Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
no wiem kurwa, ze se wpisujesz on feet i murzyn fituje, sek w tym, ze zobaczylem buty, wydaly mi sie fajne na pierwszy rzut oka wiec je kupilem, implus, a potem zaczalem sie zastanawiac no i raczej bede zalowal, ale moze jest tak jak santo januszo muwi, chociaz moim zdaniem sa w huj bardziej kosmiczne niz 97 i 95 xd, z ktouch rowniez korzystam juz sporadycznie
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Mam tailwindy i serdecznie polecam. Wygodne bucisze, tylko kiepskie na lato, bo są bardzo ciepłe.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Przecież chujcu wysłałem Ci kod ze zniżką na PW XD
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Zniżka na nie nie działała? Przynajmniej ja miałem -20 czy ileś i nie dało się wbić jej, był dopisek ze nie podlegają rabata
To samo, szukam czegos lekkiego na lato i kompletnie nic mnie nie przekonujeMiker pisze:Co polecicie na lato w przedziale do 400 ziko? Ostatnie kilka sezonów przeleciałem we Fluxach, ale już ich żywot dobiega końca i trzeba się rozejrzeć za czymś nowym.
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Jak nie idzie jak idzie i to za 3 stówki z kodem
Co prawda wybór cw niewielki, ale cena zajebista.
https://www.nike.com/pl/t/buty-uniseks- ... AH8396-003
https://www.nike.com/pl/t/buty-uniseks- ... AH8396-003
Miałem urodzinowy kod, dzialal na wszystkie nieprzecenione.
No ja sprawdzałem ten kod 3 tygodnie temu i wchodził na UB
Może go wyjebali jak wjechały te ostatnie promki.
A Ty [mention]Maćko[/mention] następnym razem odpisz na pw, bo tak to mój kod poszedł się jebać, a wrzuciłbym na forumek i może ktoś by skorzystał.
- Bunnymen77
Na stronie Pumy są jakieś wyprzedaże + kod EASTER10 dający 10% ekstra.
[mention]Maćko[/mention] podejściówki z Mammuta, słyszałeś jakieś opinie? Pojawiają się promocje od czasu do czasu. Choruję na La Sportivy ale to droga zabawa, a może udałoby się wyrwać coś sensownego za mniejsze pieniążki
[mention]Maćko[/mention] podejściówki z Mammuta, słyszałeś jakieś opinie? Pojawiają się promocje od czasu do czasu. Choruję na La Sportivy ale to droga zabawa, a może udałoby się wyrwać coś sensownego za mniejsze pieniążki