Sebastian Fabijański - Primityw (2020)
Re: Sebastian Fabijański - Primityw (2020)
Dlatego właśnie lepiej przeczytać "Potop" niż słuchać Pei.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
No zajebiste, takie chujowe bardzo, pierwszy raper, który może wypierdalać, nie ważne co nagra, ale klip spoko.
2020 rok i
Chuj wie o co chodzi, już siekiera szuka skroni. „Here’s Johnny”
#Lśnienie
chujowe to strasznie, fakt, że to Fabijański nie ma dla mnie znaczenia, okropne rymy, kwadratowe flow
czekam na feat z mega ambitnym raperem przez duze R jak mc silk i jakis diss na njuskul
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- JoeyJoeJoe
Ale okropne flow ma Seba - te przeciągnięcia i akcentacja tworzą perfekcyjnie asłuchalne kawałki
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- con shonery
- Moderator
Jego rap kojarzy mi się z Grupą Operacyjną, nie mogę sprecyzować dlaczego, bo słyszałem po dwa kawałki jego i tamtych, no ale nie mogę odpędzić skojarzenia. Jakoś nie czuję w tym zajawki, może nie w stylu, że to produkt, coś bardziej jakby pomyślał sobie "w sumie ten rap jest spoko, to może ja będę rapował" i coś tam se robi ale ani tego słuchać na serio, ani dla beki, nie wiadomo po co właściwie.
- przedszkolanek
widziałem, że nie ty jeden masz takie skojarzenia
nie obrażajcie Grupy Operacyjnej 
o chuj odpaliłem to bezkrólewie i w chuj bardziej podobała mi się reklama na yt przed tym utworem (była z tym "investing in oil")
momenty w których brzmi to jak grupa op to te najlepsze momenty, to jest na tylu płaszczyznach chujowe że nie chce mi się już nawet słów marnować na to
momenty w których brzmi to jak grupa op to te najlepsze momenty, to jest na tylu płaszczyznach chujowe że nie chce mi się już nawet słów marnować na to
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
- Bryx Fenrir
Kurwa OSTR, kogo Ty żeś zakontraktował. Typo sam se strzela w stopy takimi gównami, pociski do Quebo a skillsów żadnych, znacznie tańsza bazarowa wersja Ostrowskiego, tylko bit znośny. Marne.
- fvntvsycool
chuj mnie o czym on tam se nawija, bit fajny, żenujące flow i dojebany klip
- The Bitch Fucker
Szkoda podkładu i teledysku na tego typa. Wybujałe ego i w sumie nic ponadto. Czekam tylko aż koledzy z showbizu się na niego obrażą i zostanie z niczym, bez aktorstwa, a "kariera" rapowa przecież i tak sama padnie gdy okaże się, że płyt nikt nie kupuje, a na koncertach pustki. Ludzie wchodzą w teledysk z ciekawości i żeby zostawić łapkę w dół. Powiedziałbym, że mi go żal, ale tak nie jest, zapłaci za brak pokory. Żal mi tego, że na jego miejscu mógł być ktoś inny kto wykorzystałby szansę od Asfaltu.
W ogóle kurwa "bezkrólewie". On nawet nie jest przeciętny, a marzy mu się bycie królem. Tragedia.
W ogóle kurwa "bezkrólewie". On nawet nie jest przeciętny, a marzy mu się bycie królem. Tragedia.
Wczoraj był na live ze swoją dziewczyną i nieświadomie dissował ją z każdym kolejnym zdaniem, cringe mocny, życiowy late adopter
Rozkmninilem wlasnie że w tym chujowymi refrenie jest follow up do króla lwa, a mianowicie scena gdy skaza mówi hienom że mufasa będzie zdechnięty, i hieny wtedy śpiewają "bezkrolewie, lalala"
Fabijanski to typ który wziął do ręki kartkę i długopis, coś tam napisał, przekminił potężny wers i nagle złapał się za głowę i pomyślał "o ja pierdole jakie to dobre, muszę to nagrać, ale będzie kozak, przecież oni sie nie pozbieraja, jak ja pocislem te scene haha, Adaś skumaj ten wers, nawine to jak mnie wtedy pokazałeś na tych warsztatach"
Fabijanski to typ który wziął do ręki kartkę i długopis, coś tam napisał, przekminił potężny wers i nagle złapał się za głowę i pomyślał "o ja pierdole jakie to dobre, muszę to nagrać, ale będzie kozak, przecież oni sie nie pozbieraja, jak ja pocislem te scene haha, Adaś skumaj ten wers, nawine to jak mnie wtedy pokazałeś na tych warsztatach"
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Doskonały przykład zmarnowanego bitu, aż szkoda że nie ma takiego tematu
https://www.pudelek.pl/zaklopotana-maff ... 353876992a
wiem, że pudelek i gównotemat, ale wypowiedzi stąd obrazują jakim człowiekiem jest Fabijański - hipokryta, pseudointelektualista i no po prostu wystarczy losowo włączyć jakikolwiek moment tego lajwa, a Seba zawsze, ale to zawsze pierdoli jakieś kocopoły albo frazesy
wiem, że pudelek i gównotemat, ale wypowiedzi stąd obrazują jakim człowiekiem jest Fabijański - hipokryta, pseudointelektualista i no po prostu wystarczy losowo włączyć jakikolwiek moment tego lajwa, a Seba zawsze, ale to zawsze pierdoli jakieś kocopoły albo frazesy
-
dziendobry
Zwykly prymityw
- oKulTywowany
Tu rodzi się historia płyty którą zniszczył jeden wers
This page is no longer available.