Fryzury i zarosty

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Re: Fryzury i zarosty

Post autor: zemsta1kadluba »

dzięki użytkowniku [mention]elpe[/mention] obczaję sobie
lygrys pisze: 28 kwie 2020, 20:23 Jak się ma słaby zarost (jak ja) to trzeba miesiąc by to jakoś wyglądało - włos rośnie 0,5 mm dziennie.
też mam słaby ale zapuszczam na wyjebce nic z tym nie robię. Półtora miecha za mną i chodź jeden policzek wygląda mocno chujowo to ogólnie całość mi odpowiada, plus cenię sobie że nie muszę się golić czego absolutnie nie znosiłem. Myślę też że po wizycie u barbera i jak zacznę stosować jakieś produkty to po 2 miechach zapuszczania będzie git wyglądało

[mention]konrad[/mention] patrząc po moich perfumach to lubię raczej jakieś klasyczne męskie nuty, typu korzenne, drzewne, ogólnie dzięki za posta, a jeszcze takie pytanie, bo ja generalnie jak myję mordę to stosuję swój płyn do mycia twarzy+potem krem bo inaczej mi pryszcze wykurwia.
Z tymi szamponami do brody i olejkami to myślisz że lepiej jest robić to co robiłem, plus dodać te mycie i nawilżanie pod brodę, czy może olać wcześniejszą rutyną i używać tylko tego?
mołpy są kozackie
DeDoK

Post autor: DeDoK »

konrad pisze: 28 kwie 2020, 20:55 Wgl czy też macie tak, że wam się broda odkształca od maseczki i potem ciężko jest coś z nią zrobić?
nie, ale to nie problem gdy Ci zarost nie rosnie praktycznie :dunno:
Miker

Post autor: Miker »

zemsta1kadluba pisze: 28 kwie 2020, 21:28 [mention]konrad[/mention] patrząc po moich perfumach to lubię raczej jakieś klasyczne męskie nuty, typu korzenne, drzewne, ogólnie dzięki za posta, a jeszcze takie pytanie, bo ja generalnie jak myję mordę to stosuję swój płyn do mycia twarzy+potem krem bo inaczej mi pryszcze wykurwia.
Z tymi szamponami do brody i olejkami to myślisz że lepiej jest robić to co robiłem, plus dodać te mycie i nawilżanie pod brodę, czy może olać wcześniejszą rutyną i używać tylko tego?
Ja bym polecał sobie potestować samemu - jednemu będą wystarczać kosmetyki stricte do brody a drugie będzie potrzebował jeszcze kremów do twarzy itd. Mi przykładowo szampon oraz balsam/olejek wystarczają, ale z kolei na łysinę muszę stosować dodatkowy krem, bo mi się zbytnio wysusza skóra, także nie ma reguły.

Jakie jeszcze polecacie konkretne szampony i olejki? Nie mam jakichś konkretnych wymagań - chcę sobie trochę potestować nowych rzeczy. Polecane przez [mention]konrad[/mention] oczywiście chętnie sprawdzę.
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

taka fryzura, w której boki i tył są wygolone dość nisko posiada jakąś swoją nazwę czy piękny zac efron ma na nią wyłączność i trzeba się ścinać na zaca efrona właśnie?
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

fryzura typu fuckboy
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

widzeszalenstwo pisze: 01 maja 2020, 21:34 taka fryzura, w której boki i tył są wygolone dość nisko posiada jakąś swoją nazwę czy piękny zac efron ma na nią wyłączność i trzeba się ścinać na zaca efrona właśnie?
Spoiler
Obrazek
quiff low fade
DeDoK

Post autor: DeDoK »

kurla, nie wiem jak sie obciac :(
Awatar użytkownika
Bubbles

Post autor: Bubbles »

DeDoK pisze: 07 maja 2020, 11:22 kurla, nie wiem jak sie obciac :(
longtrim sidepart :exclaim:
Awatar użytkownika
Wtn

na lato tylko luźny quiff pzdr
Awatar użytkownika
Bubbles

eeeeee tam, u mnie latem zapowiada się pewnie long trim z glinką woskową, jebać system! rob jak chcesz
Awatar użytkownika
Wtn

Nie będzie ci się to topić na łbie przy upale?
Awatar użytkownika
Bubbles

Wtn pisze: 07 maja 2020, 13:09 Nie będzie ci się to topić na łbie przy upale?
nigdy mi się nie topił, chociaż różne opinie słyszałem. miałem reuzel pinki, vb2 czy reuzel green i nic mnie nie spotkało takiego. baxter to już w ogóle...
Awatar użytkownika
Peyton

Post autor: Peyton »

u mnie w sumie się zdarzało, że różowa świnia potrafila mi płynąc po czole, to fakt. Więc już nauczony osobistym doświadczeniem, wszystkie pomady na lato idą w odstawkę i jak już chcę coś ułożyć na głowie, to chyba klasyka - układam włosy przy pomocy okrągłej szczotki + grzebienia + suszarki, jak już mocno podsuszone, to prószę delikatnie lakierem do włosów (zielony syoss matte) i gitarka. Gdzieś tam w trakcie dnia oczywiście, coś się porozwala, ale mi to akurat odpowiada, bo zazwyczaj już noszę bardziej 'messy' stylizacje, a na pewno nie żadne slick'i.
Takie układanie włosów też ma taki plus, że zajmuje mi to bardzo mało czasu. W zasadzie całość czasu idzie tylko na wysuszenie włosów po umyciu, bo szczotka w trakcie to już izi.
Awatar użytkownika
Wtn

No ja jak miałem zieloną świnie w poprzednie lato to przy 30 stopniach włosy cygana się odpalały więc nie wiem jak można cokolwiek woskowego w lato nakładać na głowę :dunno:
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

nie no, też potrafiłem całe lato na vb2 przelecieć, ale to beton wosk, więc nawet jak topniał na czoło, to Ci utrzymał wszystko co się da :razz:

wodniaków nie lubię, wiec u mnie na lato to takie koty jak stickmore clay, wodne glinki
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
Awatar użytkownika
Domperinion

Post autor: Domperinion »

Tylko łysa pała
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it :cool: :joint:
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Moj aktualny zarost
Spoiler
Który zobie zapuszczam, by się zagęścił.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
Cuba L1br3

Post autor: Cuba L1br3 »

Jak się nazywa taka fryzura na Durczoka?
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Bubbles

Cuba L1br3 pisze: 17 maja 2020, 20:31 Jak się nazywa taka fryzura na Durczoka?
Spoiler
Obrazek
jezeli dobrze widzę - slickback midfade
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

o kurwa top chujowych fryzur dla zakolaka
t. zakolak
mołpy są kozackie
ODPOWIEDZ