League of Legends
Moderator: con shonery
Re: League of Legends
Jezu uczę ziomka grać i jak ją nie lubię smurfowac, wyrzuty sumienia mam po tym
to rob surrender pod koniec gry

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
No ale to właśnie chodzi o zupełne paczatki, gościu dzisiaj Lola zainstalował
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 13:04 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatni mecz już spoko, ale 3 przed nim słabo, ale grałem, bo questy, a napaliłem się na tą chromę do Varusa xD

Niezły clash był wczoraj że nie mogliśmy z ziomkiem się czempionami zamienić i oczywiście meczywko w pizde, dzisiaj rewanżyk i będzie 1 miejsce wierzę
jak ktoś west to dodawać: ınstınkt
powoli się uczę, można coś poklikać jak ktoś nie pros
teraz sobie gram karthusa i warwicka, jaki 3 pick polecacie do tego zestawu dorzucić?
ciekawe jak się zmieni sytuacja w następnym update - karthus powinien być jeszcze większym kozakiem niż jest teraz
powoli się uczę, można coś poklikać jak ktoś nie pros
teraz sobie gram karthusa i warwicka, jaki 3 pick polecacie do tego zestawu dorzucić?
ciekawe jak się zmieni sytuacja w następnym update - karthus powinien być jeszcze większym kozakiem niż jest teraz
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2020, 14:10 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
Do jungli? Sylas jest fajny dużo możliwości daje ta postać i ma super łańcuchy
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Dodawajcie na east Imtolazy, w poprzednim sezonie platynka po bardzo długiej przerwie, to coś się poklika. Znajomi nazywają mnie jebanym otp lee sina ale to kłamstwo bo gram tez elise czasem
[mention]instinct[/mention] do jungli na początku polecam z całego serca nocturne, super ulti, tarcza i ogólnie kozak
[mention]Rupert[/mention] sylas ma strasznie ciezki pierwszy clear teraz
ja od siebie dodaje j4, zawsze jest usefull, mozesz skladac full ad bomba, albo tank do wspierania teamu
ewentualnie trundle, w sumie wystarczy dobrze pilary stawiac, i klikac R w enemy tanka
ja od siebie dodaje j4, zawsze jest usefull, mozesz skladac full ad bomba, albo tank do wspierania teamu
ewentualnie trundle, w sumie wystarczy dobrze pilary stawiac, i klikac R w enemy tanka
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 13:08 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
karthus jednak unplayable jak się gra z typami którzy nie potrafią nawet warda w jakimś sensownym miejscu postawić
jarvanem mi się jakoś źle grało
mam tego gragasa ale jeszcze nim nie grałem
na nocturna mnie nie stać, ale zbieram
wgl to dało mi fill na bota w jednej gierce, wziąłem varusa bo jest dostępny dla wszystkich i nawet mi się spodobała gra nim
byłbym skłonny pograć tą role, ale moja wiedza o zarządzaniu falą nie istnieje więc troche słabo
jarvanem mi się jakoś źle grało
mam tego gragasa ale jeszcze nim nie grałem
na nocturna mnie nie stać, ale zbieram
wgl to dało mi fill na bota w jednej gierce, wziąłem varusa bo jest dostępny dla wszystkich i nawet mi się spodobała gra nim
byłbym skłonny pograć tą role, ale moja wiedza o zarządzaniu falą nie istnieje więc troche słabo
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2020, 13:32 przez instinkt, łącznie zmieniany 3 razy.
karthus jest chujowy przez to że z ulta bije mniejszy demejdż niż soraka z autoataku 
Chyba żartujesz?
No i samemu nienawidzę jak mój jungler pickuje Karthusa, wiem od razu, że cała kontrola mapy idzie w pizde i enemy jungler sobie robi co chce
No i samemu nienawidzę jak mój jungler pickuje Karthusa, wiem od razu, że cała kontrola mapy idzie w pizde i enemy jungler sobie robi co chce
cztery żubry i dwie kurwy
no tak bo kontrola mapy to tylko rola jednej osoby