OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- Dolarydolary
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Krol tygrysów polecacie ? Slyszalem dobre opinie ostatni czasy o tym serialiku
Tak polecamy Joe Exotic król
Dirk Gently's Holistic Detective Agency - dwa sezony, pierwszy mocniejszy, dość absurdalna i losowa rzecz, ale jednocześnie dopięta na ostatni guzik we wszystkich aspektach, nie ma dziur fabularnych, wszystko ma sens, nawet jeśli wydaje się, że nie ma. Polecam jak najmocniej.
- MalkoNTENT
White Gold, its Bruno, derry girls,Top boy, upadek królestwa, line of duty, Rake, River
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- JoeyJoeJoe
Archer sztos i sporo filmów Vegi, warto nadrobić
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
jest gdzieś w internecie do obejrzenia dr house?
Polecam upflix.pl przy zastanawianiu się gdzie coś obejrzę
[mention]MalkoNTENT[/mention] dzięki za White Gold (nie znałem) dawno się tak dobrze nie bawiłem przy serialu 
Od siebie mogę polecić "Kalifat" netflixowy ~ strzeliłem go wczoraj na dwa razy
Spoiler
Fatima trafia do Szwecji jako młoda dziewczyna w połowie lat 90. Wszystko dzięki jej ojcu – oficerowi bośniackich służb, który ewakuuje całą rodzinę tuż przed masakrą w Srebrenicy. Po kilkunastu latach Fatima sama pracuje w wywiadzie. Służy w Szwedzkiej Policji Bezpieczeństwa (SÄPO) i zajmuję się muzułmańskimi radykałami w kraju. Pewnego dnia dostaje telefon. Grupa Terrorystów z ISIS planuję zamach w Szwecji. Tak rozpoczyna się jeden z najnowszych skandynawskich seriali dostępnych na Netflixie – „Kalifat”. Ośmioodcinkowa seria o radykalnym islamie w postreligijnym, ponowoczesnym i skrajnie indywidualistycznym szwedzkim społeczeństwie.
https://www.filmweb.pl/serial/Jak+nas+w ... 019-811978
Też bardzo dobre, historia piątki z Central Park.
Odświeżam ostatnio Taxi i DeVito tam jest przepiękny. Btw. jak Waszym zdaniem zestarzały się te starsze sitcomy typu: Cheers, Frasier, Seinfeld, Friends, Married with Children, Taxi?
Wracacie jeszcze? A może dopisalibyście do tej listy coś jeszcze...
Wracacie jeszcze? A może dopisalibyście do tej listy coś jeszcze...
Seinfeld kapitalnie, niesamowite, że tam do samego końca poziom był utrzymany.
A do Married with Children chętnie bym wrócił gdyby było na streamingach
A do Married with Children chętnie bym wrócił gdyby było na streamingach
[mention]Jose[/mention] jest na Amazon Prime
Odpaliłem sobie wczoraj "Unorthodox" i jestem w ciężkim szoku jak traktowane są kobiety w kulturze ortodoksyjnych żydów, daje do myślenia, polecanko.
https://www.hoplofobia.info/bestie-z-central-parku/ polecam jesli zainteresowala cie ta historiatrez pisze:https://www.filmweb.pl/serial/Jak+nas+w ... 019-811978
panowie polecicie jakis dobry serial kryminalny? moze byc z motywem "kto zabił?"
wspomne tylko ze obejrzałem twin peaks, the killing, broadchurch i w sumie tyle z kryminałów
wspomne tylko ze obejrzałem twin peaks, the killing, broadchurch i w sumie tyle z kryminałów
AMERICAN CRIME STORY: SPRAWA O.J. SIMPSONA
sądowy bardziej, warto
sądowy bardziej, warto