Najbardziej niedocenione płyty/utwory
Re: Najbardziej niedocenione płyty/utwory
Tak, bowiem nie sposób docenić coś, czego się nie zna.
Ale ciężko żeby coś było docenione jeśli nie jest znane.
To że coś nie jest znane nie znaczy że jest niedocenione.
A jednak może wystąpić sytuacja w której coś co jest powszechnie znane jest niedocenione.
Nie każdy kwadrat jest prostokątem...
To że coś nie jest znane nie znaczy że jest niedocenione.
A jednak może wystąpić sytuacja w której coś co jest powszechnie znane jest niedocenione.
Nie każdy kwadrat jest prostokątem...
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Z wczorajszych dyskusji, zdecydowanie album Kubana "Myślisz Jeszcze?".
Wydaje mi się, że jedna z definicji niedocenienia może być w tym przypadku "coś, co jest mniej znane, niż na to zasługuje". Można uznać za formy docenienia np. powszechne uznanie albo adekwatną gratyfikacje finansową, a ciężko to osiągnąć będąc nieznanym.
No to przecież jest temat mało znani ale reprezentujący dobry poziom a tu wrzucajcie mało znane/niesłusznie krytykowane płyty/utwory osób powszechnie kojarzonych z ksywy jak zresztą dzieje się od początku tego tematu
na poprzedniej stronie było Thinkadelic, to ja dorzucę REALITY które wydał Spinache.
Piękna płyta.
Z rzeczy nowszych imo Tuzza nie dostaje takiego kawałka tortu na jaki zasługuje.
Piękna płyta.
Z rzeczy nowszych imo Tuzza nie dostaje takiego kawałka tortu na jaki zasługuje.
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
- scam_sakawa
Bardzo niedocenioną płytą, moim zdaniem, są Huśtawki Siwersa. Nie wykręciła specjalnych liczb, nie kojarzę też, żeby plasowała się w zestawieniach top, a jest to krążek, znowu imo, w zasadzie idealny - wyważona długość, świetne podkłady i proste, celne teksty.
Wiem, że pada niefortunny hashtag, ale Siwemu to wybaczam bez gadania.
Wiem, że pada niefortunny hashtag, ale Siwemu to wybaczam bez gadania.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
dorzucę Deobe/Dena - deobedena.com
jak wychodziła ta płyta to skatologowano ją jako "produkt umc" czyli z góry była skazana na porażkę, do tego bardzo marna sprzedaż, a jak na moje to bardzo fajna płytka i lubię do niej co jakiś czas wrócić. wiadomo, że daleko jej do klasyka, ale na pewno pozycja warta uwagi.
może nie najbardziej, ale po prostu - niedoceniona płyta.
jak wychodziła ta płyta to skatologowano ją jako "produkt umc" czyli z góry była skazana na porażkę, do tego bardzo marna sprzedaż, a jak na moje to bardzo fajna płytka i lubię do niej co jakiś czas wrócić. wiadomo, że daleko jej do klasyka, ale na pewno pozycja warta uwagi.
może nie najbardziej, ale po prostu - niedoceniona płyta.
- ebismolarek
- scam_sakawa
chłonie gówno #pampers 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ebismolarek
- przedszkolanek
O Zeus jeszcze miał jaja.
właśnie sobie go przesłuchuję i patrząc na skalę, to mega niedoceniony kawałek
Z spinaczem się zgodzę, goldie miało dojebany klimat, mocno katowałem.
Z raperów to jeszcze Ńemy a z konkretnych płyt to duże pe - zapiski z życia na terytorium wroga. Bardzo fajna płyta to była.
Z raperów to jeszcze Ńemy a z konkretnych płyt to duże pe - zapiski z życia na terytorium wroga. Bardzo fajna płyta to była.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Dla mnie spinacz jest jednak zbyt nasycony sucharami
Słychać ze ma rewelacyjne ucho do bitów i patentów, ale linijki drażnią przy zapetlaniu, delivery tez jest bardzo monotonne
Słychać ze ma rewelacyjne ucho do bitów i patentów, ale linijki drażnią przy zapetlaniu, delivery tez jest bardzo monotonne
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Nie wiem jak to możliwe, albo ludzie mają chuja w uszach, albo tylko ja jestem jakąś masakryczną sajkofanką Erkinga 

Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- KillerCroc
No, szkoda Erkinga, chłopak ma czasem świetne numery i to nie tak że dobre jak na niego tylko są po prostu cholernie dobre i są na dobrych kurwa bitach a zgarnia jakieś śmieszne wyświetlenia ale to raczej brak chęci na szersze rozpoznanie z jego strony bo ewidentnie mu na tym nie zależy patrząc na to w jaki sposób prowadzi kariere i sociale
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...