Kaz Bałagane

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
przedszkolanek

Re: Kaz Bałagane

Post autor: przedszkolanek »

oldschool pisze: 14 kwie 2020, 19:41 Przesadzasz mocno :D
bo ja wiem
jak to pójdzie dalej w taką stronę, konsekwentnie, to się czymś takim może skończyć
pamiętajmy że drill drillowi nie równy i chiraq do ukdrillu nie jest przesadnie podobny, więc czemu pldrill miałby być dokładną kopią muzyczną któregoś z powyższych?
frontkick

Post autor: frontkick »

Mysle ze moglby sb odpuscic calkiem klipy bo fajna muzyczka no ale nie moge na niego patrzec jak swiruje prawilniaka
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

o chuj tu z tym klipem chodzi, ktos mi wytłumaczy co to ma byc ?czy diox zrobił wstep do filmu biograficznego o kazku ? :dunno:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

[mention]Ema[/mention] no raczej nie bo Bałagane nie ma prawa jazdy :lol:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No właśnie odkąd odbił od belmonda, to wyłażą z niego kompleksy wobec prawilniakow i staje na chuju, żeby obalić swoją bananową otoczkę i podlizać się różnym Paluchom.
przedszkolanek pisze: 14 kwie 2020, 20:24
oldschool pisze: 14 kwie 2020, 19:41 Przesadzasz mocno :D
bo ja wiem
jak to pójdzie dalej w taką stronę, konsekwentnie, to się czymś takim może skończyć
Powinien założyć drillowy skład z gsp, rogalem i oyche donizem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Zgadzam się, że powinien odpuścić klipy, a już zwłaszcza eksponowanie na nich swojego ryja. Co on myśli, że jakiś piękny jest z tymi spojrzeniami do kamery? Serio to żenada. Na jego instagramie to samo, co druga wrzuta, to jak stoi przed lustrem i wali samojebki z "jedną minę jak Peja" w jakimś totalnym bezguściu od Monclera czy innej znanej marki.
daveyo

Post autor: daveyo »

ale to własnie go wyróżnia i ma to swój urok :lol:
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

daveyo pisze: 14 kwie 2020, 21:41 ale to własnie go wyróżnia i ma to swój urok :lol:
po części podbijam, ale bardziej pasował ten wizerunek do niego w momencie jak na trakach był burakiem, którego chuj reszta obchodzi, stare zgredy i młodzi, a nie kiedy jest coraz bardziej statusiałym jaculą strugającym prawilniaka
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Whtn pisze: 14 kwie 2020, 20:22 Za dużo moralizatorstwa u niego ostatnio i chyba za mocno wkręcil sobie fazę ze on to jest poważny TEKSCIARZ, podkreślam TEKSCIARZ i chyba zapomniał co było jego największą siłą, no szczerze brakuje mi tego prostacko burackiego pierdolenia o robieniu ruchów i jeżdżeniu taksówką z huggo bucca 2 :oops:

JAKIEŚ KURWA FARFOCLE MAM W ZUPIE
DAWNO ZAROBIONY A TY W DUPIE
Znowu podbijam mojego człowieka [mention]Whtn[/mention] Kazowi się troszkę w główce poprzestawiało, zdecydowanie wolałem go jak nawijał wersy w stylu "Każdy Twój ziom z japy to informatyk" czy chociażby wyśmiewał tych co popijają paluszki sokiem na melanżach na pierwszym bucu. Jego siłą była prostota i wyśmiewanie typowych patusiarskich kolegów i koleżanek z własnego grona "Ona pyta się czy znam Paktofonikę? Widzę porywający dialog, właśnie tak pozdrawiam wszystkie bystre co się walą. Słuchałeś sobie o małolaciku, który był na chacie u dupeczki, starzy za ścianą a i tak się podawało i była lekka śmiechawka i utożsamianko, a teraz jest śmiechawka i zażenowanko patrząc co on z siebie robi. Nie w tą strone jaca

Bałagane nie gej party z mefą
wkurwia mnie kiedy koleżanka beton
chyba naczytała się trochę zmierzchu
zajarana że wampiry się nie pieprzą

wst

Post autor: wst »

Kiedyś to był Kazak, nie to co teraz miękka klucha na jedno kopyto.
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

jajca pisze: 14 kwie 2020, 20:32 No właśnie odkąd odbił od belmonda, to wyłażą z niego kompleksy wobec prawilniakow i staje na chuju, żeby obalić swoją bananową otoczkę i podlizać się różnym Paluchom.
nikt tu jeszcze nie napisał czegoś tak w punkt, tu leży sedno problemu ery po hugo buccu 2
Awatar użytkownika
k4ve

Post autor: k4ve »

ostatnie co mi tak siadlo to chyba chansons de geste, przyjemny numer, okreslenie polski drill na to mi sie bardzo podoba

osobny bowdown dla bitu, najlepsza część utworu
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Bit fajny, nawet bardzo
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Podoba mi się bardzo Kazek w tej stylówie, a po Gotówkowiej spisywałem na straty
Influencer.
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

Po chanson de geste tez tak mówili a płyty do konca nie przesłuchałem prawda jest taka ze Jaca chce być elastyczny i chce błyszczeć w każdej stylowie a wychodzi na to ze jest chujowy w każdej
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

k4ve pisze: 15 kwie 2020, 0:03 ostatnie co mi tak siadlo to chyba chansons de geste, przyjemny numer, okreslenie polski drill na to mi sie bardzo podoba

Pierwszy polski drill
DwaRazy

Post autor: DwaRazy »

vampmoney pisze: 15 kwie 2020, 1:45
k4ve pisze: 15 kwie 2020, 0:03 ostatnie co mi tak siadlo to chyba chansons de geste, przyjemny numer, okreslenie polski drill na to mi sie bardzo podoba

Pierwszy polski drill
:lol:
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

jajca pisze: 14 kwie 2020, 20:32 Powinien założyć drillowy skład z gsp, rogalem i oyche donizem
dokładnie ziomuś dobrze dajesz, ale bez kaza powinni to zrobić

przedszkolanek palnął głupotkę a post vampmoneja wyjaśnił
Skandi

Post autor: Skandi »

Bałagane z każdym kolejnym numerem udowadnia że wers "niezrozumiany jak pietrek kogucik" to real talk :lol:
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Jak można się jarać tym bucem z wiecznie zblazowaną miną?
ODPOWIEDZ