Moje pokolenie wymiera chyba
GOAT - dyskusja
Re: GOAT - dyskusja
Juz sie koncze przypierdalac ale czy naprawde miałki, sredni i w wielu momentach nudny quebo moze byc wymieniany jako goat? No chujowo moim zdaniem.
po raz pierwszy w historii ślizgerów kategoria raper roku będzie miała sens dzięki quebo, hejterzy dupal cicho
Czy jest jakiś gatunek muzyki, w którym za GOAT jest uznawany wykonawca, który opchnął najwięcej płyt?
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
- KillerCroc
No wydaje mi się że powinno się mimo wszystko wziąć to chociaż w minimalnym stopniu pod uwagę bo dla mnie typ który nigdy nie wypuścił nawet legalnej płyty może być zajebistym raperem ale goatem bym go nie nazwał 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- mlodyperkez
- JoeyJoeJoe
Podbijam to. Wg mnie GOAT powinien po prostu robić zajebistą muzykę, mieć jakościową i zmienną dyskografię oraz wywrzeć duży wpływ na gatunek, w którym tworzy, a jeśli przy okazji sprzeda dużo płyt no to fajnie, ale nie jest to wymóg.
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
"tandetna szopka promocyjna"
[mention]guzi[/mention] no i? Jak sprzedał tyle płyt, to nie mogła to być według kogoś tandetna szopka promocyjna?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
skuteczna szopka promocyjna*
- mlodyperkez
[mention]guzi[/mention] tandetna to nie synonim slowa nieskuteczna, pzdr
- przedszkolanek
oczywiście Rychu
zadatki na goata ma Pikers ale to jeszcze czas pokaże
Rogal miał szanse ale odszedł w stronę eksperymentu i totalnej dekonstrukcji - co jest ofc świetne, ale bardziej go widzę jako wybitnego artystę niz goata
zadatki na goata ma Pikers ale to jeszcze czas pokaże
Rogal miał szanse ale odszedł w stronę eksperymentu i totalnej dekonstrukcji - co jest ofc świetne, ale bardziej go widzę jako wybitnego artystę niz goata
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
- Bryx Fenrir
Jeśli brać pod uwagę wszystkie składowe i wybrać tylko jedną osobę, która zasługuje na tytuł GOAT to bez wątpienia Rychu Peja.
Bezkonkurencyjnie Gog, jest jak Bóg, który nigdy nie zasiadł w ludzkim świecie i cały czas jest w mazurskim niebie.
Pikers jest tutaj Jezusem, łysym bogiem, który zszedł na ziemię, żyje wśród ludzi, napierdala tyle tracków co Gog, i tak samo zróżnicowanych, aczkolwiek krócej i na bardziej przyziemnym poziomie, choć to nadal coś między niebem a ziemią.
Rogal DDL jest dojebanym Belialem na sterydach, w pełni brutalnym i hermetycznym, choć wywodzi się z tego samego świata co Gogu, to jednak po przeciwnej, miejskiej stronie, jednak mają podobny światopogląd, co wyraża się chociażby w tym, że obydwoje nie lubią obcych i nie wpierdalają mięsa.
Mahometem może być Aleksander z ĆpajStajl jak bedzie na tej drodze
Pikers jest tutaj Jezusem, łysym bogiem, który zszedł na ziemię, żyje wśród ludzi, napierdala tyle tracków co Gog, i tak samo zróżnicowanych, aczkolwiek krócej i na bardziej przyziemnym poziomie, choć to nadal coś między niebem a ziemią.
Rogal DDL jest dojebanym Belialem na sterydach, w pełni brutalnym i hermetycznym, choć wywodzi się z tego samego świata co Gogu, to jednak po przeciwnej, miejskiej stronie, jednak mają podobny światopogląd, co wyraża się chociażby w tym, że obydwoje nie lubią obcych i nie wpierdalają mięsa.
Mahometem może być Aleksander z ĆpajStajl jak bedzie na tej drodze
cztery żubry i dwie kurwy
czyli hawajska podwójna szynka jednak nie leci?
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- widzeszalenstwo
wymienianie w tym temacie pikersa, ktory nie jest nawet w top3 raperow na swoim osiedlu, to jest dla mnie jakies kuriozum kompletne