3jm477 - Fox Populi (2020?) [Zapowiedź]

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

edenmar

3jm477 - Fox Populi (2020?) [Zapowiedź]

Post autor: edenmar »

ejmatt na fizyku. Wkrótce. Tyle na razie wiadomo.

Obrazek
ejmatt na FB pisze:Śmieszne czasy nastały. Jak 6 lat temu pisałem do Was z fanpeja polubionego przez 150 kont, to gdzieś tam głęboko w odmętach mojej duszy pojebanej widniał scenariusz, że za lat 5 będę pisał co najmniej do 150 tysięcy. Tak, tak właśnie było. Wcale tego nie chciałem ale wydawało się to bardzo możliwe a nawet takie, że se mogę dotknąć już prawie. Nigdy do tego nie dążyłem, wiecie to doskonale. Miałem parę możliwości, ofert i innych rzeczy, ale w dowodzie stoi WYJEBANE a to bardzo ważny dokument, którego nie mam od lat, ale to nic.

Być może niektóre jednostki określiłyby to jako szukanie siebie ale ja powiem tak - po 4 latach pierdzenia w taboret, oddawania się bardzo wątpliwym przyjemnościom i szukania... kłopotów, postanowiłem jeszcze raz tu wejść i egzystować choć minutę. Mam prawie trzydziestkę na karku i dalej nie wyrosłem z tego gówna, które przez pewien czas nie dawało nawet satysfakcji. To pojebane, pozdro Smark.

Dziś piszę do ponad 50 kont, przeszkadza mi to wcale. Chciałem tylko nakreślić, że do tej pory w rap włożyłem kutasa i trochę czasu a dziś mam chęć dać trochę więcej. Potrzebę właściwie rzec mogę. #ejzurekcja, to bardzo spóźniony start, następna będzie już tylko płyta. Bardzo możliwe, że jedna, jedyna w mojej wątpliwej karierze i bardzo możliwe, że po niej skończę robić cokolwiek w tej sferze a lot będzie krótki jak krajowy. Na pewno jednak przygotowana będzie najlepiej jak potrafię, czyli jak nigdy. Po raz pierwszy nie będzie to syf nagrany w garażu.
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjyBYP ... taLyNxLe1A
Facebook: https://www.facebook.com/3jm4770116
Instagram: https://www.instagram.com/pizgagram_/
Soundcloud: https://soundcloud.com/3jm477
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2020, 23:17 przez edenmar, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Re: 3jm477 - Fox Populi (2020?) [Zapowiedź]

Post autor: mlody jelcz »

daj linka do fb jak możesz
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
edenmar

[mention]mlody jelcz[/mention] wrzuciłem wszystkie linki do social mediów do pierwszego posta
DeDoK

Post autor: DeDoK »

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

Będzie królewski rok :bowdown:
#free2rzyn
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Wypowiadam się, bo czuję, że powinienem.

Nakreślam plan działania, żeby nie było, że było jak zawsze. Objaśnienia. Robię LP z trzech powodów: ludzie, ja i mój kaprys. Szerzej? Proszę. Robię to od dekady, od ośmiu lat publicznie. Sześć lat temu powiedziałem ludziom, że będzie fizyk i kurwa będzie. Zawsze też chciałem to zrobić więc se zrobię. Po trzecie - mogę, kurwa mogę. Od sześciu lat wpierdalam też do łbów, że robię to, bo lubię. Jeśli nadal ktoś nie rozumie faktu, że można robić rap dla rapu, to proszę nie wiem co, ale idźcie sobie posłuchać kogoś innego. Ile kurwa można?

Teraz kwestie techniczne stricte. Nie wyda tego żaden label, ja to wydam. Nakład będzie śmieszny ale znam swoje możliwości i zasięgi. Nie oznacza to, że zabraknie. Zwyczajnie wiem czego oczekiwać. Idąc dalej - nie oczekuję niczego. Pierwotnie chciałem to rozdać za friko, bo tak. Coś jak nagroda dla wytrwałych. Niestety jednak chętnych w takim przypadku mogłoby być dużo więcej, bo za darmo to fajno. Dlatego koncepcja ta odeszła do lamusa i wezmę pewnie z dziesięć zeta. Dwa funty na redbullka i kinder czekoladę. Tak myślę. Nie będzie żadnych pre-orderów i inych, bo jest to zbyt małe przedsięwzięcie, żeby bawić się w takie pierdolety. Mogę również zapewnić, że sama jakość wydawnictwa nie będzie tragicznym CD-R Verbatim w kopercie, a jeśli chodzi o samo brzmienie płyty to spokojnie, nie ja będę się w to bawił. Ja tu tylko piszę, rapuję i kupuję drillowe bity, ewentualnie dziękuję dobrym ludziom za podarowanie mi ich. Dobra, jeszcze grafikę se robię ale w tym nie jestem aż tak upośledzony.

Kończąc wątek powiem, że planuję wszystko na czerwiec ale tu niestety mogę być jak wszyscy czyt. OBSUWA. Mam jednak głęboką nadzieję, że nie. Myślę, że taka garstka informacji na razie wystarczy. Nigdzie już nie idę kurwa, serio, nie dygajcie.

Jaranko i czekanko jak na nikogo w tym roku.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

bLeF

Post autor: bLeF »

Co za piękna stylówka
SLG Team since 2009
Awatar użytkownika
Bubiszon

Post autor: Bubiszon »

Ejmatt porusza się po tym bicie w taki sposób, że jak spróbowałem to ogarnąć to zaczęło mi się kręcić w głowie.
edenmar

Fajne, fajne, ale to chyba wciąż nie z tej płyty. Tracklista:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

edenmar pisze: 11 kwie 2020, 23:20 Fajne, fajne, ale to chyba wciąż nie z tej płyty. Tracklista:
Spoiler
Obrazek
co to, skąd to?
Forma killer :bowdown: czekam z Niecierpliwością
#free2rzyn
edenmar

[mention]benqacz[/mention] tracklista z Insta ejmatta https://www.instagram.com/p/B-wQRTApD4d/
ODPOWIEDZ