Też nie byłem nigdy turbo fanem Smarkiego, no ale ten numer jest po prostu bardzo dobry. Leci na ripicie od rana
Swoją drogą, w odmętach internetu znalazłem też takie wersje kawałka: Czwarta gęstość
Bass boosted RIP headphones
"Płaczesz na domówce w łazience a za oknem ulewa"
edit: Niestety linki wygasły, jakby ktoś miał reupload to proszę o wrzucenie.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 1:11 przez Niepokojoncy_Poeta, łącznie zmieniany 1 raz.
Niepokojoncy_Poeta pisze: ↑04 kwie 2020, 21:53
Też nie byłem nigdy turbo fanem Smarkiego, no ale ten numer jest po prostu bardzo dobry. Leci na ripicie od rana
Paradoksalnie karta na czasie nie jest zależna wyłącznie od suchych wyświetleń i youtube lubi sobie sam przy niej majstrować wybierając materiały pod kątem pchania do innych krajów. Biedny Smark ani nie ma na tyle dużych wyświetleń, żeby wbić się tam samym rozmachem jak mainstreamowi raperzy, ani nie jest filmem z reklamami, ani nie przedstawia 'uniwersalnych' treści mogących dawać rozrywkę niezależnie od języka widzów np. humorek, pranki, kompilacje. Spoiler
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Powrót Smarkiego i Sentino to bardzo fajna rzecz, która nam się przytrafiła w tym jakże przygnębiającym czasie, nawet jeśli tylko na chwilę. Słucha się tego bardzo przyjemnie, jest jakość. Dołączam się i zostawiam
Literatura niepoważna usiłuje rozwiązać problemy egzystencji. Literatura poważna je stawia. [...] Literatura poważna nie jest po to, żeby ułatwiać życie, tylko żeby je utrudniać.
Oczywiście publikacja tego utworu jest niesamowitym wydarzeniem dla naszej społeczności i dołączam się do
Ale mam jeszcze taki problem, otóż... Koleżanka stara się znaleźć utwór Smarka, który jej kiedyś włączyłem (twierdzi, że to może był feat tylko) i jedyne co kojarzy to wers "jak kumple Ci posypią". Pewnie coś przekręciła i może być bardzo podobnie, ale mi już ręce opadają.
Wolny pisze: ↑05 kwie 2020, 22:08
Oczywiście publikacja tego utworu jest niesamowitym wydarzeniem dla naszej społeczności i dołączam się do
Ale mam jeszcze taki problem, otóż... Koleżanka stara się znaleźć utwór Smarka, który jej kiedyś włączyłem (twierdzi, że to może był feat tylko) i jedyne co kojarzy to wers "jak kumple Ci posypią". Pewnie coś przekręciła i może być bardzo podobnie, ale mi już ręce opadają.
Nie pamiętam już wszystkich tekstów Smarka, ale może chodzić o to
Zapomnialem o tym numerze na śmierć. To jest to jak HG. Dzięki [mention]rolka[/mention]
o kurde nie znałem tego a ta zwrotka smarka jest zajebista sama w sobie i zajebiście przewinięta
bardzo się cieszę, że mogłem jeszcze ponad moje zapspokojenie wiedzy kogoś doeukować poprzez moje zapytanie, wszkaże projekt junomi to klasyka gatunku, kurwa zabrzmiałem jak Makłowicz