A to nie było tak, że po wywaleniu Deysa z SB okazała się, że ktoś tam z jego popleczników ma passy do kanału SB na YT? I się zaczęły przepychanki.
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2020, 9:45 przez Suseł, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
16k wpłacił od siebie czy to jest to co Mata zebrał na strimie?
Od siebie. Na Instagramie napisał, że ma nadzieję że Mata dorzuci te pieniądze ze strima też do tej zrzutki
Kocham, pozdrawiam
Po cichu liczę, że Białas puści jedną nominację w tamtą stronę
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Nie siadła mi ta zwrotka Solara, ale nigdy za nim nie przepadałem. Liczę po cichu na nominacje kilku zawodników i ich odpowiedź.
-
MalinowyJogurt
To teraz ci nominowani muszą działać szybko, żeby to ruszyło.
Myślę, że z Białasem i Matą to było dogadane
^myślę, że z wszystkimi nominowanymi. Solar ma łeb na karku i pewnie zadbał o rozpęd na starcie całej akcji.
fajna zwrotka i trzymam kciuki za rozwój jak przy pierwszej edycji
fajna zwrotka i trzymam kciuki za rozwój jak przy pierwszej edycji
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
Ja tylko kminie z tą zasadą która ma nakazywać że 5-ty nominowany ma być spoza granic naszych.
Serio jak Solar sobie to wyobraża? Połowa będzie Travisa Scotta nominować xD Nie no a tak poważnie Solar serio liczy ze to się rozniesie po Europie? No nie powiem to by ciekawe mega było
Serio jak Solar sobie to wyobraża? Połowa będzie Travisa Scotta nominować xD Nie no a tak poważnie Solar serio liczy ze to się rozniesie po Europie? No nie powiem to by ciekawe mega było
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
to się wydaje całkiem prawdopodobna opcja kiedy wyzwanie dojdzie do Żabsona, w końcu on ma na koncie kolaboracje z europejskimi artystami, myślę, że taki Yzomandias rzuciłby zwrotkęvampmoney pisze: ↑29 kwie 2020, 12:08 Ja tylko kminie z tą zasadą która ma nakazywać że 5-ty nominowany ma być spoza granic naszych.
- widzeszalenstwo
jak tak teraz myślę, to bardzo się cieszę i szanuję, że w ciągu tych kilku lat solar przeszedł z etapu jazdy uberem do wykładania lekką ręką 16 tysi, tym bardziej że to nie jest jakiś złoty strzał, kilka hitów i odgrzewanie kotleta, tylko ogrom pracy i zajawki
moze nie jestem jakims wczutym fanem jego rapu, ale chyba nikomu sie ten sukces nie nalezal tak bardzo jak jemu i bialasowi
moze nie jestem jakims wczutym fanem jego rapu, ale chyba nikomu sie ten sukces nie nalezal tak bardzo jak jemu i bialasowi
O to to to. Bardzo się cieszę, że chłopaki osiągnęli sukces. Nawet pamiętając ich początki oparte na zaczepkach, gdzie się tylko da (beef z Peerzetem).
Klasyczna historia od zera do milionera. I w ogóle fajnie to nadal wygląda, trzymają się razem, hajs ich (jeszcze) nie podzielił - oby tak dalej.
EDIT
A sama szesnastka moim zdaniem gorsza niż ta pierwsza. Wtedy czuć było autentyczny spontan, teraz ewidentnie jest za tym cała machina promocyjno-rozkminkowa. Co nie zmienia faktu, że akcji kibicuję.
Klasyczna historia od zera do milionera. I w ogóle fajnie to nadal wygląda, trzymają się razem, hajs ich (jeszcze) nie podzielił - oby tak dalej.
EDIT
A sama szesnastka moim zdaniem gorsza niż ta pierwsza. Wtedy czuć było autentyczny spontan, teraz ewidentnie jest za tym cała machina promocyjno-rozkminkowa. Co nie zmienia faktu, że akcji kibicuję.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2020, 14:41 przez iufo, łącznie zmieniany 1 raz.
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
- Cz4rny1337
- Moderator
no wlasnie props ze nie wyskoczyl z Quebonafide na pierwszej linii, bo mysle, ze nie ma "głodu" jego zwrotek, bo niedawno wszyscy dostali cała płytę. A tak to Taco se go nominuje, a wszyscy odpalą zwrote Taco bo dawno nic nie bylo^myślę, że z wszystkimi nominowanymi. Solar ma łeb na karku i pewnie zadbał o rozpęd na starcie całej akcji.
kurwa szkoda to mi Tedego bo ostatnio mu mega wyszło to hot16 wiec teraz wlasnie pewnie siedzi spocony i to pisze, a Michu szuka jaki kawalek ze stanow podpierdolic na bit, a ze fejm teraz znow spadl to moze nie byc takiego cieplego odbioru

- KillerCroc
Ja bym chciał żeby tym razem Peja coś nagrał i nominował Tedego 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
KillerCroc pisze: ↑29 kwie 2020, 14:49 Ja bym chciał żeby tym razem Peja coś nagrał i nominował Tedego![]()
200 IQ move. W sumie nie odbił piłeczki przy ostatniej akcji, to byłby naprawdę fajny moment
tyle lat, a solar znowu bialasa nominowal, urocze
w angielskim opisie jest uwzględnione, że 72godz na odpowiedzIdea of the action is to record one verse including 16 bars, publish it and then nominate four more artists who have 72 hours to reply.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
no ale solar powiedzial ze zasady sie NIE ZMIENIAJA, tylko okolicznosci, wiec wiadomo ze 72h, a w tlumaczeniu jest zeby bylo od razu wiadomo dla "zagranicznych" xd