Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (Japan Edition) (2020)
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (Japan Edition) (2020)
mialem to tez pisac, ale w sumie moze mial kawalki w tych klimatach i zaprosil do nich gosci ktorzy jego zdaniem idealnie beda pasowac???????????
dodal bym ten cukierkowy latynoski kawalek o milosci
kawalek z Kiełasem też brzmi jak kawałek LSO
dodal bym ten cukierkowy latynoski kawalek o milosci
kawalek z Kiełasem też brzmi jak kawałek LSO

-
radioaktywnyodpad
Nie rozumiem narzekań na kawałek z Ralphem, jest idealnym outro, utrzymany w klimacie kołysanki, świetny głos Ralpha, plus świetnie się Quebo wpasował w ten klimat, i ostatnie wersy zakończone "que". Ciary.
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
Może w Ciebie trafił Meteor i dlatego Ci się podoba #pdkradioaktywnyodpad pisze: ↑07 kwie 2020, 17:42 Nie rozumiem narzekań na kawałek z Ralphem, jest idealnym outro, utrzymany w klimacie kołysanki, świetny głos Ralpha, plus świetnie się Quebo wpasował w ten klimat, i ostatnie wersy zakończone "que". Ciary.
Podoba mi się ta płyta przyjemnie się słucha, pierwszy raz przesłuchałem album tego oto artysty od początku do końca, tylko ten numer z ralphem czy jak on się tam zwie to skip.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
z racji kwarantanny przesledzilem nawet nasz piekny polski rynek utworow rymowanych i pan kuba mistrz marketingu jednak, plyte przesluchalem ale kilka kawalkow tylko dla mnie ma repeat value (btw kawalek z cutami smarka i refrenem pana alvareza mistrzostwo), odpalilem eklektyke i jednak da rade przeleciec wiecej niz jeden raz, chociaz to moze bardziej nostalgia do rapu juz teraz, chuj wi
w kazdym razie sprzedaje sie pieknie i nastepne projekty sprzedadza sie jeszcze lepiej, jednak props dla kuby za ogarniecie kariery since pl rap jest juz w mediach
pozdro slizg zawsze czytalem rip
pozdrawiam djniemal za piekne utwory rymowane
w kazdym razie sprzedaje sie pieknie i nastepne projekty sprzedadza sie jeszcze lepiej, jednak props dla kuby za ogarniecie kariery since pl rap jest juz w mediach
pozdro slizg zawsze czytalem rip
pozdrawiam djniemal za piekne utwory rymowane
- Serdecznosci
Mija tydzień od premiery, widzę że emocje konkretnie opadły. Nie będę oryginalny jak napiszę, że bardzo przyjemnie słucha się tego krążka. 16 tracków to dużo, 19 w deluxie to już w ogóle, a leci mi ta płyta prawie cały czas na hołmofisiejebanym i umila dni, a nie denerwuje. Nic nie trzeba skipować, bardzo dobre featy, i rzeczywiście niektóre numery brzmią jak tracki zrobione konkretnie pod gości. W końcu czuję na tym krążku Kubę, a nie jakąś kreację. Dla mnie najlepsze wydawnictwo od Que.
takie info od gościa z grupy
trochę beka, że takie "opóźnienie" z dostawą po tygodniu jest wynagradzane dwoma płytami które latają w ładnych cenach po allegroDodzwonilem się do queshopu i dostałem kilka istotnych informacji. Płyty zamawiane na Allegro wysyłane są od razu, natomiast realizacja zamówień z queshopu zaczyna się dopiero w połowie kwietnia.
Swoją płytę zamówiłem na Allegro pierwszego kwietnia, a dostałem dopiero dziś (07.04), a co za tym idzie nastąpiło małe opóźnienie, a dodatek w postaci epek był prezentem w ramach rekompensaty za opóźnienie w realizacji zamówienia.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- afterlight
o wlasnie, tez propsuje bardzo ten kawalek i nie wiem skad hejty turadioaktywnyodpad pisze: ↑07 kwie 2020, 17:42 Nie rozumiem narzekań na kawałek z Ralphem, jest idealnym outro, utrzymany w klimacie kołysanki, świetny głos Ralpha, plus świetnie się Quebo wpasował w ten klimat, i ostatnie wersy zakończone "que". Ciary.
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
ktoś ze świata muzyki (poza Wienawą) ma w Polsce milion followersów na insta?
-
ksiazenieporzadek
kruszwil
kamerzysta się zbliża
kamerzysta się zbliża
- przedszkolanek
artist's shit
- afterlight
niezly swiat muzyki
muszę kupić sobie buty do biegania
pierwszy raz słyszę o tej Sylwii Przybysz, może kilka razy mi się obiło o uszy, ale kojarzyłem bardziej z Sistars. Wydawnictwo My Music, Powiązania Verba. Podziwiam Remika za nieustanne sukcesy w kreacji gwiazd oraz tych raperów z Verby, Liberów, że tak długo potrafią się utrzymać na rynku, łapiąc się jakichś współprac z rozwojowymi piosenkarkami,
^ kogo to chuj obchodzi?
Widać napracowanie, jak zawsze genialne 
Ech, lipa się tak wbijać po klocuchu, ale:
Balonik nie pękł - Recenzja: Quebonafide "Romantic Psycho"
https://youtu.be/XCL-S9ZBd1g
Balonik nie pękł - Recenzja: Quebonafide "Romantic Psycho"
https://youtu.be/XCL-S9ZBd1g