skreśla z byciu poważnym?
Awatar użytkownika
taktyk

Post autor: taktyk »

gods bidness pisze: 27 kwie 2020, 22:00 Na podstawie własnych obserwacji stwierdza, że w 2020 roku równouprawnienie kobiet jest stuprocentowe – jakby nie zauważył horroru przemocy domowej i molestowania seksualnego, nierówności płacowych czy niskiej partycypacji kobiet w polityce.

Boże, co za kretynizm.
Nie wiem kto na poważnie w ogóle czyta te polskie media muzyczne, przecież 99% portali tego typu to jest dno i dwa metry mułu, polski rap na ogół też

Nierówności płacowe - nikt żadnej kobiecie, ani mężczyźnie nie każe pracować za niską stawkę, przecież skoro komuś nie odpowiadają pieniądze w danej firmie, to szuka innej w której w pełni wykorzysta posiadane umiejętności i dostanie pożądane pieniądze. Pracodawcy patrzą na kto produktywniej wykona dane zadanie, a nie czy to zrobi mężczyzna czy kobieta.
ja chce tylko widzieć szczęście najbliższych
zanim jeszcze się przekręcę jak kickflip
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

taktyk pisze:Pracodawcy patrzą na kto produktywniej wykona dane zadanie, a nie czy to zrobi mężczyzna czy kobieta.
No jak widać wielu ludziom wciąż tak bardzo ciężko to zrozumieć.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

żeby życie było takie proste :neutral:
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Sotnikov pisze: 27 kwie 2020, 18:12 newonce ogólnie ssie chuja
to
newonce to taki vice tylko w jeszcze gorszym stylu i złożony z głupszych ludzi
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
taktyk

Jak ktoś zatrudnia ludzi i daje im do wykonania projekt X, to gdy zgłoszą się do niego dwie osoby (kobieta i mężczyzna), to logiczne, że wybierze kogoś kto zrobi to szybciej i dokładniej. Jak będzie trzeba wykopać rów łopatą no to na ogół szybciej to mężczyzna zrobi, ze względu na warunki fizyczne. A jak ktoś chce co dać do uszycia, to raczej idzie to więcej jest krawcowych i szwaczek co nie. Każda płeć ma swoje bardziej dominujące cechy nad tą drugą.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

a ostatnie zdanie to w ogóle podsumowuje to co myślałem o tej aferze od początku
soyboy z newonce pisze:nie da się ukryć, że zachodzi potrzeba ponownego skalibrowania kompasu i punktowania – przy uwzględnieniu tradycji gatunku i zdrowego rozsądku – najbardziej radykalnych wypaczeń
"najbardziej radykalnych wypaczeń"- :lol:
MASZ KURWA GATUNEK MUZYCZNY GDZIE GLORYFIKACJA PRZEMOCY, NARKOTYKÓW I HANDLU NIMI, ORAZ PRZEPIERDALANIA HAJSU NA CO SIĘ DA ŻEBY UZYSKAĆ SZACUN SĄ WYWINDOWANE DO TEGO STOPNIA ŻE DOSŁOWNIE NAKRĘCA TO CAŁE GANGI PATUSÓW DO ZABIJANIA SIE NAWZAJEM I KUPOWANIA CHROMU NA FELGI POMIMO ŻE NIE MAJĄ PRĄDU NA CHACIE.
I CO JEST NAJWIĘKSZYM PROBLEMEM W TYM GATUNKU?
TO ŻE KTOŚ NAZWIE KOBIETĘ SZMATĄ ALBO TYPA PEDAŁEM.
zajebiste priorytety, ja wiem że tym u góry tych ruchów zależy na rozpowszechnianiu takiego dwójmyślenia wbrew logice, ale zawsze rozpierdala mnie że pojedynczy akolici przyjmują to bez słowa, a jak zostaną właśnie skonfrontowani z jakąś opinią spoza ich echo chamber to jedyna reakcja to właśnie takie dżisas ty nic nie rozumiesz jak na filmiku tamtej małolaty.

żeby nie było ja tam mam wyjebane co kto o czym rapuje i kto tego słucha, ale jak już się masz do czegoś przyjebać to są dużo gorsze rzeczy niż to że malik nawinął że robi se typiary.
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
taktyk

Podobna sytuacja była na początku tamtej dekady, jak znawcy kultury hip hop mówili, że rap musi być tylko z przekazem i odwoływali się do początków polskiego rapu albo przywołując za przykład klasyk tracki zza oceanu jak changes że łoo przekaz to był mimo, że połowa z nich nie wiedziała o czym była większość tekstów zachodniego hh i jakie były prawdziwie korzenie, wlaśnie tak jak powiedziałeś :lol:
Awatar użytkownika
kuldziuki

Post autor: kuldziuki »

A co właściwie i FAKTYCZNIE zrobił sam Malik w sprawie tej babki w wannie?
Bo jak szukam info to wszędzie tylko "NAKRĘCIŁ HEJT", "DOPROWADZIŁ DO LINCZU", "ZASZCZUŁ NASTOLATKĘ" - kurwa - jakbym czytał portal Lisa.
to nie pierdolony zbieg okoliczności
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Newonce to taka banda zjebów (wystarczy zobaczyć kto tam pracuje, z dziennikarzy jak i raperów) że się mszczą na Maliku bo wolał dać wywiad u numera w gównoradiu niż u nich w poważnym radiu dla poważnych słuchaczy progresywnego rapu pierdoląc co on to nie robi najlepszego ale jak w usa jakiś czarnuch idzie do więzienia albo jest oskarżony o gwałt to jakieś śmiechy hihy że hehe to jest hiphop właśnie tak wariacie pdw wracaj szybko z nowym mixtape a jakby zrobił coś takiego jak Malik to w corocznym rankingu 50 najlepszych kogośtam w tym tysiącleciu miałby pierwsze miejsce za walke z systemem bo to prawdziwa hiphopowa postawa bo tak ras albo jan chujagranie powiedział
Awatar użytkownika
Leaf

Post autor: Leaf »

ma ktoś te instastory gdzie kurwiska tanczyly do malika piosenek?
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

o które ci chodzi? trochę tam tego jest :lol:
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Właśnie, co jakiś czas wejdę na jego insta to story zajebane dupami kręcącymi się do jego kawałków
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

ODPOWIEDZ