Modowy offtopic

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Yatzeek

Re: Modowy offtopic

Post autor: Yatzeek »

Slizgawkowicze, gdzie najlepsze + niedrogie basicowe koszulki? Wcześniej powijałem slim fit z new yorkera ale chetnie sprawdziłbym teraz coś innego
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Nie pasuje mi to pytanie do żadnego tematu.

Używaliście albo słyszeliście coś o maseczkach z Chin? Oczywiście chodzi o kosmetyk. Kupiłem sobie Pilaten Black mask właśnie z Chin. I jak to jest, nie zrobi to nic złego z moją twarzą? Może czymś się różnic od oryginału? Bo trochę się cykam. Ktoś coś na ten temat? [mention]Domek[/mention] ?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

muszę sobie kupić jakąś zajebistą freaky czapkę z daszkiem bo na głodzie jestem jakimś zakupowym. gdzie mają taki wykurwisty wybór?
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

też mam pytanie o czapkę z daszkiem, ale inną - gdzie kupię dobrze wyglądającą, dobrej jakości czapkę z daszkiem z małym logo/bez logo?
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

https://thehatstore.pl/ może coś znajdziesz, a no i zalando możesz przejrzeć
Awatar użytkownika
Peyton

Post autor: Peyton »

Zamawialiście kiedyś coś z oficjalnej strony Supreme? Kupiłem wczoraj 5panelówkę z tego nowego dropu i do tej pory nie dostałem żadnego potwierdzenia zakupu na maila. Hajs z konta ściągnęło i w zasadzie to tyle. Nie wiem czy jakaś chujnia, czy wszystko ok? Ktoś coś?

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

No tak jest niestety, ja jak ostatnio kupowałem tees to do wtorku nie dostałem potwierdzenia a paczka przyszła we wtorek. Napisałem do nich mejla, ale nie wiem czy po tym dopiero wysłali potwierdzenie czy samo przyszło.
Musisz czekać.

[mention]Peyton[/mention]
Awatar użytkownika
Peyton

@FLoo gituwa dzięki, to trochę mnie uspokoiłeś. Czytałem sporo komentarzy ludzi gdzieś w necie, że Supreme lubi często w takich przypadkach anulować zamówienia z dupy, ale jak mówisz, że miałeś tak samo i jest oka ostatecznie to luz, czekam cierpliwie ;). Aha, no pisałem do nich dzisiaj maila też przez ten formularz zgłoszeniowy, ale póki co i tak cisza. Czekam więc.

Awatar użytkownika
Domek

Post autor: Domek »

MalkoNTENT pisze: 10 kwie 2020, 10:20 Nie pasuje mi to pytanie do żadnego tematu.

Używaliście albo słyszeliście coś o maseczkach z Chin? Oczywiście chodzi o kosmetyk. Kupiłem sobie Pilaten Black mask właśnie z Chin. I jak to jest, nie zrobi to nic złego z moją twarzą? Może czymś się różnic od oryginału? Bo trochę się cykam. Ktoś coś na ten temat? [mention]Domek[/mention] ?
Chodzi ci o aliexpress? Nigdy w życiu nie użyłabym żadnego kosmetyku z aliexpress na sobie :O Jak szukasz jakichś maseczek do twarzy to napisz do mnie na pw, bo mam dużo do powiedzenia na ten temat, i do polecenia :)
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

Domek pisze: 11 kwie 2020, 13:10
MalkoNTENT pisze: 10 kwie 2020, 10:20 Nie pasuje mi to pytanie do żadnego tematu.

Chodzi ci o aliexpress? Nigdy w życiu nie użyłabym żadnego kosmetyku z aliexpress na sobie :O Jak szukasz jakichś maseczek do twarzy to napisz do mnie na pw, bo mam dużo do powiedzenia na ten temat, i do polecenia :)
Napisz tutaj, może innym tez sie przyda :) Cos na wągry, kaszaki i inne niedoskonalosci na twarzy i nie tylko polecasz?
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
Domek

Post autor: Domek »

kociao, Napisz jaką masz cerę, jak o nią dbałeś do tej pory, jakich produktów używasz, czy używałeś już czegoś i się nie sprawdziło? :)
Awatar użytkownika
Peyton

FLoo pisze:No tak jest niestety, ja jak ostatnio kupowałem tees to do wtorku nie dostałem potwierdzenia a paczka przyszła we wtorek. Napisałem do nich mejla, ale nie wiem czy po tym dopiero wysłali potwierdzenie czy samo przyszło.
Musisz czekać.

[mention]Peyton[/mention]
Potwierdzenia nie dostałem pomimo dwóch maili, ale właśnie dostałem maila z informacją o wysyłce + tracking numberem. Czyli wszystko ok koniec końców ;). Dobra lekcja na przyszłe zakupy, że trzeba po prostu czekać.
Swoją drogą ładna chujnia, że nie da się tam nawet założyć konta, żeby mieć jakikolwiek realny dowód zakupu w sytuacji jak ta (a to chyba dosyć częste).

wst

Post autor: wst »

Jakie są teraz ciekawe marki streetwearowe? Kupiłbym jakiś tshirt czy bluzę, a nie wiem nawet czego szukać.
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

Obrazek
Awatar użytkownika
FLoo

XD XD
wst

Post autor: wst »

Nie no apeluję o merytorykę jak seniorr.
Awatar użytkownika
FLoo

aime leon dore?
emdeer

Post autor: emdeer »

Gdzie kupujecie basic t shirty? Krój slim fit mnie interesuje i. Rozsadna cena

Wysłane z mojego YAL-L21 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
carl

Post autor: carl »

zalando
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Właśnie, dajcie namiar na jakieś spoko jakościowo tiszerty, Zalando za dużo nie mówi. Te fruit of the loom za 10 zł to chyba nie bardzo, co?

Wielkie 5 dla Was

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ