Malik Montana

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Re: [mini-aferka] Malik Montana gnębi nastolatkę

Post autor: VBSW »

A jesteś pewien, że ten? :D Bo był proszony do dołączenia to dołączył do rozmowy jakiś inny co fucka pokazał i jakąś nutę puścił, a potem jeszcze inny komentował. :v
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

A no, akurat z ciekawości wbiłem wtedy to ten gość pisał na czacie ale Malik cały czas gadał że go nie widzi, żeby coś napisał xD
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Trochę beka że tak przyklaskujecie malikowi, bo jego oponent to osoba ze sprzecznymi poglądami do waszych. Ja bym bardziej skupił się na tym jak gościu spiął się do nastolatki i co odpierdala wokół tego. Nie potrzeba wiele żeby stwierdzić, że muzyka malika montany jest seksistowska. I skoro malik montana jest taki gengsta i robi co robi, to mógł po prostu powiedzieć "tak moja muzyka jest seksistowska", a nie teraz wypiera się faktu, który można w sekundę zweryfikować odpalając jego kurwa muzykę i klipy. :bag: :bag:

Tylko nie jedźcie mi od jakiegoś białorycerza, simpa czy inne, bo w chuju mam tę pizdę :cool: a malik montana po haram i wspólnej płycie z orangutanem jest mi obojętny muzycznie.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

https://twitter.com/hashtag/malikisover ... htag_click

widzieli?

jak nie, to witam szanownych panów na tt.nastolatki, proszę się rozglądać i nie dotykać eksponatów, essa
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

PSZ pisze: 19 kwie 2020, 20:24 Ja bym bardziej skupił się na tym jak gościu spiął się do nastolatki i co odpierdala wokół tego. Nie potrzeba wiele żeby stwierdzić, że muzyka malika montany jest seksistowska.
+1
+ się tak nie podniecajcie chłopaki, wyjaśnienie jakiś nastolatków, obojętnie jakiej płci, mając do tego grono klakierów na własnych społecznościówkach, to nie jest życiowe wyzwanie
Awatar użytkownika
kuszmen

Re: Malik Montana

Post autor: kuszmen »

https://twitter.com/search?q=%23malikis ... rend_click
no z tt nastolatki/kpop jeszcze nikt nie wygral
rip malik
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

PSZ pisze: 19 kwie 2020, 20:24 I skoro malik montana jest taki gengsta i robi co robi, to mógł po prostu powiedzieć "tak moja muzyka jest seksistowska", a nie teraz wypiera się faktu
No i pewnie mógłby powiedzieć gdyby nie to, że (odliczam według tego co widziałem, a nie widziałem całości od razu zaznaczam) pierwsza osoba jaką przyjął pokazała mu środkowy palec i nie miała nic do powiedzenia, a ta druga małolata mamrotała jakieś ogólniki nie potrafiąc właściwie sformułować jakiegoś zarzutu. Przecież mogła mu zadać sto bezpośrednich, kontrowersyjnych pytań, a tymczasem zmarnowała czas na pierdolenie że 100 lat temu kobiety nie mogły głosować i wgl do szkoły chodzić a teraz mogą no to trochę lepiej w sumie, kobiety nie mogą zostać tym kim chcą (ale nie poda przykładu bo jej się nie chce) czy inne ustalanie kto zajebał patenty Skłodowskiej-Curie :lol:

Malik przecież rozgrywał całość ziewając i głupio się uśmiechając, bo w każdej chwili mógłby wybronić się jakimś ładnym hasłem w swoim stylu typu JA KOCHAM WSZYSTKIE KOBIETY I W TELEDYSKACH DOCENIAM ICH KSZTAŁTY. Z tego co mi wiadomo to nie napierdalał żadnej, do grania w teledyskach i oznaczania go na instastory też nie zmuszał, ale te osoby ze streama nawet nie pokusiły się o złożenie jakichkolwiek sensownych zarzutów, no to cóż on ma pokazywać i przeciwko czemu się bronić.

POZWOLIŁEM SOBIE POŁĄCZYĆ TEMATY
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

robi się luka rynkowa dla Sentino :heart:
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

[media]Obrazek[/media]

I jeszcze zachęca, żeby zostawiać follow, serduszka i rózę u tej laski. :rotfl:

Jeszcze chwila i zaprosi ją do wystąpienia w klipie. :rotfl:
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

nie wiem ocb, ale włączył się też nasz kochany Kartky, skrin od Koniec Wszystkiego

Obrazek
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Chuj już w to, kto ma rację, ale dorosły chłop, którego podziwiają rzeszę gimbusów powinien mieć trochę więcej rozwagi, bo taka nagonka na jakąś nastolatkę, tylko dlatego, że powiedziała, że jego muzyka jest obrzydliwa to jest druga #zielonagóra.

Trochę oglądałem tą powyższą dyskusję i nawet przyjaźnie i rzeczowo obaj gadali, bez głupich pocisków i kretynizmów, ale kurwa jak się czytało komentarze jego fanów, to serio żenada brała. Ci sobie normalnie wymieniają poglądy jak dorośli ludzie, a tam komentarze: JEDZIESZ Z TĄ PIZDĄ W PINGLACH MALIK! PIZDO ZAJEB SIĘ! itd.

Do tego zacząłem obserwować jego stories, a tam szereg jakichś średnich, umalowanych Malwinek z technikum udaje kurwa Rihanny i się wdzięczy w rytm jego kawałków, kurwa jaka to jest żenada, nie na mój rocznik takie spierdolenie.
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

Lecimy dalej:
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
DeDoK

Post autor: DeDoK »

po raz pierwszy musze spropsowac malika :bowdown:
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

PSZ pisze: 19 kwie 2020, 20:24 Trochę beka że tak przyklaskujecie malikowi, bo jego oponent to osoba ze sprzecznymi poglądami do waszych.
To nie dlatego przyklaskujemy Malikowi
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
mbunt

Post autor: mbunt »

DJ_BOBO pisze: 21 kwie 2020, 1:37
PSZ pisze: 19 kwie 2020, 20:24 Trochę beka że tak przyklaskujecie malikowi, bo jego oponent to osoba ze sprzecznymi poglądami do waszych.
To nie dlatego przyklaskujemy Malikowi
to dlaczego? moim zdaniem sie skompromitowal ale chetnie wysluchalbym jakiegos uargumentowania czemu beka z feministek i tak dalej
jak dla mnie to 30+ gosc uwazajacy ze teksty w rodzaju "jak kocha to polyka" i uwazajacy ze spoko jest zdradzac zone (jesli ja dobrze rozumiem kawalek niedostepny) mowiacy ze nie jest seksista jest odrobine niewiarygodny
zwlaszcza ze gra krola gangsterow a jego ego narusza instastory nastolatki
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
drzeworyt

Post autor: drzeworyt »

Jebac Malika, ale trzeba przyznać, że dobrze to rozegrał żeby attention whores wrzucały na insta jak tańczą pod jego kawałki, jako poparcie tezy, że malik is for girls tho.
🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
ginjuice90

Post autor: ginjuice90 »

drzeworyt pisze: 21 kwie 2020, 2:23 Jebac Malika, ale trzeba przyznać, że dobrzei to rozegrał żeby attention whores wrzucały na insta jak tańczą pod jego kawałki, jako poparcie tezy, że malik is for girls t ho.
hahahah rozwiąż zagadkę sfinksa od moich ludzi ze starożytnego Egiptu - for the kids
ale nie wu-tang ? XD
Spoiler
Ahahhaha :bowdown: #mamacita #ciachbajera xdxdxd
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2020, 18:01 przez ginjuice90, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Przecież zaczepianie kobiet/kierowanie do nich produktu czy czegokolwiek to jest najlepsza forma rozgłosu jaka może być :lol: Nie rozumiem Malika, który wdał się w dyskusję, bo za rozmówców nie ma sufrażystek (które jednak miały o co walczyć) tylko feminazistowski ruch, gdzie zamiast Aryjczyka jest kobieta, a Żyda - cała ich opozycja.
Ten Kartky :lol:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

drzeworyt pisze: 21 kwie 2020, 2:23 Jebac Malika, ale trzeba przyznać, że dobrze to rozegrał żeby attention whores wrzucały na insta jak tańczą pod jego kawałki, jako poparcie tezy, że malik is for girls tho.
tak to zajebiście rozegrał, że pod tym jego hasztagiem są obecnie wyłącznie zdjęcia kóz xD
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ODPOWIEDZ