Sebastian Fabijański - Primityw (2020)
- oKulTywowany
Re: Sebastian Fabijański - Primityw (2020)
Jak można napisać, że od kogokolwiek ten kasztan jest lepszy. Fabijański to Ostry po wylewie, więc dalej lepszy niż ten agent.
jezu ta walka wbw, nie bylem gotowy na takie stezenie zenady
hehe raper kalach zawsze bedzie mi sie kojarzyl z tym jak ogadal sie na lajwie jaki to bedoes chuj i jebac go i kozaczyl, zeby potem zadzwonic i sie obsrac calkowicie spuszczajac z tonu.
a fabijanski hatfu wiadomo
hehe raper kalach zawsze bedzie mi sie kojarzyl z tym jak ogadal sie na lajwie jaki to bedoes chuj i jebac go i kozaczyl, zeby potem zadzwonic i sie obsrac calkowicie spuszczajac z tonu.
a fabijanski hatfu wiadomo
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
frontkick
Zaraz będzie płacz że on nie będzie odpowiadał nołnejmom i jednak chuj w te zasady starego prawilnego rapu
Ale on musi być załamany że nikt go nie traktuje poważnie, jego i tej misji żeby pokazać raperom jak się rapuje:( mógłby ktoś fejmowy udostępnić ten diss chociaż czy coś, ten refren to ja pierdole ale na fabijańskiego to i tak jak strzelać do muchy z armaty i fajnie gdyby taki nikt sprawił że sebkowi żyłka pęknie
Ale on musi być załamany że nikt go nie traktuje poważnie, jego i tej misji żeby pokazać raperom jak się rapuje:( mógłby ktoś fejmowy udostępnić ten diss chociaż czy coś, ten refren to ja pierdole ale na fabijańskiego to i tak jak strzelać do muchy z armaty i fajnie gdyby taki nikt sprawił że sebkowi żyłka pęknie
W sumie win-win, Seba może się w końcu pobawić w te całe hiphopy i nawet se podisowac trochę, tym bardziej że przeciwnik na jego poziomie, a ten cały kalach też jakiegoś fejmu liźnie, bo bycie wyjaśnionym przez aktorzynę od Papryka wegi to i tak byłaby jego życiowka (zaraz po wspomnianej bitwie free) . Czekam na odpowiedź Fabiańskiego, najlepiej na antenie Kanału Sportowego
- ebismolarek
W ogóle kurwa Bedoes i Beteo grożący komukolwiek tym że przyjadą jakieś "kabanosy" to XDDDDD
ebismolarek pisze: ↑15 kwie 2020, 23:17 W ogóle kurwa Bedoes i Beteo grożący komukolwiek tym że przyjadą jakieś "kabanosy" to XDDDDD
....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:46 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Senior cloud engineer
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
-
pandemiusz
O kurwa ten kałach to jest rak, kim on w ogóle jest - kto tego słucha, gdzie byli rodzice. Ten temat to jest jakieś guilty pleasure fanów beki z lokalnych raperów. Bo z drugiej strony mamy fabijańskiego, jemu to nawet roczna subskrypcja szkolenia online jak zostać raperem od ostrego nie pomoże.
Skoro ma już temat... nowy klip - Sebastian Fabijański - Bezkrólewie - prod. Pereł
Skończ waść, wstydu oszczędź.
Każdy kij ma dwa końce
panu bogu świeczkę a diabłu ogarek
na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje
Innymi słowy, Fabijanski ostatnimi singlami podcina gałąź, z której sra do wlasnego gniazda
a bez beki to se przesłuchałem, fajny klip (followup do traka roku 2019?), fajny bit, ten gościu też okej
czyli ogólnie jakby nie był fabijańskim i nie miał kosy z quebo to zupełnie inne opinie by śmigały
czyli ogólnie jakby nie był fabijańskim i nie miał kosy z quebo to zupełnie inne opinie by śmigały
koniec, Peja użył tego twierdzenia w stosunku do tego co wyrabiali Pariasi, a ja to odniosłem do wyczynów Pana F. 
nie pamiętam jak peja tego użył, pewnie niepoprawnie więc może nie skumałem follow uopu, w każdym razie te słowa oznaczają coś dokładnie odwrotnego niż pogarda w stosunku do osoby do której są kierowane
http://www.edusens.pl/edusensownik/konc ... u-oszczedz
http://www.edusens.pl/edusensownik/konc ... u-oszczedz