Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
to niezłe deja vu, bo kod HL2 też wyciekł
tylko chyba mocno niekompletny
03 albo 96
nie no 2013
nie no 2013
te stronki typu gamecards.net są legit czy jebac?
wyszły w ostatnich latach jakieś dobre strzelanki? Ostatnia w jaką grałem to Far Cry 5 chyba. Polećcie coś bo mam ochote se postrzelać
Nowy cod spoko
Nowy doom spoko
I to chyba tyle
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Nowy doom spoko
I to chyba tyle
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Myślicie, że takie dodatkowe chłodzenie w ramach prewencji to dobre rozwiązanie czy strata pieniędzy?
Oczywiście czyszczenie konsoli to sprawa fundamentalna.
https://allegro.pl/oferta/wentylatory-c ... e=facebook
Oczywiście czyszczenie konsoli to sprawa fundamentalna.
https://allegro.pl/oferta/wentylatory-c ... e=facebook
SLG Team since 2009
strata pieniędzy. Jeżeli konsola jest używana prawidłowo, stoi w miejscu z dobrym przepływem powietrza i jest czyszczona, to została zaprojektowana tak, żeby jej wewnętrzne chłodzenie było wystarczające do normalnego eksploatowania
Strata pieniędzy w chuj, PS4 się nie zjebie z przegrzania. Co najwyżej się wyłączy po komunikacie, że jest za wysoka temperatura (nigdy nie miałem). Dodam, że ja mam PS4 od 2014 roku i nie było nigdy czyszczone i działa bez problemu do teraz. Jak czyścisz swoją konsolę, to takie gówno to jest wyjebanie kasy w błoto.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Dzięki [mention]deska[/mention] i [mention]oldschool[/mention] za opinie.
SLG Team since 2009
R.I.P CD-Action
dobranoc słodki książę
kwestią czasu to było, ale i tak robi wrażenie ile lat się utrzymali na tak trudnym rynku. miałem całe roczniki 97-02, później może już tylko parę razy wziąłem dla pełnych wersji
kwestią czasu to było, ale i tak robi wrażenie ile lat się utrzymali na tak trudnym rynku. miałem całe roczniki 97-02, później może już tylko parę razy wziąłem dla pełnych wersji
- Ezio_Wroclaw
Niektórzy by powiedzieli, że upadło i sobie głupi ryj rozwaliło, bo ostatnio poziom recenzji to szorował po dnie, ale jednak mam sentyment, chociażby przez to, że widziałem ten powolny upadek.
W sumie śmiesznie, z dwa tyg. Temu ogłoszenie przejścia w wersję mobi a dziś The End.
W sumie śmiesznie, z dwa tyg. Temu ogłoszenie przejścia w wersję mobi a dziś The End.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
- checollada
Uważajcie mordeczki co czytacie/oglądacie w internecie w kontekście Last of us 2, był duży wyciek gameplayu z kluczowymi kwestiami odnośnie fabuły, można przez przypadek zepsuć sobie zabawę:/
i tak nie mam konsoli, gdzie mozna oberzjec juz fabulke?
-
MalinowyJogurt
Planujecie zakupić Xbox Series X czy Playstation 5?
Ostatnio zmieniony 11 maja 2020, 14:49 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
[mention]MalinowyJogurt[/mention] ja jedno i drugie prawdopodobnie.
W PlayStation wpakowałem zbyt dużo hajsu na przestrzeni lat (samych gier-cyfrówek ostatnio sprawdzałem, że mam koło 300 pozycji + do tego sporo pudełkowych, w tym specjalne wydawki + akcesoria do konsoli za xxxxxxxxzł). Dodatkowo, wszyscy moi znajomi grają na PS, więc tu też wiadomo, że PS będzie w domu bankowo.
Natomiast Xboxa prawdopodobnie też kupię, bo jednak mają swoje gry-czarne konie, które od zawsze mnie kusiły, a dodatkowo ten ich abonament GamePass jest kozakiem, zaoszczędzi mi to sporo hajsu, a pozwoli ograć wiele tytułów.
W PlayStation wpakowałem zbyt dużo hajsu na przestrzeni lat (samych gier-cyfrówek ostatnio sprawdzałem, że mam koło 300 pozycji + do tego sporo pudełkowych, w tym specjalne wydawki + akcesoria do konsoli za xxxxxxxxzł). Dodatkowo, wszyscy moi znajomi grają na PS, więc tu też wiadomo, że PS będzie w domu bankowo.
Natomiast Xboxa prawdopodobnie też kupię, bo jednak mają swoje gry-czarne konie, które od zawsze mnie kusiły, a dodatkowo ten ich abonament GamePass jest kozakiem, zaoszczędzi mi to sporo hajsu, a pozwoli ograć wiele tytułów.