VNM - Hope For The Best (2020)
Re: VNM - Hope For The Best (08.05.2020) [Zapowiedź]
[mention]Sieloo[/mention] Dziękuwa
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
No nie mogę, typ ma skill a nagrywa takie rzeczy...i znów singiel z Wozzo albo Tomsonem, ile można? I co on w ogóle pie*doli, ja się nie dziwię ze on ma taki mały fanbase, przecież to co nawija nikogo totalnie nie interesuje.
takie poglądy też ma Tau. takie poglądy mają tylko stare dziadki, ale oni rzadziej sięgają po majka.
Klip
nawet nie ma jak tego teraz rozchodzic siedzac w chacie
nawet nie ma jak tego teraz rozchodzic siedzac w chacie
- JoeyJoeJoe
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
młody człowiek chłonie takie bzdury, jak PiH czy Tau, a później nie wie, czy ryba to mięso, czy też nie.
Jak jest debilem to nie wie
- JoeyJoeJoe
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Dla mnie leci VNM konkretnie. Skacze sobie po bicie. Fakt, że bit nie niesie, ale i nie przeszkadza. Trochę cukierkowy klip, ale jest ok. Czekam na płytę.
XD podłe to okrutnie
zawsze jak słucham sobie vnma po jakimś nie wiem 2k14 to przypominaja mi sie slowa pana tomka właśnie
VNM, TA
STARY ZAUFAJ MI, ZAWSZE BEDE ROBIŁ NOWE RZECZY. ZROBIE JE NA TEJ PŁYCIE, NA NASTĘPNEJ I NA JESZCZE NASTĘPNEJ.
VNM, MOŻESZ BYĆ PEWIEN,
ale czremu ja oczekuje konsekwencji od kurwa polskeigo rapera XD
zawsze jak słucham sobie vnma po jakimś nie wiem 2k14 to przypominaja mi sie slowa pana tomka właśnie
VNM, TA
STARY ZAUFAJ MI, ZAWSZE BEDE ROBIŁ NOWE RZECZY. ZROBIE JE NA TEJ PŁYCIE, NA NASTĘPNEJ I NA JESZCZE NASTĘPNEJ.
VNM, MOŻESZ BYĆ PEWIEN,
Spoiler
TA
Gościu ale Wozzo zmienił ksywkę, czego ty nie rozumisz, że to od razu nowe????
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
no i faktycznie, każda kolejna płyta jest zupełnie inna od poprzedniejchrch pisze: ↑08 kwie 2020, 13:10 XD podłe to okrutnie
VNM, TA
VNM, MOŻESZ BYĆ PEWIEN,ale czremu ja oczekuje konsekwencji od kurwa polskeigo rapera XDSpoiler
TA
Spoiler
jeszcze chujowsza
nie jest to jakieś najgorsze, ale jak ktoś pisał - powtórka z rozrywki. średnia gościnka, średni bit, nic tak naprawdę konkretnego nie przewinięte, a i forma Tomka nie poraża, tak żeby to jakoś wynagrodzić wszystko. generalnie trochę mi osobiście szkoda jak to wszystko się potoczyło, bo dla mnie był topką w pewnym momencie w PL, ale po EDKT tak naprawdę cały czas gorzej i gorzej, i mniej ciekawiej...
^ +1 ale propejn też bylo bardzo fajną płytą i do teraz niektóre kawałki są słuchane
Ale wstyd ten utwór, mega lubiłem kiedyś muzykę VNMa, z wieloma utworami utożsamiałem się czy dalej utożsamiam, ale ten kawałek jak i ostatnie wydawnictwa to porażka totalna
. Szkoda że jego menago nie potrafi wprost mu powiedzieć, że zaczął robić gówno, które nikogo nie obchodzi.
lubię rzeczy od vnma, ale to jest serio chujowe 
- przedszkolanek
jezu, najgorsze, poziom edzia od filipka
a refren gorszy niż u kaena
a refren gorszy niż u kaena
ajjj oczekiwałem czegoś więcej, kompletnie niepasująca, bezflołowa i jakaś dziwna ta nawijka, refren jakich tysiące (jak nie dwa) mam nadzieję, że to jeden z takich gorszych wypieków na płycie
największy regres w polskim rapie
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
-
radioaktywnyodpad
Wiem ze wielu z was nie dotrwalo do końca, ale gdzieś tam przy końcu właśnie v wbija na sofę do Kai i się całują
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.