Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
17
30%
Cracovia
4
7%
Lechia
10
18%
Motor
2
4%
Piast
8
14%
Widzew
15
27%

Liczba głosów: 56

Awatar użytkownika
wojtas

Re: Ekstraklasa

Post autor: wojtas »

Tak
radosczzycia

Post autor: radosczzycia »

Co jest byku? O Olusia chcesz spytać?
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

nie, nie, o takie rzeczy to nie w tym temacie :cool: interesuje mnie cybermarian, a właściwie wasz stosunek do niego jako właściciela. czy wy naprawdę macie go za takiego rycerza na białym koniu, czy jednak zdarzają się krytyczne, ale obiektywne głosy? na twitterze ciężko czytać te wszystkie spusty pod jego adresem, gdy z boku często brzmi, jakby był strasznie oderwany od rzeczywistości, ale jednocześnie jestem w stanie zrozumieć, że to ostatnia deska ratunku i że środowisko kibicowskie musi mu ufać.
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
wojtas

Post autor: wojtas »

Rzuca sucharami, ale załatwił Zukowa + plus jego znajomość z Wisłockim uratowała klub, więc ja mam pozytywny stosunek. Bardziej teraz obawiam nowego prezesa.
Awatar użytkownika
zimsky

Post autor: zimsky »

Jak wyżej plus taka łebska osoba w klubie przyda się zawsze, chociaż mnie już zaczął trochę męczyć, chwilami bywa binarnie karykaturalny i mógłby częściej mówić normalniej bo potrafi.
Ja jestem dobrej myśli bo Blaszczykowscy klubu nie skrzywdzą, reszta jest też zdrowa, mądra i bogata. Klub się zaczął odkuwać i teraz tylko opchnąć Olka za takie pieniądze by móc rzadziej odwracać głowę w kierunku starych długów i całego tego syfu.
Nie będę snuł mocarstwowych wizji bo to dziecinne, ale miejsce Wisły jest na podium :)
Duben

Post autor: Duben »

Jak morawiecki powiedział, Ekstraklasa wraca w ostatni weekend maja. Koń zwalony czy jednak będzie tfu Bundesliga oglądana? :nonono:
Bartuz

Post autor: Bartuz »

Duben pisze: 25 kwie 2020, 15:27 Jak morawiecki powiedział, Ekstraklasa wraca w ostatni weekend maja. Koń zwalony czy jednak będzie tfu Bundesliga oglądana? :nonono:
Jako człowiek, który jest na każdym meczu u siebie i na bliższych wyjazdach uważam, że zajebiście, choć bez publiczności to będzie straszne.
wst

Post autor: wst »

Moje życie odzyskało sens.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Tak czy siak, miło załączyć i popatrzeć na jakąś piłkę w tym smutnym czasie, props i czekanko
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Koń zwalony, czekam
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Bartuz pisze: 25 kwie 2020, 16:00
Duben pisze: 25 kwie 2020, 15:27 Jak morawiecki powiedział, Ekstraklasa wraca w ostatni weekend maja. Koń zwalony czy jednak będzie tfu Bundesliga oglądana? :nonono:
Jako człowiek, który jest na każdym meczu u siebie i na bliższych wyjazdach uważam, że zajebiście, choć bez publiczności to będzie straszne.
Jako człowiek, który identycznie to uważam, że identycznie
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

moja drużyna ostatnio bez publiczności prawie najebała Real, także na miejscu oponentów nie zbliżałbym się do Łazienkowskiej na mniej niż kilometr. :cool:

a tak, hehe, poważnie, to bardzo się cieszę, chociaż oglądanie będzie kompletną katorgą, bo nie dość, że poziom chujowy, to jeszcze nie będzie można wyzywać gości, także :wall:

natomiast co do Królewskiego to wygląda na to, że Leśnodorski ma taki vibe, że gdziekolwiek pójdzie, to jest kochany (on albo jego protegowany). osobiście na początku byłem może nie oczarowany, ale na pewno mile zaskoczony wejściem takiego gościa w Wisłę, z kolei teraz mam wrażenie, że to pierdolnie z jeszcze większym hukiem niż po radosnej twórczości WSH na featuringu ze starym zarządem i wygląda na to, że jeśli to naprawdę pójdzie w tym kierunku, to kibice nawet nie będą mu patrzyć na ręce, bo binarnie im pocisnoł, nie rozumiejom
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
sZp

Post autor: sZp »

z kolegami online alkotransmisja będzie do meczyków robiona
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
:lol:
ostatni to Adrian Błąd
Influencer.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Bohaterowie naszych czasów, w chwili gdy cały świat narzuca swoje faszystkowskie, jedyne możliwe prawdy oni nie boją stać przy swoich poglądach na przekór. Kiedyś takich ludzi wieszali i palili na stosach.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Najlepsze i tak te zmiany odpowiedzi jak przychodzi pytanie o Real :lol:
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

banda cymbałów
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Ta szybka zmiana zdania przy Realu xD żenada w chuj
Bartuz

Post autor: Bartuz »

Żenada z tą zmianą zdania przy ofercie z Realu, choć szanuje za to, że w tych czasach otwarcie mówią co myślą i nie są ludzkimi galaretami jak pan Boczek w zamian za to, że nie stracą fanów, hajsu i czeka ich ostracyzm na portalu np. tęczowego Krzysia, a co nie jest zgodne z obecnymi poglądami narzuconymi przez jakieś kurwiszony, celebrytów i innych podludzi.
vego

Post autor: vego »

> nie są galaretami

> zmieniają zdanie pytanie później
ODPOWIEDZ