V/A - Chada: Jesteś Legendą (2019)
- Bryx Fenrir
Re: V/A - Chada: Jesteś Legendą (2019)
Osobiście Kartky'ego różnie można oceniać za ostatnie wybryki, ale ten numer akurat porządny, i muzycznie raczej niewiele miałbym mu do zarzucenia.
Kawałek poprawny, ale nic szczególnego. Czekam na nowe rzeczy od Kartkiego.
Lacocamadre x Nizioł - Zrywam z umiarem
Spoiler
- Dolarydolary
Malik fajnie nawinal 
- Bryx Fenrir
No tak szczerze, to Nizioł na tym niuskulowym bicie poleciał całkiem ładnie, natomiast ten drugi typ 1:1 jak Malik Montana, przez co ten numer jest skreślony u mnie.
Tego nie było
Ostatnio zmieniony 23 gru 2019, 18:30 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bryx Fenrir
[mention]daveyo[/mention] - O ile się nie mylę, to ten numer ma nic wspólnego z płytą, to po prostu singiel z solowej płyty Kafara
Wybacz, przeoczenie
- Bryx Fenrir
Nie wiem kto blendował w tym numerze zwrotkę Chady, ale gdyby on ją nagrał teraz za życia to stałby się obiektem kpin i drwin, bo zwrotka kompletnie nie w bicie a ten Lacocamadre (nawet nie wiem czy dobrze napisałem) to okrutny wack.
Kafar x Rest - Czarne słońce
Spoiler
- Bryx Fenrir
Ja naprawdę rozumiem, że ktoś się jara jeszcze Restem czy Kafarem, bo sam w swoim życiu miałem różne rapowe jazdy, ale jednak o ile Kafar jeszcze w miarę wypada ostatnio to Rest jakby odcinał kupony od swojej twórczości i nawet nie jest średni, jest nie do strawienia po prostu. Numer bardzo średni.
- Bryx Fenrir
Epis DYM KNF X KaeN - WGW
Spoiler
Spoiler
to daje tu, dojebany blend zajebiście w bit wpasowało się, chociaż tak nawija Tomasz jakby ząb ujebany byl jakiś albo kilka, bądź co bądź zajebisty traczek. Ehh za miesiąc dwa lata od śmierci, leci to
Onar - Działam po swojemu
Spoiler
Onar to wack, który powinien przestać rapować, bo aż źle się tego słucha. A sama składanka, ten film i cała otoczka wokół tego to zarabianie na śmierci Chady. To coś obrzydliwego.
Gościu, ten hejt w tym momencie jestem pewien, że jest tylko z zasady bo to kurwa ONAR. Imo świetnie nawinął... Akurat dzisiaj obejrzałem "Proceder", dosłownie 20 minut później wleciał ten track, naprawdę coś pięknego, zajebiście poleciał. Czemu jebaniec nie potrafił utrzymać formy, bo jak widać dalej potrafi nawinąć.
-
encrenoire
....
Ostatnio zmieniony 28 maja 2020, 21:38 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jest to złe jak na Onara imo.