Sobota
-
niuskultonowytruskul
Re: Sobota
Ah nielatwe jest zycie ulicznego rapera
Pomijając tą całą aferkę to Sobota mniej więcej do okresu, gdy wyszedł mixtape "Czekając na Sobotę" był zajebistym raperem i props w chuj. Już 'Soboty" (album 2015) słuchać nie mogłem, ale gościnki - m.in. u Kaczora z Killaz Group wyśmienite. Teraz miała być EP-ka z Webberem i ciekawe czy będzie.
Nic nie pobije debiutu, sobotaż świetny album buja łbem i chuj
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

pewnie, że debiut życiówka.
Chociaż wersy typu "przed wyjściem włanczasz mnie" albo "trzech moich ryji" foreshadowowały błędy ortograficzne w jego ostatnich wpisach xD
Chociaż wersy typu "przed wyjściem włanczasz mnie" albo "trzech moich ryji" foreshadowowały błędy ortograficzne w jego ostatnich wpisach xD
- sugarhill_notausgang
-
MalinowyJogurt
a to akurat się tak tutaj mówi z tym przeciągnięciem końcówki, ale fakt mistrzem ortografii to on nie jest, z resztą skończył fryzjerstwo i tyle
-
MalinowyJogurt
Powinno, ale nigdy nie słyszałem, żeby ktoś w tym mieście mówił ryjów, to ryji ma taki swój urok i u mnie na osiedlu też właśnie tak się mówi, ale nie róbmy offtopu
-
dziendobry
Mial kilka fajnych zwrotek, ale tak sie konczy cpanie 20lat
Jak się kupiło fizyka to w książeczce były zdjęcia rękopisów tekstów na ten krążek i już wtedy było widać, że Sobota to przygłup i analfabeta, bo od błędów ortograficznych to az oczy bolałyjajca pisze:pewnie, że debiut życiówka.
Spoiler

PJĘKNE
MUZG
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 20:25 przez loco, łącznie zmieniany 1 raz.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Sobota ty kurwo babilońska
- przedszkolanek
a nie tak dawno tryumfalnie przechodził na swoje, bo wini parówa 
Sobota
Ma prostą lirykę dla prostych ludzi
Prostota nie snobstwo szacunek budzi
Ma prostą lirykę dla prostych ludzi
Prostota nie snobstwo szacunek budzi
- JoeyJoeJoe
ale śmieszne bo przeklina xDDDDD
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
SOBOTA - PRAWILNE RADIO
Teraz na żywo