Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
[mention]Bunnymen77[/mention] na temat Mammuta nie mogę się wypowiedzieć, bo jedyne co mam, to detektor lawinowy. Wiadomo, że buty to nie tyle co marka, co rodzaj stupki-LaSportivy są chyba dosyć szerokie. Ja podejściówki i wysokogórskie mam ze Scarpy i są nie do zajebania, tak wiec goraco polecam. Hejtuje za to wszem i wobec Salewe-na każdym produkcie się zawiodłem, od plecaka po buty.
o takie forum nic nie robiłem
- Bunnymen77
Salewa ma bardzo mieszane opinie ostatnio, ale mam znajomych którzy mają i chwalą. Cenna uwaga z tym, że LS sa szerokie, mam wąską stopę więc raczej odpuszczę. Grazie.
Ma ktoś/widział (na żywo) Adidas Ozweego Tech, te piankowe? Całe czarne wyglądają w sumie bardzo ciekawie, ale nie wiem jak ten materiał by się sprawował i jak przewiewność?
/Edit: jebać, właśnie zamówiłem je w ciemno (kolorystyka triple Black).
Moja kobieta ma "zwykłe" Ozweego (CW Icey Pink) i jest opór zadowolona (ponoć sporo wygodniejsze od AM97), więc myślę, że ta wersja "Tech" nie będzie gorsza pod tym względem. A jak będą prezentowały się na żywo, no to zobaczy się, w necie ogólnie jest bardzo mało zdjęć on feet i ogólnie recenzji tych butów, więc sprawdzę na sobie.
Jakby ktoś był ciekawy to mogę dać znać jak przyjdą.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Moja kobieta ma "zwykłe" Ozweego (CW Icey Pink) i jest opór zadowolona (ponoć sporo wygodniejsze od AM97), więc myślę, że ta wersja "Tech" nie będzie gorsza pod tym względem. A jak będą prezentowały się na żywo, no to zobaczy się, w necie ogólnie jest bardzo mało zdjęć on feet i ogólnie recenzji tych butów, więc sprawdzę na sobie.
Zastanawiam się nad kupnem nowych butów w góry.
Czy ktoś ma jakiś model który mógłby polecić do ok. 400zl-500zl?
Maja być używane przede wszystkim latem w naszych Tatrach.
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Czy ktoś ma jakiś model który mógłby polecić do ok. 400zl-500zl?
Maja być używane przede wszystkim latem w naszych Tatrach.
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
i jak?Peyton pisze: ↑18 kwie 2020, 19:50Spoiler
Ma ktoś/widział (na żywo) Adidas Ozweego Tech, te piankowe? Całe czarne wyglądają w sumie bardzo ciekawie, ale nie wiem jak ten materiał by się sprawował i jak przewiewność?

@Ablazir mordo nie przyszły mi jeszcze, nawet nie wysłali ... Pisałem do Adidasa maila w piątek, mam nadzieję, że w tym tyg będą. Jakbyś był ciekaw to mogę jakąś fotę strzelić jak wyglądają na żywo.
Przetestowałem już te Ozweego Tech na kilku wyjściach i zostają u mnie na bank. Przewiewność imo bardzo spoko, choć poziom flyknitu, czy primeknitu to to oczywiście nie jest. Sama wygoda mega kozak, więc imo jeśli tylko komuś pasują pod względem wyglądu to polecam.Ablazir pisze:no zaciekawiła mnie ta pianka, bo butów z siatki mam trochę dość, także daj znać jak z przewiewnością etc.
mordy, ziomalowi trafiła się nieprzyjemna przygoda w kato:
jeżeli komuś nie chce się czytać całości, włamali mu się do fury i zajebali wiele par butów
jeżeli gdzieś w sieci, a może nawet prywatnie traficie na ogłoszenie przedstawiające jedną z wymienionych par, prosimy o kontakt z właścicielem pod numerem telefonu: 609461739.
Nike WMNS Dunk Retro QS Michigan 2015 - 2 pary - rozmiar 38 i 39
Nike Mayfly Woven granatowe 42.5
Nike Lunar Force 1 Medicom Bearbrick z 2012 roku rozmiar 44.5
Nike Air Jordan 1 2001 Japan exclusive rozmiar 42
Reebok Club C Vintage rozmiar 42 - w oryginalnym pudełku z lat 90-tych - dość charakterystyczne
Jordan 1 Low Canvas Pink z 2006 roku rozmiar 38.5
New Balance 1500NO rozmiar 42
Nike LD1000 VNTG z 2007 roku - rozmiar 45.5
Nike TN szare z 2014 roku rozmiar 45
Nike TN niebiesko-zielone z 2003 roku rozmiar 42
jeżeli komuś nie chce się czytać całości, włamali mu się do fury i zajebali wiele par butów
jeżeli gdzieś w sieci, a może nawet prywatnie traficie na ogłoszenie przedstawiające jedną z wymienionych par, prosimy o kontakt z właścicielem pod numerem telefonu: 609461739.
Nike WMNS Dunk Retro QS Michigan 2015 - 2 pary - rozmiar 38 i 39
Nike Mayfly Woven granatowe 42.5
Nike Lunar Force 1 Medicom Bearbrick z 2012 roku rozmiar 44.5
Nike Air Jordan 1 2001 Japan exclusive rozmiar 42
Reebok Club C Vintage rozmiar 42 - w oryginalnym pudełku z lat 90-tych - dość charakterystyczne
Jordan 1 Low Canvas Pink z 2006 roku rozmiar 38.5
New Balance 1500NO rozmiar 42
Nike LD1000 VNTG z 2007 roku - rozmiar 45.5
Nike TN szare z 2014 roku rozmiar 45
Nike TN niebiesko-zielone z 2003 roku rozmiar 42