Rena - Mama Mija (2020) [Zapowiedź]
Rena - Mama Mija (2020) [Zapowiedź]
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2020, 22:17 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Rena - ? (2020) [Zapowiedź]
Bons się wściekł za te falę hejtów po Królu i zaczął rapować, piękna sprawa.
-
MalinowyJogurt
Głowa
Rena po odbiciu od Soboty jakby z większym luzem
Rena po odbiciu od Soboty jakby z większym luzem
nigdy nie przypuszczałem że będę słuchał kawałka od transa
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
[mention]daveyo[/mention] tytuł płyty możesz zmienić na Mama Mija
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Re: Rena - Mama Mija (2020) [Zapowiedź]
Głowa rozjebał - zajebisty ma głos do rapowania, Bonson spoko i nawet Rena fajnie dała radę, jak na to, że tak naprawdę nie akceptuje kobiet na bicie, poza dosłownie kilkoma wyjątkami, ale to już mój prywatny lot. Jestem ciekaw jak następne tracki i co na nich pokaże.
Bonson co tu pojechał to chyba nigdzie tak dobrze od kilku lat 
kurwa ona wygląda jak Goha od Magicala
Rena - W MOIM MIEŚCIE ft. Marlena Patynko (prod. Juicy)
Spoiler
- Bryx Fenrir
Rena była prrzeciętną raperką z jakimiś tam przebłyskami i nic się tutaj nie zmieniło. Dobre? Niekoniecznie
Średni rapik, niektóre kawałki nawet są spoko, ale fajnie, że przez tyle lat wciąż ma zajawkę i widać, że po prostu lubi to robić, a to się bardzo ceni.
Rena - „Mama Mija” prod. Traposy PL
łał 
Spoiler
ale co łał?
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

- Bryx Fenrir
Całkiem niezłe, szczególnie, że ona przeważnie jest przeciętna do bólu. Denerwuje ta maniera chłopczycy, ale tego już nie zmieni, natomiast ten numer spoko
Ten producent strasznie zmasakrował sampel z Abby.
Jak słucham te polskie trapowe bity, to mam wrażenie, że głusi je produkują, bo strasznie koślawo to brzmi.
Do Reny jako raperki nigdy nie mogłem się przekonać i chyba już nigdy się nie przekonam.
Propsy dla Niej, że wzoruje się na amerykańskiej scenie, ale to nadal wygląda dla mnie strasznie komicznie i nienaturalnie jak kowboj z Mrągowa.
Ten teledysk na motorówce, który miał wyglądać jak port w Miami wyszedł jak okładka pierwszej płyty Slums Attack - Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego ta puszysta śpiewaczka nagle nagrywa refreny każdemu ulicznikowi? Zastanawia mnie jej fenomen, bo jakiś mega skillsów nie ma.
Rena już się oficjalnie odcięła od Soboty czy po prostu milczy?
Mnie denerwuje po prostu jak rapuje, bo jest to dla mnie po prostu nudne.
Jest po prostu zakładnikiem środowiska w którym żyje, rapuje według jego ram, a mnie po prostu jej opowieści nudzą, bo to takie środowisko było zawsze dla mnie nudne i nieciekawe.
Jak słucham te polskie trapowe bity, to mam wrażenie, że głusi je produkują, bo strasznie koślawo to brzmi.
Do Reny jako raperki nigdy nie mogłem się przekonać i chyba już nigdy się nie przekonam.
Propsy dla Niej, że wzoruje się na amerykańskiej scenie, ale to nadal wygląda dla mnie strasznie komicznie i nienaturalnie jak kowboj z Mrągowa.
Ten teledysk na motorówce, który miał wyglądać jak port w Miami wyszedł jak okładka pierwszej płyty Slums Attack - Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego ta puszysta śpiewaczka nagle nagrywa refreny każdemu ulicznikowi? Zastanawia mnie jej fenomen, bo jakiś mega skillsów nie ma.
Rena już się oficjalnie odcięła od Soboty czy po prostu milczy?
Mnie to, że kreuje się na buczydło (Butch Girl) akurat nie przeszkadza (nie wiem z czego to wynika, może jest lesbijką, chociaż jeżeli nie jest to jej sprawa dlaczego tak się kreuje, może po prostu lubi taki styl. Jeżeli jest lesbijką, to znaczy że nie jest to końca odważna skoro nie jest wstanie tego oficjalnie potwierdzić i to jest trochę słabe. Jeżeli kreujemy się na silną osobę, to powinniśmy mieć w dupie to jak ludzie oceniają nas i nasze życie).
Mnie denerwuje po prostu jak rapuje, bo jest to dla mnie po prostu nudne.
Jest po prostu zakładnikiem środowiska w którym żyje, rapuje według jego ram, a mnie po prostu jej opowieści nudzą, bo to takie środowisko było zawsze dla mnie nudne i nieciekawe.
Rena ft. Zbuku - To co było złe (prod. Szwed SWD)
Spoiler
-
MalinowyJogurt
Coraz bardziej radiowe numery w jej wykonaniu... i dobrze 
- Bryx Fenrir
Posty o newsie w sprawie orientacji Reny przeniesione do nowego tematu.