widzeszalenstwo pisze: ↑29 kwie 2020, 13:58
jak tak teraz myślę, to bardzo się cieszę i szanuję, że w ciągu tych kilku lat solar przeszedł z etapu jazdy uberem do wykładania lekką ręką 16 tysi, tym bardziej że to nie jest jakiś złoty strzał, kilka hitów i odgrzewanie kotleta, tylko ogrom pracy i zajawki
moze nie jestem jakims wczutym fanem jego rapu, ale chyba nikomu sie ten sukces nie nalezal tak bardzo jak jemu i bialasowi
no co do chuja, myślałem, że Solar to obmyślił jakoś sensownie, a tu zaraz 48h pyknie i nie ma nawet nic. Wiadomo, że niby jest 72, ale jakby pierwszy nominowany nagrał w 24, dwóch następnych w 48 to już by tyle było nominacji, że w pierwszym tygodniu mogłoby się rozpędzić, a tak jak każdy w takim tempie będzie nagrywał to ludzie zapał i zainteresowanie stracą zaraz. No, tak mi się przynajmniej wydaje
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Może specjalnie spowalniają tę akcję, bo wiedzą, że gdy to dojdzie do sentino to nie dosyć, że zakończy zbiórkę pieniędzy wpłacając 100% wyznaczonej sumy to zamknie mordy wszystkim raperom w Polsce swymi nienagannymi skillsami i nie będzie miał kto nagrywać
z tego co mi wiadomo, to Mata wyszedł z propozycją startu drugiego sezonu Hot16challange, co jeśli on również zasugerował kogo nominować, obdzwonił wszytskich, że nie mają nagrywać, puścił farmazon, że Solar to 60-tka, w ten sposób komprimituje Solara i ma otwartą drogę do objęcia sterów w Sb Mafii, szcxzególnie jeśli teraz Mata by powiedział, że on organizuje swoją akcję Better 16 Challange, która już się okaże sukcesem, co o tym myślicie?