Hot 16 Challenge #2 (2020)
- ToMojaStaraKsywka
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
więc też zarzucę obawą, że może to nie wyjść właśnie przez takie zapowiadanie
con shonery pisze: ↑27 kwie 2020, 13:28 ale beka, ktoś zarzucił pomysł, ludzie zaczynają coś robić, a tu wręcz bulwers "po chuj to robić"![]()
-
CzasemJebneSobie
Ostatnio zmieniony 10 lip 2021, 19:55 przez CzasemJebneSobie, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie było tak, że hulały wtedy różne dziwne challenge typu wylej sobie wiadro z zimną wodą na łeb, a Solar przełożył to po prostu na scenę rapową? Nie przypominam sobie, żadnego hot16 w wersji amerykańskiej.CzasemJebneSobie pisze: ↑27 kwie 2020, 22:30Jak się nazywa ta akcja w Stanach, bo chyba nie tak samo? Kto był pomysłodawcą?
Drugi raz widzę twierdzenie, że Rayban tego nie wymyślił, ale za pierwszym się nie dowiedziałem co i jak.
Wydaje mi się, że tak samo, ale nie wiem, czy używali hashtaga, no i nie wiem, czy jakikolwiek znany raper wziął w tym udział, wiem, że to miała być taka raperska odpowiedź na IceBucket Challenge i nie wiem, czy oni rapowali i polewali sobie głowę, raczej pamiętam filmik jak tylko rapują, no i nie wiem czy nominowali tylko rzucali zwrotki i tyle, coś jak teraz ta akcja Jadakissa. Postaram się znaleźć. Chyba że mi się pierdzieli, ale nie sądzę, bo pamiętam jakieś głosy, że Solar w 100% tego nie wymyślił.
Chyba że jest tak jak mówi edenmar, a mi się pierdzieli i mózg mi dopowiada.
E:
Im dłużej lurkuję, tym bardziej wydaje mi się, że to sobie wymyśliłem, bo znajduję jakieś żenujące filmiki z 1k wyświetleń, ale może ktoś lepiej pamięta. W razie czego przepraszam pan Solar, że posądziłem o inspiracje.
Chyba że jest tak jak mówi edenmar, a mi się pierdzieli i mózg mi dopowiada.
E:
Im dłużej lurkuję, tym bardziej wydaje mi się, że to sobie wymyśliłem, bo znajduję jakieś żenujące filmiki z 1k wyświetleń, ale może ktoś lepiej pamięta. W razie czego przepraszam pan Solar, że posądziłem o inspiracje.
Ja nie kojarzę żeby to było zainspirowane/zerżnięte tez
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Solek to wymyślił. Nie ma nad czym się tu zastanawiać.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
jeszcze na ślizgu przy pierwszej edycji hot16 widziałem wiadomości, jakoby Solar miał zajebać ten pomysł, a nikt żadnego filmiku ze Stanów nie wrzucił.
szacun dla malkontentów wyżej - od chujowej zwrotki jeszcze nikt nie umarł, a do tego tym razem akcja ma mieć zabarwienie charytatywne, więc poza słabymi zwrotkami może uda się uczynić wiele dobra
szacun dla malkontentów wyżej - od chujowej zwrotki jeszcze nikt nie umarł, a do tego tym razem akcja ma mieć zabarwienie charytatywne, więc poza słabymi zwrotkami może uda się uczynić wiele dobra
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
- ebismolarek
Cała ta akcja to ot ciekawostka do jednorazowego przesłuchania, więc bez większego hejtu 
- Moltisanti
Większość hejtów tutaj to malkontenctwo okrutne, ale tak na logikę to wydaje mi się że ta edycja będzie dużo gorsza a powodem tego będzie to że scena się sprofesjonalizowała. I ciężko wyobrazić mi sobie że postacie typu Taco wchodzą do kabiny w dresiku i nagrywają sobie coś, są na to za duzi. I dużo mniejszych też będzie mieć podejście że nagranie w takiej sytuacji to postawienie się w pozycji "średniej ligi". Tak sobie spekuluję, ale czekam bardzo bo ostatnia edycja to jedna z lepszych rzeczy w hiphopie.
przecież solar w jakimś kawałku nawija że wymyslił hot16challenge
- mlodyperkez
[mention]oyche[/mention]
Spoiler
- widzeszalenstwo
Żeby tylko w jednym
Ja myślę że faktycznie mogłoby tak być, ale gdyby to wyszło od jakiegoś bonsona albo miłego atz, a nie od solara, który na pierwszy strzał już zaangażuje pewnie kilka głośnych ksywek.Moltisanti pisze: ↑28 kwie 2020, 0:14 ciężko wyobrazić mi sobie że postacie typu Taco wchodzą do kabiny w dresiku i nagrywają sobie coś, są na to za duzi.
zwłaszcza, że o ile mi wiadomo, to Solar jest w środowisku powszechnie szanowany i lubiany
jak dla mnie totalnie nietrafione. to, że Białas weźmie udział jest bardziej niż pewne, a oczyma wyobraźni jestem w stanie również zobaczyć w studiu choćby takiego Słonia, Palucha, Tau czy nawet KęKę, którzy już przy pierwszej edycji mieli dobrą pozycję na scenie. wiadomo, że sequel pewnie nie będzie miał takiej siły jak pierwsza edycja, ale nadal ma to potencjał, żeby chociaż troszkę zaviralować w necie, skoro i tak nuda i posucha panuje.Moltisanti pisze: ↑28 kwie 2020, 0:14 Większość hejtów tutaj to malkontenctwo okrutne, ale tak na logikę to wydaje mi się że ta edycja będzie dużo gorsza a powodem tego będzie to że scena się sprofesjonalizowała. I ciężko wyobrazić mi sobie że postacie typu Taco wchodzą do kabiny w dresiku i nagrywają sobie coś, są na to za duzi. I dużo mniejszych też będzie mieć podejście że nagranie w takiej sytuacji to postawienie się w pozycji "średniej ligi". Tak sobie spekuluję, ale czekam bardzo bo ostatnia edycja to jedna z lepszych rzeczy w hiphopie.
nie wspominając już o reszcie SBMowych raperów. Mata, White, Bedoes, Beteo - co najmniej dwójka z nich wrzuci swoją szesnastkę, o ile nie wszyscy.
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
przegląd formy na scenie w sezonie ogórkowym
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Mnie się kojarzy jakichś dwóch siedzących na kanapie raperów z USA, którzy sb rapują, ale no nie wiem. Może rzeczywiście nienawiść do Solara wyhodowana przez Laika wyżarła mi mózg. Więc przepraszam raz jeszcze, pan Solar.
A właśnie dlatego będą mieli bodziec, żeby zrobić coś wyluzowanego.Moltisanti pisze: ↑28 kwie 2020, 0:14 wydaje mi się że ta edycja będzie dużo gorsza a powodem tego będzie to że scena się sprofesjonalizowała
Przecież pierwszą osobą, którą nominuje Solar będzie Quebo. Solar nie jest głupi i to ogarnie od zaplecza. A jak Quebo nawinie to też rzuci same mocne ksywy i łańcuszek się sam poprowadzi.
ode mnie oczywiście propsik za akcję, coś ciekawego na scenie
pamiętajcie też, że polski rap jest na dużo wyższym poziomie niż w 2013, więc czeka nas wiele zajebistych szesnastek jak wybory miss liceum, ja mam na nie jazdy, ale nie mówię tu o wieku
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę