Czołem piwniczniaki.
Pewien użytkownik wysłał mi PMa z sugestią, by połączyć tematy "Now playing" i "Ogólną dyskusję o grach i konsolach". W teorii tematy służą do różnych celów, w praktyce wątki często się przeplatają i równie dobrze mogłyby tworzyć wielowątkowy temat prowokujący do dyskusji. Bo bez kitu, co komu z suchej informacji, że ktoś gra w dany tytuł - piszemy albo grubo, albo wcale. Mi to nie robi większej różnicy, choć lekko skłaniam się ku połączeniu, no ale ogólnie mam dziwne upodobania więc zapytam o wasze preferencje.
Od razu założyłem ogólny temat do propozycji, które będziemy bardziej lub mniej demokratycznie wprowadzać w życie. Może chcielibyście jakieś oznaczenia dla tematów czy coś, sam tego nie potrzebuję i uważam za bardziej szkodliwe niż użyteczne (tak jak skale oceniania gier, zapraszam do dyskusji) ale jakby większość uważała to za potrzebne i chciała to mieć, to zawsze można dodać lubiącego porządek moderatora, ewentualnie usunąć mnie ze stołka - jestem tu nie dla siebie, lecz dla ludu.