Tracklista
A1. Disco Noir feat. PlanBe
B1. Sukki
ŚCIŚLE LIMITOWANY, 7" SINGIEL
TYLKO 300 SZTUK - NIGDY NIE BĘDZIE DOTŁACZANY! 2 SZTUKI NA KLIENTA!
Wytwórnia NWJ prezentuje wyjątkowy, limitowany singiel, zawierający 2 dotąd niepublikowane utwory, które znajdą się na nadchodzącym albumie Tede & Sir Mich - Disco Noir.
Pewnego gorącego dnia, stojąc na karaibskiej plaży, postanowiłem spróbować czegoś zupełnie nowego na swojej muzycznej drodze. Tak powstał pomysł na DISCO NOIR. Połączenie parkietowego rytmu z rapem. Nie daj się zwieść pozorom, disco to niekoniecznie musi być cukierkowe brzmienie i teksty o niczym - ta płyta nie jest cukierkowa i jest bardzo o czymś. Jest o życiu, o poszukiwaniu, o zagubieniu, o tym wszystkim czego doświadczam na mojej drodze. Moje życie jest jakie jest, nie oszukujmy się - moje życie to melanżTa płyta jest o tym, o melanżu i jego mrokach. To mroczna dyskoteka - DISCO NOIR. ~TEDE
45 RPM / SPECJALNY WINYLOWY MASTER
ZAMÓW
------------------------------------------------------------
PROMOCJA NWJ
no wiemy że ciężko. dlatego mamy dla Was promkę, która raczej szybko się nie powtórzy i pozwoli Wam uzupełnić braki w kolekcji płyt. Przy zakupie dowolnej płyty z katalogu NWJ - wszystkie płyty oprócz tegorocznych premier (to jest Esende Mylffon: Hałas, singla który dziś wrzucimy oraz Disco Noir) macie za 50% ceny.
Możecie np. za godzinkę powinąć sobie singiel winylowy, i dobrać do niego PÓŁ ŻYCIA NA ŻYWO za PÓŁ CENY.
Promocja działa na tede.shop i w asfaltshop.pl
#zostańwdomu