chyba nie rozumiesz o co chodziło w ich bifie jak się tym dziwisz
Paluch
- JoeyJoeJoe
Re: Paluch
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Ja polecam pobrać randomową acapellę rapera Paluch i podstawić w Virtual DJ pod randomowy bit PLHH z początku poprzedniej dekady. Pięknie pokazuje to, że Palucha rap ratują tylko i wyłącznie bity. Tak kwadratowego flow w mainstreamie nie miał nawet Chada, który od Skandalu leciał dokładnie tak samo ale przynajmniej było to słuchalne.
Wiele chujowych fenomenów na tej scenie jestem w stanie zrozumieć i usprawiedliwić. Niestety kciuka nie. Jest najgorszy.
Wiele chujowych fenomenów na tej scenie jestem w stanie zrozumieć i usprawiedliwić. Niestety kciuka nie. Jest najgorszy.
Najnowszy przykład hipokryzji Palucha
Tymczasem w dissie na fokusa skądinąd sympatyczny Piątkowianin przekonywał, że nigdy nie był na koloniach. Czekam na wytłumaczenie bortwicka.agencja koncertowa Bashesh pisze: Z Paluchem poznaliśmy się jakoś w 98’na koloniach.
Jak to usłyszałem pierwszy raz to się popłakałem
- JoeyJoeJoe
Fajny track, co tu śmiesznego
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- nihil Novi
Dla mnie komiczny, ot co, nie musi nikt podzielać mojego poczucia humoru 
- przedszkolanek
Paluch pojawi się gościnnie na nowym albumie Tovarich'a, 9 numer
Spoiler
czy ten feat skończy karierę Palucha? czy jednak ej mati od teraz lubimy Rosję xD
Influencer.
no wlasnie ciekawi mnie reakcja fanow palucha ze dogrywa sie typowi, ktory non stop nawija o swojej sympatii do cccp
blagam zeby po prostu nie przeszkadzal
blagam zeby po prostu nie przeszkadzal
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Jego fani mają wyjebane z kim nagrywa zza granicy, większość raczej nie zna typa
streszczonko z kju end ej:
- nadal mają kontakt ze Szpakiem
- nie jedzie po ksywach bo nie ma czasu potem odpowiadać i zbyt wiele ksyw go wkurwia
- nie zapowiada się póki co na nutę z Malikiem Montaną
- nie wie czy usłyszymy go we wspólnym kawałku z Peją
- został okradziony przez DJ Story
- nie wie czy nagra z Kizo
- ma około 10 tatuaży
- jest raczej za LGBT, choć irytują go nachalnością i roszczeniową postawą. Niemniej dwóch miziających facetów irytuje go tak samo jak miziająca się hetero para.
- Nazwa BOR wskazuje na antysystemowy charakter grupy
- szanuje Taco, może kiedyś coś nagrają
- ma wystarczająco dużo hajsu by odrzucić bańkę od Fame MMA, ale rozumie, że ktoś mający problemy finansowe może się skusić i trzyma kciuki za ziomali tam walczących
- prosi aby nie dzwonić do mieszkania 10/29 domofen i pytać jego ojca ''czy jest Paluch''
- dwukrotnie odmówił udziału w programie Kuby Wojewódzkiego, ale może w przyszłości rozważy, a Kubę szanuje jeśli podchodzi do rozmówcy poważnie
- początkowo był całkowicie przeciwny adopcji przez pary homoseksualne, ale z czasem doszedł do wniosku, że może lepsza jest szczera miłość i możliwość rozwoju niż dom dziecka z emocjonalną karuzelą.
- w sypialni nie Peeling, tylko CARDIO
- nie wie do kogo Peja nawija że nie ma miejsca dla dwóch króli. Nazywa starszego kolegę ''Książe Jeżyc''
- niestety wielokrotnie przesadził z alko na koncertach
- jakby miał wybrać tylko jedną swoją piosenkę, to byłoby to ''Za Wszystko''
- każda przemoc (psychiczna, fizyczna) jest słaba, a psychiczna trudniejsza do udowodnienia, zna wielu ludzi którzy wprowadzają terrow w związku, także typów gnębionych przez kobiety
- nadal mają kontakt ze Szpakiem
- nie jedzie po ksywach bo nie ma czasu potem odpowiadać i zbyt wiele ksyw go wkurwia
- nie zapowiada się póki co na nutę z Malikiem Montaną
- nie wie czy usłyszymy go we wspólnym kawałku z Peją
- został okradziony przez DJ Story
- nie wie czy nagra z Kizo
- ma około 10 tatuaży
- jest raczej za LGBT, choć irytują go nachalnością i roszczeniową postawą. Niemniej dwóch miziających facetów irytuje go tak samo jak miziająca się hetero para.
- Nazwa BOR wskazuje na antysystemowy charakter grupy
- szanuje Taco, może kiedyś coś nagrają
- ma wystarczająco dużo hajsu by odrzucić bańkę od Fame MMA, ale rozumie, że ktoś mający problemy finansowe może się skusić i trzyma kciuki za ziomali tam walczących
- prosi aby nie dzwonić do mieszkania 10/29 domofen i pytać jego ojca ''czy jest Paluch''
- dwukrotnie odmówił udziału w programie Kuby Wojewódzkiego, ale może w przyszłości rozważy, a Kubę szanuje jeśli podchodzi do rozmówcy poważnie
- początkowo był całkowicie przeciwny adopcji przez pary homoseksualne, ale z czasem doszedł do wniosku, że może lepsza jest szczera miłość i możliwość rozwoju niż dom dziecka z emocjonalną karuzelą.
- w sypialni nie Peeling, tylko CARDIO
- nie wie do kogo Peja nawija że nie ma miejsca dla dwóch króli. Nazywa starszego kolegę ''Książe Jeżyc''
- niestety wielokrotnie przesadził z alko na koncertach
- jakby miał wybrać tylko jedną swoją piosenkę, to byłoby to ''Za Wszystko''
- każda przemoc (psychiczna, fizyczna) jest słaba, a psychiczna trudniejsza do udowodnienia, zna wielu ludzi którzy wprowadzają terrow w związku, także typów gnębionych przez kobiety
Ostatnio zmieniony 29 maja 2020, 17:07 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
- KillerCroc