Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Ale jest tam oddzielna fabuła czy to tylko zapchajdziura?
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
https://www.cdkeys.com/playstation-netw ... netagracza Czy ktos może wie czy ta strona jest legitna?
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
cdkeys legit, g2a nie legit.
Jak polajkujesz fanpage cdkeys na FB, to dostaniesz 5% zniżki.
Jak polajkujesz fanpage cdkeys na FB, to dostaniesz 5% zniżki.
to nie ja obrażam ludzi na czaciku
dajcie jakies top gierek na dwoch na ps4 zeby zlziiomkiem popykac
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
[mention]2ps__[/mention]
Mortal Kombat 11, A Way Out, Diablo 3, Rocket League, Broforce, Borderlands - The Handsome Collection i Borderlands 3 (najnowsze).
Mortal Kombat 11, A Way Out, Diablo 3, Rocket League, Broforce, Borderlands - The Handsome Collection i Borderlands 3 (najnowsze).
Koniecznie z dodatkiem.
dodatek must-have
- Cz4rny1337
- Moderator
w klimacie diablo macie tez darmowe path of exile, a jak jestesmy przy darmowych gierkach to nadal z calego serca polecam Warframe
Killing Floor 2 jest spoko i byl kiedys w plusie to se sprawdzcie - taki tryb Zombie z COD'a.
Killing Floor 2 jest spoko i byl kiedys w plusie to se sprawdzcie - taki tryb Zombie z COD'a.

Warto kupić Persone 5 jak nigdy nie miało się doczynienia z tego typu grami ani nie grałem w poprzednie? Całkiem spoko cena i się zastanawiam
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
- Cz4rny1337
- Moderator
kurwa mnie tez kusi ta Persona 5, ale:
1. No chyba jednak lepiej juz teraz kupić Royal - bo jest duzo ulepszeń - a to juz 250 zl
2. mam tak potezny backlog ze przeraza mnie gra na 100 godzin
3. Jak czaisz sie na totalna cebule, to te 70 zl na storze to nie jest dobra oferta, co jakis czas jest za 10 dolarow na PSN US - to daje jakies 30-40 zl xD
Niby bym kupil Royal, przeszedl i ojebal, ale znajac zycie utkne i sprzedam potem za 30 zl
1. No chyba jednak lepiej juz teraz kupić Royal - bo jest duzo ulepszeń - a to juz 250 zl
2. mam tak potezny backlog ze przeraza mnie gra na 100 godzin
3. Jak czaisz sie na totalna cebule, to te 70 zl na storze to nie jest dobra oferta, co jakis czas jest za 10 dolarow na PSN US - to daje jakies 30-40 zl xD
Niby bym kupil Royal, przeszedl i ojebal, ale znajac zycie utkne i sprzedam potem za 30 zl

jedbak a way out na poczatek poszło bo za dsrmoszke, super kurwa gierka tak powinny wygladac gierki na dwoch chlopa
@2ps__ ja tam grałem w to z babą swoją : D, ale przyznaję, gra wpytkę fajna.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Ja z koleżką jakiś czas temu ogrywałem i nie mogliśmy się od tej gierki oderwać, wciągnęliśmy ją na raz (choć nie jest jakoś przesadnie długa), więcej takich gierek proszę.
a tak poza tym to Just Cause 4 i Wheels of Aurelia za darmo w Epic Games Store:
https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... e3c6242575
https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... b30dd72ae2
a tak poza tym to Just Cause 4 i Wheels of Aurelia za darmo w Epic Games Store:
https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... e3c6242575
https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... b30dd72ae2
Spoiler
Opłaca się royal w chuj przecież to ponad 150h godzin rozrywki za 250 zeta
Teraz kwarantanna to powinniście mieć akurat czas na przejscie
A wciąga jak bagno ja staram się wymaksowac teraz wszystko i już mam problem czy nie zmarnowałem jednego dnia, a na koniec okazuje się to cholernie ważne
Nowe postacie są w pytkę, nowe aktywności są w pytkę, trochę za łatwo było bo kilka nowości w systemie walki ale na hardziej dostaje już normalnie w pizde od wszystkich
Na chwilę obecną mam 38 godzin i jestem tak w stosunku do zwykłej wersji tak w 2/5 gry a tu dochodzi semestr i nie robiłem jeszcze dungeonów
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Teraz kwarantanna to powinniście mieć akurat czas na przejscie
A wciąga jak bagno ja staram się wymaksowac teraz wszystko i już mam problem czy nie zmarnowałem jednego dnia, a na koniec okazuje się to cholernie ważne
Nowe postacie są w pytkę, nowe aktywności są w pytkę, trochę za łatwo było bo kilka nowości w systemie walki ale na hardziej dostaje już normalnie w pizde od wszystkich
Na chwilę obecną mam 38 godzin i jestem tak w stosunku do zwykłej wersji tak w 2/5 gry a tu dochodzi semestr i nie robiłem jeszcze dungeonów
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
orientuje się ktoś czy gry z microsoft store na PC mają domyślnie włączone sejwy w chmurze i czy można je jakoś wyciągnąć? znajomy robił format i nie zrobił ręcznego backupu zapisów z Ori i mu zresetowało progres, więc kminimy czy da się to jeszcze jakoś uratować
- con shonery
- Moderator