Kaz Bałagane
- zemsta1kadluba
Re: Kaz Bałagane
Zajebisty numer, bit forteca zrobił oczywiście robotę, ale Kazek dobrze się tu wpasował.
Kocham, pozdrawiam
- Moltisanti
Gdyby nie raperzy to nie wiedziałbym że w dojrzałym wieku mając żonę i dziecko można z takim zaangażowaniem przeżywać to że na świecie są ludzie którzy lubią internet i że są ludzie którzy po jednym uderzeniu w głowę przegrywają walkę. Ja pierdole, ten koleś ma tak wąskie horyzonty że ja to bym mu właśnie zalecił częstsze korzystanie z internetu, może zainteresowałby się czymkolwiek poza ciuszkami
Po pierwszym odsłuchu lekko zamulający ten kawałek, takie typowe pierdolenie truizmów Bałagana jak na każdym utworze od kilku lat. W moim odczuciu ten bit też nie pomaga, no ale chyba takie założenie że ten kawałek nie ma banglać tylko być swojego rodzaju inwokacją 
- benzoabuser
- Zbanowany
Diox śmiechowy klip zrobił
Kaz rapuje w łazience w jakimś pubie
Kaz rapuje w łazience w jakimś pubie
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Cała pierwsza zwrotka to jakieś wanna-be ciężkiego pisania i chęć pokazania umiejętności użycia innej stylistyki, niestety w pewnym momencie Kaz chyba sam orientuje się, że brzmi to jak grafomańska paplanina losowych wersów i powraca do starego dobrego psi-psi-psi oraz wspomnianego przeżywania problemów ludzi, którzy go rzecz jasna nie obchodzą. Nic nie zapamiętałem z tego kawałka oprócz fajnego drugiego i trzeciego przejścia bitu, ten teledysk też o kant dupy rozbić (oczywiście na instagramie już zaczyna się tłumaczenie rewolucyjnego!! zabiegu fabularnego, czegoś takiego jeszcze nie było mordo, obczaj sobie to od tyłu).

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ciekawe co gornicz na to kuba
- zemsta1kadluba
>Jaca to Dostojewski polskiej ulicy
ja pierdolę muszę to rozchodzić a nie mogę wyjść z domu help
ja pierdolę muszę to rozchodzić a nie mogę wyjść z domu help
mołpy są kozackie
- rozklad_gaussa
bit robi 90% roboty ta pierwsza część to
, niech puści fiskando na to tylko czekam bo dzisiaj w radio słyszałem oryginał
Spoiler
i tak się nie doczekam ehhh
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- przedszkolanek
rozjebane
polski drill skurwysyny, powiedzmy
polski drill skurwysyny, powiedzmy
- KillerCroc
Beat
fajny kawałek, lepsze niż praktycznie wszystko z Gotówkowej, mi się podoba, jestem na tak jeśli Kaz chciałby iść w tym kierunku, jedyne do czego się przyczepie to że cały czas zapowiada się na jakieś pierdolnięcie i finalnie nie ma żadnego
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
spodziewałem się czegoś lepszego, zwłaszcza, ze teledysk zaczął się całkiem spoko
akurat dziś słuchałem tutej i ludzika i stwierdzam, ze stary kaz to święto
to tez możne o belmondziakuTrudno kroczyć, ścieżkami cnoty, gdy idole oszuści żebrzący o atencje
Zostaw sreberka chłopcze, na resell wystaw buty
Nie wstaniesz gdy nadejdą konsekwencje
akurat dziś słuchałem tutej i ludzika i stwierdzam, ze stary kaz to święto
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Kawałek średni, bit robi robotę. Ten początek.

Spoiler
Raczej nie jestem typkiem od jarania sie aferami i kminienia czy ten tamtemu pojechał, ale tutaj dla mnie ewidentnie do Kazka, a zwłaszcza ciekawe bo kilka numerów razem zrobili (refren Pikiego w OgonachPikers pisze:ILE MOZNA NA JEDNYM PATENCIE PANOWIE SZANUJMY SIE
A TO NAWET NIE SPRADZAM NACODZIEN BO MI PSUJĄ HUMOR ALE RAZ NA ROK SPRAWDZE I DALEJ TE SAME PATENTY ŁOŁ
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Za dużo moralizatorstwa u niego ostatnio i chyba za mocno wkręcil sobie fazę ze on to jest poważny TEKSCIARZ, podkreślam TEKSCIARZ i chyba zapomniał co było jego największą siłą, no szczerze brakuje mi tego prostacko burackiego pierdolenia o robieniu ruchów i jeżdżeniu taksówką z huggo bucca 2 
JAKIEŚ KURWA FARFOCLE MAM W ZUPIE
DAWNO ZAROBIONY A TY W DUPIE
JAKIEŚ KURWA FARFOCLE MAM W ZUPIE
DAWNO ZAROBIONY A TY W DUPIE