Za to nie zauważylibyśmy zniknięcia Filipa Rudejnacji. Kim on jest i skąd się wziął? Jak wpisze się ksywę na yt to pierwszy filmik to jakaś bitwa z wbw 2006, a drugi to kawałek z WSZem
Raperzy, których mogłoby nie być
Raperzy, których mogłoby nie być
Czytam sobie zasługi raperów w temacie GOAT i przyszedł mi do głowy taki temat. Raperzy, których ksywę kojarzysz... ale skąd oni się w ogóle wzięli, co nagrali i czy w ogóle odcisnęli jakieś piętno na scenie? I nie wjeżdżajcie mi tu z Bedoesem, bo to mocno polaryzująca postać i jakby nagle zniknął to byśmy wszyscy zauważyli.
Za to nie zauważylibyśmy zniknięcia Filipa Rudejnacji. Kim on jest i skąd się wziął? Jak wpisze się ksywę na yt to pierwszy filmik to jakaś bitwa z wbw 2006, a drugi to kawałek z WSZem
Filip, jeżeli to czytasz, to przepraszam, szczęścia życzę w ESKA TV.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2020, 13:23 przez niuhniuh, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MalinowyJogurt
Re: Raperzy, których mogłoby nie być
Poznańskie łaki - Rafi, RY23
, Koni
Wzięli się z tego, że są przydupasami Gurala, istnieją i są jakąś tam częścią poznańskiej sceny, ale nikt ich nie słucha. Znani jedynie z bólu dupy, że Rysiowi się udało. Jakby zniknęli to nikt by się nie zorientował.
A z drugiej strony taki Tony Jazzu, typ wyszydzany i wyśmiewany na forum, zniknął i każdy miał go w dupie, a okazuje się, że gościu jest legendą rapową miasta Szczecin i nie chodzi tu o sam rap a samą zajawkę, nakręcanie koncertów, kontakty z artystami, pomoc w rozwoju zajawki na graffiti, bycie DJ i granie rapu w szczecińskich klubach. Ksywka, którą kojarzycie a nic wam nie mówi, a to on zapoczątkował rap w Szczecinie w SNUZie i rozwinął to miasto rapowo.
Wzięli się z tego, że są przydupasami Gurala, istnieją i są jakąś tam częścią poznańskiej sceny, ale nikt ich nie słucha. Znani jedynie z bólu dupy, że Rysiowi się udało. Jakby zniknęli to nikt by się nie zorientował.
A z drugiej strony taki Tony Jazzu, typ wyszydzany i wyśmiewany na forum, zniknął i każdy miał go w dupie, a okazuje się, że gościu jest legendą rapową miasta Szczecin i nie chodzi tu o sam rap a samą zajawkę, nakręcanie koncertów, kontakty z artystami, pomoc w rozwoju zajawki na graffiti, bycie DJ i granie rapu w szczecińskich klubach. Ksywka, którą kojarzycie a nic wam nie mówi, a to on zapoczątkował rap w Szczecinie w SNUZie i rozwinął to miasto rapowo.
Flint czy tam Nowak vel Nowaczynski 
-
MalinowyJogurt
[mention]klur[/mention] 3 posty w ciągu 11 miesięcy w tym jeden tylko po to, żeby obrazić Flinta
szacunek
- KillerCroc
Vienio po Skandalu to mógł równie dobrze zakończyć karierę.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
na moje to moglby zakonczyc przed
- ebismolarek
ogólnie to jest żadna różnica kto tam akurat był na tym skandalu XD bądźmy szczerzy, jeden chuj czy zarapowałby tam vienio, jakiś inny ziomek co akurat się z nimi bujał czy obojętnie który user slg jakby akurat wtedy miał dwadzieścia lat i mieszkał w klatce obok, bez spiny, pozdro
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
-
dziendobry
No te flinty I inne rudenacje, to niespelnieni raperzy I po prostu dobre dupolizy
- KillerCroc
O kurwa jeszcze mnie wpadła myśl Żary zwykły chłopak szary
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- fvntvsycool
Boski Roman
A no i przecież Kleszcz. I w ogóle myślę większość MaxFlo
Pomidor z Firmy.
- JoeyJoeJoe
Zbuku
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- JoeyJoeJoe
paktofonika to legendarny skład, a pokahontaz ma 3 dobre płyty
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Kacperr HTA to najbardziej znana ksywa, która nie wzbudza u mnie żadnych emocji i gdyby nie Glamrap nie pamiętałbym o kimś takim
Influencer.
w patofonice rahim był tragiczny a pokahontaz ma 1 dobrą płytęJoeyJoeJoe pisze: ↑01 maja 2020, 14:27paktofonika to legendarny skład, a pokahontaz ma 3 dobre płyty