OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
[mention]@piotrus[/mention] detektyw, lepszego nie ma w tym klimacie wedlug mnie, no i the wire tez pod kryminal mozna zaliczyc ale myślę, ze w serialu detektyw odnajdziesz to czego oczukujesz, mega dobry!!!
E: co do sprawy OJ'a to polecalbym bardziej serial "O.J.: Made in America" ogladnalem obydwa i ten jest lepszy po prostu, 5 odcinkow ale wzyztsko fajnie zawarte, mniej popularny niz ta druga wersja ale bardziej doceniona przez smakoszy kina, nawet oskara zgarnal ten serial w 2016. Najlepiej to obydwa w sumie se pierdolnac.
Jak juz w takich sadowych sprawach to tez na faktach polece "Jak nas widzą?" Emocje z jednej na druga skakaja z odcinek na odcinek to jest to czsgo oczekujesz ogladajac serial
E: co do sprawy OJ'a to polecalbym bardziej serial "O.J.: Made in America" ogladnalem obydwa i ten jest lepszy po prostu, 5 odcinkow ale wzyztsko fajnie zawarte, mniej popularny niz ta druga wersja ale bardziej doceniona przez smakoszy kina, nawet oskara zgarnal ten serial w 2016. Najlepiej to obydwa w sumie se pierdolnac.
Jak juz w takich sadowych sprawach to tez na faktach polece "Jak nas widzą?" Emocje z jednej na druga skakaja z odcinek na odcinek to jest to czsgo oczekujesz ogladajac serial
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2020, 14:37 przez recklezz, łącznie zmieniany 1 raz.
Fargo, True Detective ale tylko 1 i 3 sezon(wszystkie sezony to oddzielne historie), Sherlock, Braking Bad, Ozark, Mindhunter
Unabomber na N też bardzo spoko
detektywa tez widzialem pierwszy sezon, zapomnialem o tym
dzieki, dzieki, chyba sie wezme za sherlocka
a ten serial człowiek z wysokiego zamku (dużo słyszałem) rzeczywiscie taki dobry i warto?
dzieki, dzieki, chyba sie wezme za sherlocka
a ten serial człowiek z wysokiego zamku (dużo słyszałem) rzeczywiscie taki dobry i warto?
Pierwsze slysze o tym serialu, tylko z ksiazka dickensa mi sie tytuł kojarzy
a siedze teraz w tych klimatach zrobilem se mala liste na kwartantannoe bedzie ogladane na bank ten sherlock bedzie brany na warsztat, zainteresuj sie tez serialem Fringe bo u mnie jest nastepny w kolejce, tworcy lost zajeli sie ta produkcja a im można zaufac ze kichy nie odjebia, ziomal mi przewinal ze kozacki jest i w tym klimacie co szukasz
Dzięki. W serialu przemilczano parę rzeczy.
Z seriali to Detektyw, The Night Of, Ostre Przedmioty no i ta sprawa Simspsona,
Z seriali to Detektyw, The Night Of, Ostre Przedmioty no i ta sprawa Simspsona,
Ten nowy Outsider jest spoko. I to nawet bardzo.
jeszcze raz polecam https://www.hoplofobia.info/bestie-z-central-parku/ w takim razie
Odświeżam sobie Lie to me czy tam Magia kłamstwa jak ktoś woli, no rozpierdala mi mózg po prostu, każdy odcinek turbo ciekawy, ciągle trzyma w napięciu a pochłania się sezon na jednym wdechu, polecam gorąco 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- MalkoNTENT
Chciałem obejrzeć polecany gdzieś serial Devs, ale pojebały mi się nazwy i wpisałem Dave. Zacząłem oglądać i zajebisty, fajny humor. Tytułowy Dave to raper Lil dick, nie wiem czy o nim wcześniej slyszeliscie(ja nie). Odsłony jego klipów na yt po prawie 200mln.
Ogólnie polecanko, specyficzny humor, dopiero jestem po dwóch odcinkach ale na pewno będę oglądał na bieżąco.
e; oj tam jedna literka w te czy we wte
Ogólnie polecanko, specyficzny humor, dopiero jestem po dwóch odcinkach ale na pewno będę oglądał na bieżąco.
e; oj tam jedna literka w te czy we wte
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2020, 18:27 przez MalkoNTENT, łącznie zmieniany 1 raz.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- JoeyJoeJoe
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Punisher rozkręca się? Zachęcony wysoką oceną zacząłem oglądać, ale po 4 odcinkach średnio.
rozkreca sie, mysle ze jak przemeczysz sie do 6-7 to nie bedziesz zalowal. choc dla mnie punisher w daredevilu byl lepszy niz w punisherze
Ja się chyba skusze na 2 sezon detektywa, który pominąłem ze względu na opinie. Chyba aż tak źle nie będzie.
W ogóle polecam serial Lilyhammer, gansgterska komedyjka, świetne zdjęcia i pomysł na umiejscowienie akcji w Norwegii, gdzie obyczaje i język dodają uroku fabule i świetnie konfrontują z postawami głównego bohatera, który jest mafiozem z USA zmuszonym do zmiany tożsamości i wydalenia z kraju. Dla fanów Sopranos myślę że pozycja obowiązkowa, bo Steven van zandt gra tam generalnie ugrzecznionego Silvio Dante
W ogóle polecam serial Lilyhammer, gansgterska komedyjka, świetne zdjęcia i pomysł na umiejscowienie akcji w Norwegii, gdzie obyczaje i język dodają uroku fabule i świetnie konfrontują z postawami głównego bohatera, który jest mafiozem z USA zmuszonym do zmiany tożsamości i wydalenia z kraju. Dla fanów Sopranos myślę że pozycja obowiązkowa, bo Steven van zandt gra tam generalnie ugrzecznionego Silvio Dante
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

ja odradzam lilyhammer, też się napaliłem bo silvio, ale okazało się to nudną chujnią, choć przyznam że tylko kilka odcinków łyknąłem
Tak przy okazji ogladam sobie Zakazane Imperium i postać Richarda harrowa wzbudza mnie takie pokłady współczucia, że nie mogę wyjść z zachwytu jak zajebiście została odegrana ta postać, w ogóle te babeczki co tam grają, począwszy od słodkiej Kelly po starą od Jimmyego, ajjj.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

A ja uważam, że hejty na ten drugi sezon są grubo przesadzone i wynikają w sporej części z wyjebanych w kosmos oczekiwań po pierwszym sezonie. Jest gorzej, ale nadal trzyma to pewien poziom, ja wspominam oglądanie bardzo dobrze.
- MalkoNTENT
Dla mnie Punisher słaby. Nie porwał mnie w żadnym momencie. Chyba nawet nie skończyłem. Do kotleta.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
poleci ktoś dokument o jakimś grubym przewale w stylu Fyre albo tego o Theranosie ?