Kupujecie odzież i obuwie w internecie?
Moderator: wrubel
Kupujecie odzież i obuwie w internecie?
Gdzie kupujecie w internecie i jakie sklepy czy aukcje polecacie?
Re: Kupujecie odzież i obuwie w internecie?
Kupuję głównie buty z oficjalnych sklepów nike i adidasa, wczesniej distance, worldbox i runcolors, ale od jakiegos czasu pojebało ich z cenami i odpusciłem.
Ja kupowałem jak ważyłem 130kg, bo nie mogłem na mieście dla siebie znaleźć ciuchy w 2005
-
ksiazenieporzadek
nike, adidas, zalando, answear, gomez, hm
glównie na allegro w sklepach które wykupują stocki magazynowe z zalando/asosa/zary, często można znaleźć super rzeczy za małe pieniądze
Odzież i obuwie
Jeżeli chodzi o CCC to nie kumam dlaczego ich buty na stronie nie maja rozmiarówki.
A najlepsze było tak jak szukałem butów w rozmiarze 46, a ekspedientka mi mówi "niech pan spróbuje przymierzyć 45", a ja się pytam "a ile 45 ma centymetrów? bo na kartonie jest tylko rozmiar 45, nie ma podanych centymetrów, ani rozmiaru US I UK", to ona wyciągnęła ściągę.
A najlepsze było tak jak szukałem butów w rozmiarze 46, a ekspedientka mi mówi "niech pan spróbuje przymierzyć 45", a ja się pytam "a ile 45 ma centymetrów? bo na kartonie jest tylko rozmiar 45, nie ma podanych centymetrów, ani rozmiaru US I UK", to ona wyciągnęła ściągę.