Wpadł mi taki pomysł na temat do głowy. Jakie są waszym zdaniem płyty lub numery, które pozostały mocno niedocenione, bądź przeszły bez większego echa mimo iż zasługiwały na większy fejm czy wyświetlenia ?
Ode mnie na start ten numer
akurat psychoterapy to imo słaba płyta, ale od 3W dopisałbym tutaj złodziei czasu - swego czasu jarałem sie w opór tym albumem, do dzisiaj dobrze mi wjeżdża. trochę skipowania, ale to normalka przy 2cdoKulTywowany pisze: ↑22 kwie 2020, 22:27 Pork Pores Porkinson Psychoterapy + niektóre momenty z dyskografi 3W do dziś nie rozumiem oceniania calokształtu chłopaków przez pryzmat hitowego Dla mnie masz stajla
No już bez przesady, AiO jest w pełni słusznie uważane za gówniany album. Perwersje były zdecydowanie lepszym, a przy tym także niedocenionym (w granicach rozsądku rzecz jasna, bo wybitne nie były) krążkiem.JoeyJoeJoe pisze:Fokus - Alfa i Omega
Czy ja wiem, czy Czerwony Album był niedoceniony? W 2004 Rapowe Ziarno 2 to był prawdziwy hit grany przez każda stacje muzyczna i z tego co pamietam to kupa ludzi propsowała ten krążek. Raczej powiedziałbym, że Czerwony Album to jedyne docenione przez słuchaczy solo Abradabalysy pisze:abradab - czerwony album
płyta zróżnicowana, specyficzna, jedyna w swoim rodzaju - i przez to pewnie przeszła bez echa, bo starzy fani nie tego się spodziewali po solowym debiucie, a nowi słuchacze pukali się w głowę
Spoiler
Spoiler
ja zawsze miałem odwrotne wrażenie: że mało kto propsuje tę płytę, od dawna nikt już o niej nie pamięta i nic się o niej nie mówi, na yt zainteresowanie (oprócz klipów) zerowe. z tego, co pamiętam temat na starym ślizgu jeszcze z 2004 też nie był jakoś bardzo optymistycznyscarz pisze: ↑22 kwie 2020, 22:55 Czy ja wiem, czy Czerwony Album był niedoceniony? W 2004 Rapowe Ziarno 2 to był prawdziwy hit grany przez każda stacje muzyczna i z tego co pamietam to kupa ludzi propsowała ten krążek. Raczej powiedziałbym, że Czerwony Album to jedyne docenione przez słuchaczy solo Abradaba
oświeć nas #gustaiguściki aczkolwiek po twoich postach o najgorszym raperze , wizjonerze w rapie i jednym z najlepszych traperów w pl to mam mieszane uczucia