Malik Montana

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Malik Montana

Post autor: baqlashan »

gods bidness pisze: 21 kwie 2020, 21:57 A jego muzyka bywa obleśna, bo Rucham, a ty po mnie to językiem wyczyścisz to serio dla dorosłego człowieka czy randomowej siksy nie jest to ani błyskotliwe, ani mądre, ani zabawne, tylko właśnie żenujące i obleśne. Elo.
setki cip twerkujących pod numery malika mają inne zdanie
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

baqlashan pisze: 22 kwie 2020, 4:10
gods bidness pisze: 21 kwie 2020, 21:57 A jego muzyka bywa obleśna, bo Rucham, a ty po mnie to językiem wyczyścisz to serio dla dorosłego człowieka czy randomowej siksy nie jest to ani błyskotliwe, ani mądre, ani zabawne, tylko właśnie żenujące i obleśne. Elo.
setki cip twerkujących pod numery malika mają inne zdanie
No i? Setkom twerkujących cip podoba się duży czarny kutas, czy to znaczy, że tobie też się musi podobać? Aha.
Nie dla każdego wyznacznikiem gustu muszą być instagramowe podróbki Marty Linkiewicz.

[mention]ginjuice90[/mention] Mam wrażenie, że im więcej słów piszesz, tym mniej się odnosisz do clou mojej wypowiedzi. Nie przeszkadza mi to, że Malik jest popularny, że zarabia, że dobrze czy chujowo rapuje, że trafia do twerkujących nastolatek, że jego muzyka to tylko rozrywka, czy że jest szowinistą czy że ma teksty, które ja czy ktoś inny uzna za obleśne. W żadnej z tych rzeczy nie jest ani pierwszy na świecie czy w Polsce, ani nawet pięćdziesiąty i nic mnie to nie obchodzi.

Jedyne, co mi się nie podoba, to jak zareagował na to, że przeciw jakiejś wannabe feministce wytoczył ciężkie działa, zaczął ją oznaczać na instagramie i rozkręcił aferę, bo ta miała czelność skrytykować go jako człowieka/artystę. To dziecinne i żałosne. Bo jako popularny raper powinien mieć dystans do rzesz odbiorców i sobie uświadamiać, że te teksty nie wszystkim się będą podobać i będą wkurwiać jakieś mniej lub bardziej lotne feministki, które je będą negatywnie oceniać. Powinien je olać ciepłym moczem, a nie robić nagonkę, a niestety widać, że go mocno dotknął ten "oblech".
oyche

Post autor: oyche »

jest i maja
Spoiler
Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2020, 11:42 przez oyche, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jada

Post autor: jada »

nie wierzę co to jest za przygłup totalny, dziwię się dziewczynom, że jakkolwiek chciały z nim dyskutować i w interakcje wchodzić. Z góry było wiadomo, że nic nie skuma, a i jego fanbejs się raczej nie zreflektuje i nie odwróci po całej akcji.
Awatar użytkownika
Niepokojoncy_Poeta

Post autor: Niepokojoncy_Poeta »

Podsumowując: Jakaś dziewczyna pisze o Maliku, że jest seksistowski. Nie można mu tego odmówić, słuchając jego tekstów. W zamian, Malik obraża całą grupę kobiet.
I niech ktoś mi powie, że raperzy mają dystans. Kocham to nasze bagienko.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

oyche pisze: 22 kwie 2020, 11:19 jest i maja
Spoiler
Obrazek
psycha mu siadła
odnośnie tego uprzedmiotowienia kobiet to fajnie nawijała o tym babeczka w podcascie joe rogana gdzie mowila o tym ze z jednej strony jest ruch feministyczny przeciwko uprzedmiotowieniu kobiet a z drugiej te same kobiety wrzucaja zdjecia na ktorych pokazuja za duzo zeby zwrocic uwage (i tu mowa chociazby o glownej bohaterce ktora zapoczatkowala te aferke).
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
oyche

latwo oceniac, a kto wie jak ty bys zareagowal po godzinie tlumaczenia zawilosci seksizmu przez maje stasko
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Swoją drogą imponujące jak damski fanbase Malika zmobilizował się do obrony i aktualnie na instastory MM wisi chyba z 40 nagrań uśmiechniętych dziewczyn kręcących dupskiem do nowego singla albo piszących słowa otuchy xd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Willxc

Post autor: Willxc »

Obadałem na szybko jego story, fajne te niektóre dupeczki tam będę musiał się im bardziej przyjrzeć.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

One raczej tego nie robią dla Malika, tylko, żeby zwiększyć zasięg swojego attention whore'yzmu i Malik dobrze o tym wie, więc to sprytnie wykorzystał.
oyche

ale wypialem jak wjechal pajorek1908 na instastory u malika
https://www.instagram.com/p/B_PwkwiIgEe ... pnqk65pjxm
troche chlop zainspirowany chyba
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

moim faworytem jest ta typiarka robiąca stand-up do lustra rzucając ciągle jakieś wink-wink nawiązania do kurwienia się. tutaj hehe wiecie zwiększa się ilość ogłoszeń na roksie, dziewczyny mniejsze i większe hehe, malik ma taki pseudonim kumaci wiedzą hehe, czekałem tylko aż mi na końcu ręcznik i szampon zaproponuje
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Nie traktuje feminazistek powaznie ale to co te szlaufy na insta malika odwalaja, dramat, napompowane karyniska :confused:
Malik tez widze grubo ma ale to nic nowego, polski hip hop to sciek jakis.

SWN mi styklo samo ogladanie bez dzwieku, domyslilem sie, ze jest wysoko :lol: gods bidness dobrze gada
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

oyche pisze: 22 kwie 2020, 12:22 latwo oceniac, a kto wie jak ty bys zareagowal po godzinie tlumaczenia zawilosci seksizmu przez maje stasko
nie no i tak dlugo wytrzymal, mi by psycha siadla po 15 minutach
noo dla obu stron pogarda, dla feminazistek z tymi grozbami itp i dla tych szmacisk na jego ig story
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
ginjuice90

Post autor: ginjuice90 »

gods bidness pisze: 22 kwie 2020, 12:27 [mention]ginjuice90[/mention] Mam wrażenie, że im więcej słów piszesz, tym mniej się odnosisz do clou mojej wypowiedzi.

Jedyne, co mi się nie podoba, to jak zareagował na to, że przeciw jakiejś wannabe feministce wytoczył ciężkie działa, zaczął ją oznaczać na instagramie i rozkręcił aferę, bo ta miała czelność skrytykować go jako człowieka/artystę. To dziecinne i żałosne. Bo jako popularny raper powinien mieć dystans do rzesz odbiorców i sobie uświadamiać, że te teksty nie wszystkim się będą podobać i będą wkurwiać jakieś mniej lub bardziej lotne feministki, które je będą negatywnie oceniać. Powinien je olać ciepłym moczem, a nie robić nagonkę, a niestety widać, że go mocno dotknął ten "oblech".

#ubogdana #fristajleprawdziwe :D #ajaaaa

https://instagram.com/boogie.mahboob

Oczywiście że tu potwierdzam, przy takiej ilości odbiorców trzeba się czasem dwa razy zastanowić, poza tym robiac muzykę czy cokolwiek, nawet smażąc kotlety trzeba mieć świadomość ze nie każdemu bedzie smakować
Trochę to przypomina zachowanie paru moich kolegów po fachu którzy kwestionują wybory klientów i śmieją się ch** wie z czego np. kiedy ktoś zamówi well done steak to reagują jak oparzeni „o mój Boże jak można”
Kurwa no można
Sam dla siebie robie medium rare lub medium w zależności od jakości produktu
Ale jestem w stanie zrozumieć ze dla kogoś krwisty stek nie jest spełnieniem marzeń i potrafię to uszanować
Nie muszę siłą wciskać mu czego innego i narzucać że „ziomek kurwa tak jest lepiej” :lol:
gość w dom, buch w dom #mafijna #karczma #ubogdana
chce żeby ziomeczki czuli się jak u siebie nieskrępowanie
a nie kurwa kwestionowali własne preferencje
rapery oczywiście lubią czuć się wyznacznikiem tego co dobre dlatego nie mam kolegów raperów i nie chcę mieć bo z nimi to jest fajna relacja kiedy lizane jest 24/7 po dupach a normalnie to kurwa przypal pokazać się z ludźmi tego formatu gdzieś w towarzystwie na blokach a chyba znacie ziomeczki lokalizację stylu #emdoadoha

Poznałem wielu osobiście, duże nazwiska z Kielc i nie tylko
Szczerze ? Hahaha to nie są żadne luzaki tylko pospinane jednostrzalowce bez dystansu do siebie

Boją się charyzmatycznych facetów, przeraża ich myśl ze ktoś z jajami jak arbuzy wjedzie ze stylem i zagrozi ich ugruntowanej pozycji clownów dlatego promują tylko gówno a nie najlepszych graczy, czysto ze strachu przed ewentualnym progresem zainteresowanego który w przyszłości mógłby okazać się dla nich konkurencją na rynku

Oczywiście nie można wrzucić wszystkich do jednego wora ale skoro już jesteśmy w temacie :
Spoiler
https://imgshare.io/image/BBA7e
https://imgshare.io/image/BfTsj
xD i co? nie mają czasu dla ziomeczkow #intheghetto haha a z feministkami to pierwsi żeby sie napierdalać :razz:
Spoiler
a to jego aktualny klakier, hobbit czy inny frodo

https://imgshare.io/image/BBmG4
https://imgshare.io/image/BB9WZ
https://imgshare.io/image/BBvOc
Przypominam ze miałem wtedy 18-19 lat, ważyłem 55kg, dopiero zaczynałem trenować sztuki walki i mieszkałem z mamą xD ach te rapery gangstery :rotfl:
https://www.instagram.com/p/BohataIFCHL ... 69gfxqzt4w
^^ style #shaolin #ubogdana #kielce #2014 #pzdr #ropuch (haha btw. Żabson mniej podobnego wzrostu, także bez komentarza #ubogdana)
hahahah #vatos #locos wypierdalać na #galapagos
👊🏽 #ubogdana #zolwie #bite w #guantanamo xDD
https://imgshare.io/image/BfnJn
#elbogdane #intheghetto
się wożą jak arystokracja wirtualnie a fizycznie haha co kurwa, problemy z uregulowaniem rachunków jak każdy normalny pożeracz chleba, po co zgrywać #alpacino
Naprawdę ogarnięty facet nie musi być więźniem swojego wizerunku żeby zawinać zgrabne antylopy do jaskinii i zarobic hajs na życie
nie musi nikogo prosić o zrozumienie, aprobatę, wsparcie czy inne gowno, zdaje sobie tez sprawę że są tacy którym się będzie się podobać to co robi ale dla gościa z klasą to niewystarczający powód żeby stracić nad sobą panowanie

stary, ja szanuję że ktoś znalazł czas żeby wyrazić o mnie opinię ale na koniec dnia mnie to pierdoli tak naprawdę, rodzice mnie kochają, kuzyni, cała rodzina
do tego miałem w życiu dużo szczęścia i parę osób spoza rodziny tez mnie kocha
mogę policzyć ich na palcach jednej ręki ale to wystarczy
Miłość i szacunek najbliższych defininiuje moje poczucie wartości

z antropologicznego punktu widzenia kobiety naturalnie ulegają mężczyznie z tymi cechami charakteru, niezależnie od jego aktualnej kondycji finansowej
dobre dziewczyny i dziewczyny normalne wiedzą że dla tygrysa kwestią czasu jest pozycja króla i same chcą uczestniczyć w drodze na szczyt, nie trzeba zgrywać pingwina
Spoiler
https://www.instagram.com/p/Bx7EeP0JA60 ... q8byeidiyn
https://www.facebook.com/boogiemahboob/ ... 34/?type=3
https://www.facebook.com/boogiemahboob/ ... 19/?type=3
#ubogdana #naluzaku
To nie są żadne modelki jebane którym trzeba było zapłacić żeby zakręciły mi dupą w teledysku czy coś tam
dobre dziewczyny i dziewczyny normalne same chętnie zaoferują #elbogdane to co mają najlepszego, niezależnie od jego aktualnego stanu konta
wiecie jak wyglada rekrutacja dupeczeg to teledysków waszych idoli? Ahahahahaha pęklibyście kurwa z beki z debili gdybym wam podkręcił ale zachowam to dla siebie
Prawdziwy facet podchodzi do stołu niezależnie i częstuje się tym co na stole #elbogdane a nie się kurwa zastanawia jak to ugryźć

I wyjebane ma na konwenanse, co by się nie wydarzyło, tylko prawdziwy kocur z krwi i kości może mieć dżunglę pod kontrolą

Chłopaki musza sobie po prosu zadać bardzo ale to bardzo ważne pytanie

Kto jest prawdziwym tygrysem na mikrofonach ?

I mikrofony oddac królowi dżungli
Spoiler
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2020, 20:26 przez ginjuice90, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
Niepokojoncy_Poeta

Post autor: Niepokojoncy_Poeta »

Widzę, że pan [mention]ginjuice90[/mention] lekko odklejony, ale podoba mi się to. Jest rozrywka.
Awatar użytkownika
sychy

Post autor: sychy »

LWD pisze: 20 kwie 2020, 13:43
On tak bredzi, że to jest masakra
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

porównywanie tej akcji do zielonej góry xDDDDDDDDDDDDDDDD
Influencer.
ginjuice90

Post autor: ginjuice90 »

Niepokojoncy_Poeta pisze: 22 kwie 2020, 19:31 Widzę, że pan ginjuice90 lekko odklejony, ale podoba mi się to. Jest rozrywka.
Hahaha o to chodzi #ubogdana

ja nie jestem żaden raper tylko normalny (xD) komediant
i rozkręcam sobie na patelni ogień smażę na niej jaja haha
z zawodu jestem kucharzem a prywatnie trochę zboczeńcem także #zboczenie #zawodowe
#cycki #se #usmaż xD

nie byłem nigdy, nie jestem i nie chcę być częścią tej sceny

#fristajle #prawdziwe #intheghetto

a kawałki normalne tez się pojawia hahah nie miałem czasu
na takie gowno od lat bo musiałem generować
to co pozwala nam się rozwijać (Pzdr Sokól)
i dla ziomeczkow jedynie fristajle #narejonie były grane ale
#w #zwiazku z ta #zaraza #jebana (nie pozdrawiam O.) xD
Pozamykali rejony i nie ma co się szwendać
Teraz moi #locos wykonują polecenia
#elbogdane kontroluje dżunglę z Azkabanu haha #lockdown xD

Zobaczymy jak długo to potrwa, życie i smierć
#4 #da #real #O.G
rządzi się swoimi prawami

ja natomiast postaram się coś uskutecznić dla tych którzy kochają te style zanim policyjna cholera dopadnie Bogdana #nabanicji

Elo!
wst

Post autor: wst »

Jezu dajcie warna temu typowi
ODPOWIEDZ