osobiście tego nie gram, choć zakład warty uwagi
+
alaves vs girona o2,[email protected]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Kudla najlepiej właśnie gra na trawie, na każdej innej nawierzchni powinien go zlać ale na trawie sprawa otwarta. Rok temu w Halle nawet do półfinału doszedł. A Kyrgios znany z tego, że jest psychiczny po prostu potrafi się obrazić i wyrzucać piłki tak o, więc to by trzeba było obejrzeć czy tak karał czy Kyrgios znowu show odstawił, już nawet Fognini skończył pajacowac i bezsprzecznie teraz za największego klauna można uznać Kyrgiosa, jako underdoga można go próbować ale jak ktoś myśli go dać na podbitke ako to odradzam, been there done that. Za to Berretini jak każdy czołowy Włoch(wyjątek Seppi) najlepsze wyniki osiąga na ziemi, najlepiej na lajwiku poczekac, może być nerwowka 3 sety, gdzie zagrałeś ? Zobacz czy masz opcje cashout, jeśli tak to ile teraz śpiewają do wyjęcia? Osobiście mam dobre wspomnienia z Kudla, jak na niego stawiałem to nie pamiętam żeby akurat on mnie zawiódł, solidny gracz tym bardziej na trawie. Imo value na Kudle po 2.70